Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaju kafanu za te gluposti
Ok je komentar na sliku kakav god
Al ovo je smaranje
To je sve za kafanu al ih boli dupe

To programiranje se zove "brisanje spama i kažnjavanje", eto i to sam vam rešio, tu opciju bar imate. :)
Stvar je u tome što mnogi ljudi ovde vole da četuju i više im odgovara čet uz neke slike.
Rešenje može da bude primena takvih pravila na temu "bez komentara".

Stvar je u tome što mnogi ljudi ovde vole da četuju i više im odgovara čet uz neke slike.
Rešenje može da bude primena takvih pravila na temu "bez komentara".

Aha, pa ništa, onda da pitam Smorisha, kako si mi ovako kao čovek ovih dana?

Mogu ti reći napolju sunce, ali neki vetar piči pa i nije baš za kratke rukave, ali ipak na suncu toplo. Šta ti smatraš da je najbolje obući za ovakvu priliku?

I kaži mi jel i ti jedva čekaš leto, pa plaže, kokteli, lubenice, ljudi preplanuli i nasmejani? Meni to baš super.

:D

Sve zabrane i brisanja četovanja na temi gde ljudi žele da četuju se IMO pokazuju kontraproduktivnim.
Ubija se energija ljudi. Forum treba da prati želje i navike ljudi, a ne obratno dok god se ne krši Pravilnik.
I to je prosto tako.

Pa, druže, po pravilniku ne treba spamovati teme. Ako se ja sećam pravilnika.

Nego, ne reče mi jel gotiviš ti kuba libre? Npr meni je on gotivan, šta ti misliš?

Ma kakvi, ja to tako pitam čisto da bih pitao, pošto je tema SiS, sve i svašta.

Kaži mi, šiba li vetar kod tebe?

I klasično pitanje sa slave "odakle su tvoji?", zašto da ne i to.
Ne znam šta pokušavaš ovim, ali spam je okej ako ljudi hoće tu da spamuju. Tema se nazove Fotke + spam i problem rešen.
Bar moje lično mišljenje. Možda grešim. Možda je rešenje konstantno brisanje. Razgovaraj sa modovima na LjiS-u, predloži im šta misliš da treba.:)

Ne znam šta pokušavaš ovim, ali spam je okej ako ljudi hoće tu da spamuju. Tema se nazove Fotke + spam i problem rešen.
Bar moje lično mišljenje. Možda grešim. Možda je rešenje konstantno brisanje. Razgovaraj sa modovima na LjiS-u, predloži im šta misliš da treba.:)

Kako šta pokušavam, pa da saznam odakle su tvoji, to mi je jako bitno za dalju diskusiju. :D

Upravo sam mislio da uputim zvaničan protest i diplomatsku depešu kako bi se razmotrilo. Ja samo štrikam sad ako je spam ok realno hoću da spamujem i neću više da kačim svoje slike, smorilo me iskreno.

Kako šta pokušavam, pa da saznam odakle su tvoji, to mi je jako bitno za dalju diskusiju. :D

Upravo sam mislio da uputim zvaničan protest i diplomatsku depešu kako bi se razmotrilo. Ja samo štrikam sad ako je spam ok realno hoću da spamujem i neću više da kačim svoje slike, smorilo me iskreno.
Šta obično pustiš od muzike ?

Obično pustim neki pop, neki deep house, ako vozim dalje i sunce je napolju pustim Olivera, stavim naočare i tripujem da sam na moru.

To me prilično veseli, kaži mi šta veseli tebe? Kaži mi imaš li nalog na chess.com?
Veseli me isto, volim da vozim , više neki rok, bluz , džez..ma svašta nešto slušam.
Imam, a ti ?
Sjaje li mi okice?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back