CrveniGulas
Ističe se
- Poruka
- 2.802
Оставио сам линк у другој кафани, али овде је, ценим, адекватније.
Да слушамо заједно:
https://www.youtube.com/@SelectedBase
Да слушамо заједно:
https://www.youtube.com/@SelectedBase
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја ЉиС посматрам као заје.банцију (можда "хумором" покушавам да прикријем недостатак неки је л), али шалу на страну, свиђају ми се @Paula -ине теме и коментари. Интересантно је читати их, слажем се са многим стварима.
Без коментара типа #nesh, молићу.
Ни не покушавам.
Brate vec ti je idiokratija.

E, moj klinac u subotu maximalan broj poena na gradskom iz informatike. odvaljuje.![]()
Ti ne bi ovo cipovao na vreme? Za svaki slucaj? Ne moraju da brinu za podatke. Podataka nema.Zasada je dijabolokratija, ćekamo da istrule dijabolici i uspostave dileje...
sto si volo, volo si...vremenom ionako svi postajemo samo volovi koje upreze "nezniji" polNema љубавника и љубавница,... камоли армија...
Једино, да вам причамо старе приче када смо били у армиофловерс ...![]()

sto si volo, volo si...vremenom ionako svi postajemo samo volovi koje upreze "nezniji" pol![]()

paaaa..znasVolovi vole ?!? ...![]()
vido si vola valjda nekad ... nije selo samo domovina krava a i volova, vec i godisnjeg osemenjivanja 
paaaa..znasvido si vola valjda nekad ... nije selo samo domovina krava a i volova, vec i godisnjeg osemenjivanja
![]()

oprezno pazim da ne uvredim nekog gospodina vola da mi ne bi solio pamet o mojoj nekulturiTo su bikovi, volovi su uštrojeni bikovi ...![]()

Причај у своје имеNema љубавника и љубавница,... камоли армија...
Једино, да вам причамо старе приче када смо били у армиофловерс ...![]()

ne znas ti kake su muske skorpije...pa jos duple...ako rese da zavedu ta nema de da pobegne... mi ovnovi smo naiva za njih,mi smo dza bu, pa ako prodje prodje, oni, oni naprave strategiju imaju 16 rezervnih planova pa ako glavni ne upali idu na sledeci....i plenu dzaba da se gicaПричај у своје име![]()

Као што рече, не знам.ne znas ti kake su muske skorpije..
paaaaa pravimo i mi rogati odstupnice i strategijeКао што рече, не знам.
Овнове већ знам.
ali koliko god delovali ladno i okrutno u nama tisti jedno veliko usamljeno srce zeljno ljubavne ceznje pa kad vidimo zenu koja je istog polariteta zaboravimo na strategiju.
Ух разнежих се, ал за мало!paaaaa pravimo i mi rogati odstupnice i strategijeali koliko god delovali ladno i okrutno u nama tisti jedno veliko usamljeno srce zeljno ljubavne ceznje pa kad vidimo zenu koja je istog polariteta zaboravimo na strategiju.
tjah... kompleksne licnosti nose laicima nerazumljivu dijalektiku nastupa...uzasavam se inace ljudi ciji je nastup ko ekg mrtvaka...il imas strasti u sebi il nemas, sta si se stiso/la koji q, nece niko da vas pojede, mozda samo natakne na q a to ne boliУх разнежих се, ал за мало!
Да да, ко вас не зна из близа, на рану би вас превио
Јао бре, тешки сте ко црна земља!