- Poruka
- 76.398
ovako nina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што ''немојте''...?tema je Arhangel Mihailo
kome se ne svidja svetac neka ne dolazi na temu
i nemojte da moram da okadim temu od nevernika i ruznih reči![]()
А коју славу славиш?Kad dodju braca pravpslavci kod mene ma slavu ja kazem.
Braco znate li ko je Arhandheo M.
Ono kao iz topa
Dusovadnik.
Eee nije.
Pa tako i tako i tako.
Ma ti lupetas.
Kakvi andjeli kakav bog.
Nema boga a ksmoli andjeli.
Da ga ima ne bi bilo to pa to pa to.
Onda ja...to to to pa pomebnem...
Vaskrsenje?
Ma da li se iko vratio?
Nije.
Nema od toga nista.
Samo si tupis pamet.
Jedi pij sada a posle nema nista.
I sve tako.
Nas narod je vecim delom ateisticki a manjim religiozan.
To je zbog ateistickog skolskog sistenma.
Zasto bi lagao?ma laže i "gleda nas u oči" tipično vajtovski ona što nije dihala po sata i držala bibliju od 8 kg tešku sva onaka skrndava baba
Danilo 12,1 | A u to će se vrijeme podignuti Mihailo veliki knez, koji brani tvoj narod; i biće žalosno vrijeme, kakoga nije bilo otkako je naroda do tada; i u to će se vrijeme izbaviti tvoj narod, svaki koji se nađe zapisan u knjizi. |
Otkrivenje 1,5 | I od Isusa Hrista, koji je svjedok vjerni, i prvenac iz mrtvijeh, i knez nad carevima zemaljskima, koji nas ljubi, i umi nas od grijeha našijeh krvlju svojom; |
Ni u cemu, samo ne smes da nagovaras da se ne drze Pravoslavlja doslovce, znaci da radis kako vera propisujeU cemu je problem spremiti hranu i pricati pravoslavcima o Bogu?
Za neke (adventiste) je i Bog, zamena za Hrista. Izgleda da ga svako uzima prema potrebama crkve kojoj pripada.Jel on arhanđeo ili svetac?
Na ovoj temi pročitah i da je arhanđeo i da je svetac i da je anđeo, kao
da je to sve jedno te isto.
Nigde u bibliji ne kaze da je andjeo vec iznad svih andjela.Jel on arhanđeo ili svetac?
Na ovoj temi pročitah i da je arhanđeo i da je svetac i da je anđeo, kao
da je to sve jedno te isto.
Samo im pokazujem sta kaze biblija, kao na forunu.Ni u cemu, samo ne smes da nagovaras da se ne drze Pravoslavlja doslovce, znaci da radis kako vera propisuje
a na forumu mozes da iznosis misljenje koje cak i deluje bogohulno i da koristis ruzan recnik.
kod mene, iz satanisticke prakseSamo im pokazujem sta kaze biblija, kao na forunu.
Glupo je nekiga kao covek ubedjivati da napusti svoju veru.
Pa cak i sana pomisao na to
To je Bozji posao.
Kakve sce predeasude vi inate?
Pokazi mi sta to deluje bogohulno a i taj recnik?
pa to jest, može da se tumači kako hoće (po želji)Za neke (adventiste) je i Bog, zamena za Hrista. Izgleda da ga svako uzima prema potrebama crkve kojoj pripada.
Kakva zamena, o cemu ti pricas?coco bill:
Vi ignorišete objavlјeni sadržaj ovog člana.
Za neke (adventiste) je i Bog, zamena za Hrista. Izgleda da ga svako uzima prema potrebama crkve kojoj pripad
arhi neznači iznad već vođaNigde u bibliji ne kaze da je andjeo vec iznad svih andjela.
lazi, tako adventisti ne veruju.pa to jest, može da se tumači kako hoće (po želji)
ali ako je isus gospod a mihajlo nije kako može biti ista osoba
9. А Михаило Арханђел, кад се препираше с ђаволом и говораше за Мојсијево тело, не смеше проклети суд да изговори, него рече: Господ нека ти запрети.
a zaključivati po imenu onda svih sedam arhanđela su isus
recimo gavrilo (gabri-EL) - sila božija. to bi samo značilo da ne postoje anđeli već atributi gospoda.
subotari i js smatraju da je isus bio neko krilato biće, pa kad ga jehova poslao u inkubator (mariju) rodio se čovek, a vaznesenjem postaje nebeski kralj.
predivna pričica kao skočica loptica![]()
arhi neznači iznad već vođa
al ti teraš svoje pa ti džabe pišu ljudi značenja![]()
kako ne veruju, jel isus na zemlji bio potpuni bog?lazi, tako adventisti ne veruju.
Ali nije ovo tema o tome.
Predji and rugo emsto.
Ti ces da ih ucis sta veruju?kako ne veruju, jel isus na zemlji bio potpuni bog?
da ili ne