sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za vreme Narančastog nije bilo papazjanije s Kosovom, kao sad. I predsednik čarobnih usana i njegov kosovski kolega su bili mirni.P meni su oni isti. Tramp, bajden republikanci, demokrate i td. Za njih u americi su razliciti ali za nas najradije da ne znaju gde smo na mapi.
Bilo dzukacki ali ostalo ok...Za vreme Narančastog nije bilo papazjanije s Kosovom, kao sad. I predsednik čarobnih usana i njegov kosovski kolega su bili mirni.
Činjenica je da je mnogo manji warmonger od degeneričnih Demsa. Ono u Jemenu je bilo džukački, istina, ali ostalo čisto ok. Ovi čim su se vratili uzorali su planetu uzduž i popreko.
Saglasan sam. Kaubojski mentalitet koji sili, preti, ucenjuje i roka, više ili manje.Bilo dzukacki ali ostalo ok...
To je kao kad bi rekao da ti stavim prstemac u pedu a ti kazes: jbga brate nisi to trebao, al inace si ok lik.
Mislim da je tramp tu jasno stavio do znanja kakve odnose ima prema srbiji. Tu je za mene tacka. Moze da popravi jedino ako popravi. Ovako kao ja sam ljudina a ovamo ti podvali i plus ponizi, samo naivan moze da se primi drugi put. A inace kod amera je jasno: dela i ugovori govore, ne reci. Potpisi!
Oni su hiperdemagosko drustvo. Nasi su male mace za njih.
Tako su i ruse zeznuli s kubom i ukrajinom.

Dobro ali ti to zakljucujes na osnovu cega? Sta je on to uradio za srbiju dok je bio u kancelariji?Saglasan sam. Kaubojski mentalitet koji sili, preti, ucenjuje i roka, više ili manje.
E to manje, to je Narančasti i stoga bolja opcija.
Osvrnuo sam se uglavnom na globalne prilike, ne na Srbiju i kosovsko pitanje. Tu nece biti nikakvog kardinalnog zaokreta, to je jasno.Dobro ali ti to zakljucujes na osnovu cega? Sta je on to uradio za srbiju dok je bio u kancelariji?
Da li je manje stetan od bajdena.. Pa vrv, mada koliko vidim ni bajdenovoj admin srbija nesto nije u fokusu osim da odrzavaju status quo ovde. Malo pali malo smiruj. Isto ko i tramp.
Dakle sta su dela?
Ne bih da razocaram tebe i mocu.Osvrnuo sam se uglavnom na globalne prilike, ne na Srbiju i kosovsko pitanje. Tu nece biti nikakvog kardinalnog zaokreta, to je jasno.
Verujem da je i puramoca na isto mislio s onim upisom.
trampara će ebat padavičara bajdenaPa aj evo da pricamo o seksu i ljubavi.
Pocni
Ma realno vileo bih da ga skloni sad na izborima. Ko ne bi. Mislim da bi ceo svet potajno voleo. Dovoljno sto pretstavlja svu mogucu americku iritantnost u svim segmentima i dimenzijama. Ko neki izlapeli zlokovac iz robokapa.trampara će ebat padavičara bajdena
eo pazi vicPa aj evo da pricamo o seksu i ljubavi.
Pocni