Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Mugatu znaš šta mi se desilo pre par meseci?
Vozim ja normalno i zamislim se i shvatim da na ogromnoj raskrsnici nisam skrenula levo , a trebalo je. I upala u bulevar vozeći u suprotnom smeru. Sa desne strane milicija na pumpi , ja dam gas i molim boga da mi da poprečnu ulicu da pobegnem. Sreća , bio im je semafor pa mi niko nije išao u susret.:rumenko:

Vozim ja normalno i zamislim se i shvatim da na ogromnoj raskrsnici nisam skrenula levo , a trebalo je. I upala u bulevar vozeći u suprotnom smeru. Sa desne strane milicija na pumpi , ja dam gas i molim boga da mi da poprečnu ulicu da pobegnem. Sreća , bio im je semafor pa mi niko nije išao u susret.:rumenko:
Sve im je bilo jasno kad su videli tablice?

Dobra si, jedan moj dalji ( hvala bogu) rodjak je u inostranstvu vozio biciklistickim stazama dok mu nisu rekli da ne sme

Žene tračaju samo one koje žele i sanjaju.
Što ne netke bezveznjake sa kojima se kompaju.

Ili inferiorni muškarci, ove dr turbo, mega, giga dominatore.

Tako je u prirodi, zna se tko je na
vrhu piramide, lanca prehrane.

Ljp.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back