- Poruka
- 1.919
Ok...daj opciju, pomoć prijatelja.More nemaš ti pojma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok...daj opciju, pomoć prijatelja.More nemaš ti pojma.
Ne...osećam dozu ironije i blage ljubomore...Ti bi onda mogao da izdaš čitavu zbirku...tebe svako inspirira
Natalija ko britka sablja sto se tice stavova.Лепо девојче и сада жена, нема шта.
Možda je nitko ne inspirira.Pinocchio jedan put....tebe tri-četri puta...i to bez osmjeha svaki put. :-)
Sliči...samo je prirodna, neprskana, organik varijanta, neusporedivo bolja.Serafim jesi li to stavila svoju sliku sa make up-o u avatar?
Nadam se da ćeš za promjenu,Da, podseća na mene, bez osmeha, pa rekoh što da ne![]()
Teško je u to povjerovati.Pa i ne baš...lepše su![]()
Naravno, sad ću da okačim celu familijuTeško je u to povjerovati.
Jedino da nas osobno uvjeriš,
obiteljsku da zakačiš.
Rekla si u množini...2, 3, 4 rođene seke.
Moja prva općilišna MUZA, tkoja jeVrh, nema dalje...Kilimandžaro, Mont Everest...
Možeš da gospodariš globalnim modnim
pistama, TV postajama=pristaništima,
svim svemrežjima, dalekovidnicama,
tiska naslovnica iz Voga, Ela, Vriska.
Naviru mi ljepi stihovi,
općilišna MUZA može da me
inspirira...možda sročim nešto.
Ako me žlobni, zavidni puk,
Ne konsternira, sikira, dezavuira.
Turbo, mega, giga, VIP elitna
dominatorka...sa
VRHUNSKOM GENETIKOM,
SOCIALNOM INTELIGENCIJOM.
Upoznala si ga sa koleginicom koja može da mu da belu košulju?
Salim se malo ali stvarno ima najlepše slike kad je pored tebe.
Ova tema je zamišljena kao čet + fotografije, jer tu ljudi vole da četuju pa da se ne briše stalno već da im se udovolji.I to uglavnom rade oni koji se ne kače nikad ili jako retko.
Pride, ne mislim ja da su oni problem, njihovo je da roštiljaju, moderatori bi trebalo da brišu spam, ali izgleda i oni učestvuju.Može da se skroluje, ali iskreno ima ljudi koji ovde uđu svaki peti dan, ne prate baš tako revnosno, a naročito ne sa detaljnim skrolom jedne slike između pet strana četa.
Napecaj ipak neku svezu ribu,dobra je za moje krzno...xixixi![]()
Jedino da se isprogramira opcija da se vide samo slike kad ih neko okači.Ok je imati temu gde će neko dati komentar na sliku, kompliment, napisati nešto ružno ili šta god ih veseli, ali ovde bukvalno možeš raspravljati da li voliš kačkavalj na testu i to je ok, a naziv teme "fotografije..."
Neće biti uskoro ni tebi,Tebi nije komšinica![]()