Ja sam takodje u dilemi, arh. ili gradj, a ono sto me zanima, koliko se koristi racunar (slabo znam da radim na bilo kom programu) i cula sam da se radovi cesto pisu na engleskom(???kakvi radovi nemam pojma:-)), a meni engleski sada u gimnaziji slaba cetvorka...Ako na ljeto krenem na casove crtanja i matematike (zavrsavam 3. razred) da li ce to biti dovoljno da upadnem na arhitekturu?Da li predsstavlja bilo kakav problem jer sam iz R.srpske, a zelim da upisem u Bg, mislim to sa budzetom itd(Npr crnogorci ne daju budzet 'strancima',opet cula negdje:-))
Iz kojih ste zbirki vjezbali, i za arh. i gradj.Sreca pa je stereometrija za arh. jer to najbolje znam iz matematike :-) Je li dovoljan Vene za oba faksa?Koliko je bitan prosek iz srednje, ja sam otp prolazila svake godine sa 4,6...Da li je potrebno ici na faks na pripreme ili je dovoljno sa nekim profesorom, mozda i sam? :-)) Da li se ubijate, vi studenti gradj. :-) sa geodezijom?Vise sebe vidim kao arhitektu jer mislim da samdovoljno mastovita, a jedina stvar ako ne upisem arh ce biti ta jer se plasim da ne upadnem, kazu da malo ljudi upisuje gradjevinu, jer imaju u glavi to da je preteska itd...pa je zbog toga lakse upasti na budzet...Izvinite ako smaram sa pitanjima ali mi je to sve vrlo vrlo vazno, jer nikako da se odlucim, a moram kako bih pocela sa pripremama...I nesto sto me zanima, da li ako imam dobre radne navike(hvala Bogu imam ih poprilicno su dobre:-)) moze sa dva- tri sata rada dnevno posle predavanja da glad prodje ispit,neko vase licno misljenje.Hvala unaprijed covjeku koji odgovori na ovo brdo pitanja :-)) Mnogo mi znaci to, jer nemam sa kim da se konstatujem :-)