Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја ЉиС посматрам као заје.банцију (можда "хумором" покушавам да прикријем недостатак неки је л), али шалу на страну, свиђају ми се @Paula -ине теме и коментари. Интересантно је читати их, слажем се са многим стварима.

Без коментара типа #nesh, молићу. :D
Ни не покушавам.

ma, opušteno 😉
ne pecam ni ja.

E, moj klinac u subotu maximalan broj poena na gradskom iz informatike. odvaljuje. 💙

kad pritisnes pogresno dugme pa post nestane....

inace, za radoznale, jucerasnji boravak u poznatoj zemunskoj kafani je bio obicajno savrsen kada ga organizuje nas mistik...ton celom utisku su dale i dve pomenute dame koje su svojom pojavom plenile ova dva sludjena muska primerka koji su utehu nalazili u ispijanju sljive...ja sam barem popio 12...posle teletine satja ni ne znam sta sam radio, moze li neko od prisutnih da mi preprica...:lol:

Причај у своје име :kafaz:
ne znas ti kake su muske skorpije...pa jos duple...ako rese da zavedu ta nema de da pobegne... mi ovnovi smo naiva za njih,mi smo dza bu, pa ako prodje prodje, oni, oni naprave strategiju imaju 16 rezervnih planova pa ako glavni ne upali idu na sledeci....i plenu dzaba da se gica :lol:

Као што рече, не знам. :D
Овнове већ знам.
paaaaa pravimo i mi rogati odstupnice i strategije :manikir: ali koliko god delovali ladno i okrutno u nama tisti jedno veliko usamljeno srce zeljno ljubavne ceznje pa kad vidimo zenu koja je istog polariteta zaboravimo na strategiju.

kod skorpija jok..to su celicni zivci ko onaj lun kralj ponoci, taj kad obrlati i natakne na q, ta silazi samo na ginekolosku kontrolu jer joj skorpion ispomera yayovode koje prethodno kompresorski produva :lol:

paaaaa pravimo i mi rogati odstupnice i strategije :manikir: ali koliko god delovali ladno i okrutno u nama tisti jedno veliko usamljeno srce zeljno ljubavne ceznje pa kad vidimo zenu koja je istog polariteta zaboravimo na strategiju.
Ух разнежих се, ал за мало!

Да да, ко вас не зна из близа, на рану би вас превио 🙄
Јао бре, тешки сте ко црна земља!

Ух разнежих се, ал за мало!

Да да, ко вас не зна из близа, на рану би вас превио 🙄
Јао бре, тешки сте ко црна земља!
tjah... kompleksne licnosti nose laicima nerazumljivu dijalektiku nastupa...uzasavam se inace ljudi ciji je nastup ko ekg mrtvaka...il imas strasti u sebi il nemas, sta si se stiso/la koji q, nece niko da vas pojede, mozda samo natakne na q a to ne boli :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back