gost 444720
Primećen član
- Poruka
- 594
vidiš kako možeš da budeš skoro pa normalanhvala ne treba kesa,prijatno
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidiš kako možeš da budeš skoro pa normalanhvala ne treba kesa,prijatno
![]()
koliko god njih da staviš na ignor uvek niču neki novi i uvek si na početkuMeni jape na ignoru
Reducija spama![]()
nisam pratio radnju ali da pitam da li se radi o japagevejel možemo nekako tu cevku da upotrebimo protiv ovog muzičkog nasilnika?
vidiš li ovde nekog drugog nasilnika?nisam pratio radnju ali da pitam da li se radi o japageve
ja bi zaklao lopatom kad neko stavi s ćuba radmilovića kad kaže ajdekoliko god njih da staviš na ignor uvek niču neki novi i uvek si na početku
ja sam zato da mi ukinemo jućub linkove generalno
ne vidim kažem ti nisam pratio unazad al nekako mi japageve na umu ne pitaj me štovidiš li ovde nekog drugog nasilnika?
)))Da li si dobro? Sve OK? Kako u šorcevima, valjda sve u dubokim dekolteima!!!Ja dosao noćas u Srbiju u jakni, a ovde 30 stepeni i svi u šorcevima. Džaba more u Sloveniji...
Haha, nisam dobro. Sutra motam nazad.Da li si dobro? Sve OK? Kako u šorcevima, valjda sve u dubokim dekolteima!!!

otkri nam ciljevene da idem
nego sam došo
i to sa namerom
jednom vrlo bitnom
Pa pričalo se po gradu da stižeš i odmah 30C, dekoltei, ovo, ono...Ja dosao noćas u Srbiju u jakni, a ovde 30 stepeni i svi u šorcevima. Džaba more u Sloveniji...
velke grudi na izvolte...Pa pričalo se po gradu da stižeš i odmah 30C, dekoltei, ovo, ono...
nemoj,čudni su putevi gospodnji...
Bio jednom jedan Darth na forumu,zaljubio se u krompirka i sada zajedno uživaju jedan u drugom naizmenično,na obali Jadranskog mora...

Darthe, sram te bilo, pusti krompirkov profil na mirune budi bilde sklanjaj sliku ćerke sa "fotki" aman čoveče...nisi mali
p.s. lpo dete na majku, ti si ruznjikav![]()