pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.220
Sve mi je glupo da kažemMoj deda je imao takav fizikus u 85 godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve mi je glupo da kažemMoj deda je imao takav fizikus u 85 godina

Sve im je bilo jasno kad su videli tablice?@Mugatu znaš šta mi se desilo pre par meseci?
Vozim ja normalno i zamislim se i shvatim da na ogromnoj raskrsnici nisam skrenula levo , a trebalo je. I upala u bulevar vozeći u suprotnom smeru. Sa desne strane milicija na pumpi , ja dam gas i molim boga da mi da poprečnu ulicu da pobegnem. Sreća , bio im je semafor pa mi niko nije išao u susret.![]()
Je...Izlazi iz vode kao cudoviste neko
Dobra si, jedan moj dalji ( hvala bogu) rodjak je u inostranstvu vozio biciklistickim stazama dok mu nisu rekli da ne sme@Mugatu znaš šta mi se desilo pre par meseci?
Vozim ja normalno i zamislim se i shvatim da na ogromnoj raskrsnici nisam skrenula levo , a trebalo je. I upala u bulevar vozeći u suprotnom smeru. Sa desne strane milicija na pumpi , ja dam gas i molim boga da mi da poprečnu ulicu da pobegnem. Sreća , bio im je semafor pa mi niko nije išao u susret.![]()
Tko je "problematičan" i po čemu.ma na stranu fizikus, nego vidim da trajno banovan problematičan gospodin raspojasao se
podsećaš me na nekog koga sam stavila na ignorTko je "problematičan" i po čemu.
Općilište se vrti, tko kazino, od kliktanja,
reklama, ovi ljudi sa zelenim i plavim trakama imaju plaču, mirovinsko,
honorar, kako ko.
Jesam li ti se do danas obrati, lajkovao, citirao?!podsećaš me na nekog koga sam stavila na ignor
Pa da, zeznula sam se, nema logike 'igraj'.Zar nije sviraj, sviraj i za pojas zadeni? Šta bi zadenula posle igranja![]()

Што је ова банована? Сад видим тјемилицуDragi ljisovci
pevajte pričajte krešite se
uživajte u fulu u svemu što vam život donese
nađite svoju ravnotežu
pa će ovde na temi biti manje rasprava a mnogo više ljubavi muzike i sexa.
udrite
Bolje da se drogiraoIzlazi iz vode kao cudoviste neko
Ja isto pomislilaSve mi je glupo da kažem![]()
Ma ne, udavi vas tamo na temi čovek na pravdi boga što pjesnama što komentarima i ja rešila danas da se družim tamo.Ja isto pomislila
Al ajde da budem u duhu jevandjelja sto kaze stugots![]()
Ja svakako nista ne razumem sta pisepodsećaš me na nekog koga sam stavila na ignor
Uteko je iz neke ustanove, garantMa ne, udavi vas tamo na temi čovek na pravdi boga što pjesnama što komentarima i ja rešila danas da se družim tamo.![]()

jedino rešenje je da ti muški dosade toliko da pobegneš kod žena![]()
![]()