- Poruka
- 54.349
Ако ако, шта ћеш да гледашodo gledam neki film, ovo mesto je postalo death paradajz![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако ако, шта ћеш да гледашodo gledam neki film, ovo mesto je postalo death paradajz![]()
Потписујем.tjah... kompleksne licnosti nose laicima nerazumljivu dijalektiku nastupa...uzasavam se inace ljudi ciji je nastup ko ekg mrtvaka...il imas strasti u sebi il nemas, sta si se stiso/la koji q, nece niko da vas pojede, mozda samo natakne na q a to ne boli![]()
Причај у своје име![]()
... прикључити, шта ли већ, неки добар порт...
Hahanerazumem temišku
E, bas necu nista da vam pricam... а била нека друга времена, требала си се раније родити / улоговати...... прикључити, шта ли већ, неки добар порт...
![]()

znači taj cakani je poslušan kad si pms je liJa jedem neki super kolac
Cekam da se zavrsi ovaj pms u stilu
Obisla dragog, zakljucala, rekla aj malo na pauzu, dosta si radiohehhehhe, smeje se i spusta roletne
![]()
Niče?
ja bih volela da sam se nesto kasnije rodila![]()

Ja jedem neki super kolac
Cekam da se zavrsi ovaj pms u stilu
Obisla dragog, zakljucala, rekla aj malo na pauzu, dosta si radiohehhehhe, smeje se i spusta roletne
![]()

Sta vazi?Важи...![]()
Поздрављам, ако се пише биће у врху ако не..па и не мора.Odlepljena je tema na preporuku u administraciji.
Znači sve ok.
Staviću meni vrlo dragu pesmu, iščašeno ljubavnu.
Да да, ми нисмо ништа хебали који нисмо посећивали форумеE, bas necu nista da vam pricam... а била нека друга времена, требала си се раније родити / улоговати...... прикључити, шта ли већ, неки добар порт...
![]()

jos je pijan od one nedeljne ciribu kafane pa slajfuje ko golf na bjelasnici... brzo se napije, al se mnogo dugo trezni...nedje tamo oko nedjelje ce da bude optimalan za podvarakЗезам се мистични, све је мени јасно.
А шта сад, има ли решења?
И зашто нема?