Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad si me zbunila. Pa jesam li ja to videla? Zar je moguce da sam zaboravila?
Znam za slike od …pa da ne imenujem devojku. To sam licno videla. Sliku njenog dekoltea na Politici.
Da me nisi sa njom pomesala?
Jer je na nju bas imao pik.

Mene je samo „zaprosio“. 🙃
evo...mislim da je ipak bila Heroina, al tih dana zapamtila sam i tebe u nekom kupaćem, pa mi se malo pomešalo moguće
ali ne menja suštinu
izvini na cimanju ako sam pogrešila

evo...mislim da je ipak bila Heroina, al tih dana zapamtila sam i tebe u nekom kupaćem, pa mi se malo pomešalo moguće
ali ne menja suštinu
izvini na cimanju ako sam pogrešila
Omega 3 za pamćenje i @pura moca da napuniš paprike, od sinoć...kada si bila zloćesta na Ženama,..kavani pa 17 upisa mi obrisali, sa mocom i tobom...jutros u 7 vidim naše druženje anihilirano.

Još nisi bila baš damica, već....nebitno.

A posebno to... što ne čitam sve teme na ljisu. Kada je neki kolega na temi, ne mešam se najčešće.
Recimo, jako slabo idem na najpopularniju temu Fotke.. Ali zato volim da otvaram i čitam obične teme.. kada nisu samo haha hehe već ima neki sadržaj.

I vi gospo aristokratskog držanja i zelenil ljepih okica...lajkao sam vam više fotkica.

Znaš kako. Ti kad dođeš na forum, koliko vidim, nema stajanja za tebe.

Pišeš da tražiš damu za sebe i to je ok, ali ako tražiš javno i nabacuješ se više njih, onda te sve prozru i gotov si.

Uglavnom, mogao bi biti malko umereniji i da ne odgovaraš mnogima na njihove postove.. a ako se u sve mešaš, onda dobijaš često i interesantan tretman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back