Quantcast

Arapi su naši prijatelji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Krstan

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
156
Браћо Срби и сестре Српкиње,

Стварно ми је чудна ова "демократија" коју преферирају ДОС-манлијски изроди - хтели би да се друже са непријатељима Срба и Србије, поготово са следбеницима пужоликог антихриста, а никако са онима који хоће да буду искрени пријатељи Срба и Србије. Из личног искуства, у Ираку сам као службеник тадашње амбасаде СФРЈ у Багдаду био у временском периоду 1982-1986, знам одлично арапски и дружио сам се са Арапима, могу да кажем да су Арапи диван народ. Код њих сам се осећао као у својој кући. Никоме није сметала чињеница да сам хришћанин, а да су они у највећем броју исламисти. У време када сам био у Ираку тамо је радило око 150000 радника из бивше Југе, а у Либији око 50000. Наши грађевинари су изграђивали најмодерније аерадроме, хидроцентрале, путну мрежу, нафтоводе и постројења за прераду и експлоатацију нафте, фабрике оружја, оруђа, хране, домове армија, једном речју капиталне објекте. Ирачки инвеститори су имали највеће поверење, сећам се да смо код ФАЛУЈЕ, херојског града у светским размерама чојства и јунаштва, од Немаца преоузели, инвеститор их је најурио, изградњу једне од највећих фабрика воде, управо у наше неимаре, наше стручњаке и наше људе. Ни у једној земљи на свету, обиђох их заиста много, нисам се тако пријатно осећао као у Ираку. Ирак је тада, заиста, био једна модерна држава. Зашто сада то некоме смета? Ко има против да се опет неколико стотина хиљада наших незапослених људи запосли у арапским земљама!? Зар није логично да будеш пријатељ са оним који то хоће !? Свакоме у светој земљи Србији мора да буде јасно да је ЕУ ватиканска творевина и да за нас тамо нема места. Ми у ЕУ не можемо ништа продати и од њих не можемо ништа купити. Зар је неко стварно толико луд и наиван да може и да помисли да нам могу Немци (сада је код њих незапосленост око 12-13%), Французи (зар не видите какве су и код њих расне, верске, социјалне и сваке друге разлике, на ивици су грађанског рата) или Италијани (ни сами више не знају шта ће са собом) помоћи. Очевидац сам како "помажу" Словенији - уместо да Словенија буде "нето добитница" (прејемница) она је нето "плаћница" (нешто више од милијарду € годишње даје само за чланство у ЕУ, за НАТО бар трипут више од тог износа). Да ли би садашња Србија уопште могла да поднесе такво бреме. Па зар, побогу, нико од "демократа" не зна ни какви су стандарди у ЕУ - свака крава мора да добије дневно субвенцију у висини 2€. Из којих то средстава би се у Србији то финансирало ???

Поздрављам челне људе у општинама Земун, Нови Сад и свим другим местима и градовима где су СРПСКИ РАДИКАЛИ на власти који се отварају према свету, поготово према онима којима могу нешто понудити и нешто купити по нормалним ценама односно на обострану корист и задовољство. То што полуписмени нарко-аџувани окупљени у Тадићеву ДС србомрзу банду теже ка некаквом елитизму доказ је само њиховог незнања, злих намера и личне искомплексираности...

С поштовањем,

Крстан Ђ. Ковјенић

 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.