AQUARIAN AGE? OR THE LUCEFERIAN AGE? 2012

Ram Bahadur Bomjon ili Palden Dorje (monaško ime) momak iz Nepala,2005 godine zapoceo meditaciju koja je trajala pune 3 godine. Odmah su zapocele glasine njegovih sledbenika da nije jeo pune 3 godine i da je to pobijedio suštom meditacijom. Da bi to provjerili grupa naucnika je sastavila tim i napravila 45-minutni dokumentarac o ovom cudu.Snimali su ga puna cetiri dana 96 punih sati,dan i noc,i momak nije koristio nikakvu tekucinu i vodu ili bilo kakvu hranu.

Zanimljivo je da ga mnogi nazivaju reinkarnacijom Bude,a sam momak tvrdi da on jos nema energiju Bude i da je potrebno jos 6 godina konstantne meditacije kako bi zadobio ENERGIJU NOVOG BUDE i postao MAITREJA. Ovo je izjavio 2006 godine u martu.

SLUCAJNO TO BAS PADA 2012 GODINE!
Ovo ce biti vrlo interesanto hriscanima,a posebno kad cuju njegov govor.

evo nekih dokumentaraca....

Hvala. Cini mi se dobri dokumentarci. Jedan sam gledao.
Od mene preporuka nesto od Wake Up project-a:
The Arrivals (sada postoji i Reloaded (TV verzija) koji je nesto komplikovaniji)
Phase 3 *(ovo je nesto fenomenalno!)
Solomon's Temple (izrada je u toku. Nije lose.)
The Divine Book (koga interesuje religija. Prilicno dobro objasnjeno sve.)

Svi su na YouTubu sa prevodom.

Још један пророк покрета, професор историје Чикашког универзитета Хозе Аргелес, издао је књигу „Mayan Factor: Path Beyond Technology“ где је прогласио, да је на основу изучавања календара Индијских Маја, схватио да су они били ванземаљци, а њихов календар у сакривеној форми садржи пророчаснтво о рађању Новог доба на Земљи, које мора почети 2012. године.

Шта ће радити Мајтреја када јави себе свету као Христа? Сам ће призвати на све ка раведности, ка милосрђу, преображењу политичких и економских структура целог света и њиховој коренитој промени. У то време ће проистећи сицељење свих и свега (све то јако подсећа на знаке антихриста оисане у Откровењу Светог Јована и у „Три разговора“ Владимира Соловјова). Кроз просвећено управу „Господа“ Мајтреје и севт ће прећи у Ново доба.

Како је писао Бенџамин Крим, свет ће почети са преображењем у зависности од квалитета нашег одговора. Сам Мајтреја неће преобразити свет, него ће га одуховити и повести га, помоћи ће човечанству саветом, да би ми сами пришли свом преображењу. Он ће то чинити у току 20 година после свог доласка на власт, заједно са 40 учитеља. У врло кратком временском року моћићемо да се преобразимо економско, политичко и социјално устројство целог света, које ће нас увести у правилан духовни однос једне са другима и са светом. Крим је обећао почетак тог доба у 1986. години. Од тада је прошло већ 15 година, но ништа слично ми до сада не видимо.

Gledajuci iza u istoriji bilo je revolucija, "spasitelja" koji su se pojavili da izmene svet na bolje, dok se sve vracalo na staro uglavnom posle dosta prolivene krvi. Jedni su glumeli negativce, dok bi kasnije dolazili zapravo iz istog tabora a da to ni sami nisu znali, i spasavali ih od neprijatelja. Prilika za novo uvodjenje pravila unutar drzava, smene vodja i sistemi obozavani od strane bar vecine naroda. U tim smicalicama uvek ostavljajuci svog novog igraca, koji bi trebalo u buducnosti smeni postojeceg. Jer ima li bolje vreme za poturanje ideja narodu od perioda kada beze od jednog vuka? I tako ovce iz jednog u drugi tor.
Da ne bude zabune, pod spasitelje mislim na revolicionare koji misle da je oruzanom snagom moguce izmeniti svet. Npr uspostavljanje komunizma, fasisticka Nemacka pod vodjstvom Hitlera, terorizam .. Sve su se te ideje smenjivale kako bi ljudi danas demokratiju videli kao spas. Ocekuje se novo doba koje ce doneti jos lepsu sarenu lazu, dok ce jos jedan rat najverovatnije biti u ulozi vuka. Njegov zadatak da sto bolje potera ovce, tako da udju skoro pa sve. Ostatak tek na kraju eliminisati, posto se ne pokore nakon svih poteskoca na koje budu stavljeni.

Једни верују да ће се Мајтреја појавити као физичка личност; например већ много пута помињана пророчица „New Age“-а, Алиса Бејли говири, да, како јој је открио њен „Тибетанац“ (њен „приручни“ дух), сваког тренутка ће доћи нови „Господ“ Мајтреја, који ће са собом донети нови светски поредак.

Његов долазак са свом сигурношћу био је објављен у целом свету 1982. године, када је у најпознатијим новинама била постављене огромне објаве, у којима се проглашавало да је „Христос“ сада већ са нама и да се он сада спрема за управљање новом светском владом и стварању једне нове религије за цео свет.
Prica je starija. Ocigledno je da se ceka na pravi trenutak. Do tada ce raditi na poplocavanju puta dobro poznatim metodama. Period oko 2012 mislim da nece propustiti. Jedan deo svetske populacije, na razlicite nacine, ocekuje tkz promenu svesti u novom dobu posle 2012.

Zar treba da zivimo u mraku svojih mali drzavica, i polu obrazovanih ljudi???Sta je lose u tome da se stvori jedna svetska religija, da prestnu ratovi???Nisu li male zemlje i male kulture uzrok ratova i nerzumevanja...Zato ucimo od vecih od sebe....

Loše je to što se mi moramo pokloniti tom nekom svetskom vođi kao Bogu.A znamo da postoji samo jedan Bog.

Nedavno sam gledao jedan dokumentarac,govori se isto o dolasku antihrista i napravljen je po nekim tumačenjima Otkrovenja svetih otaca.Navodno,antihrist će se roditi u Rusiji,biće jevrej.Rodiće se veštačikm putem(to baš nisam shvatio) i u svojoj 12-oj godini će saznati da je on taj(antihrist)Prvi put će se pojaviti tokom trećeg svetskog rata kao mirotvorac i 3,5 godina kasnije će se proglasiti za Boga u obnovljenom Solomonovom hramu.Posle tog će vladati isto 3,5 godina i onda će doći Isus po drugi put.I da,antihrist će se roditi kada Rusija bude imala 180.000.000(180 miliona) stanovnika.I neposredno pre njegovog rođenja će vaskrsnuti jedan ruski svetac po želji Gospoda čije se mošti čuvaju u manastiru.I antihrist 'e na vlast stupiti kada bude imao 30 godina.

Poslednja izmena:
Nedavno sam gledao jedan dokumentarac,govori se isto o dolasku antihrista i napravljen je po nekim tumačenjima Otkrovenja svetih otaca.Navodno,antihrist će se roditi u Rusiji,biće jevrej.Rodiće se veštačikm putem(to baš nisam shvatio) i u svojoj 12-oj godini će saznati da je on taj(antihrist)Prvi put će se pojaviti tokom trećeg svetskog rata kao mirotvorac i 3,5 godina kasnije će se proglasiti za Boga u obnovljenom Solomonovom hramu.Posle tog će vladati isto 3,5 godina i onda će doći Isus po drugi put.I da,antihrist će se roditi kada Rusija bude imala 180.000.000(180 miliona) stanovnika.I neposredno pre njegovog rođenja će vaskrsnuti jedan ruski svetac po želji Gospoda čije se mošti čuvaju u manastiru.I antihrist 'e na vlast stupiti kada bude imao 30 godina.

Rusuja sada ima 145 milona.

"На пример, цео свет је омађијало привидно богатство развијених
западних држава. Њих је Рогати изабрао за залуђивање и заглупљивање
остатка света. Главно оружје у том послу је парола слободе! Колико је
крви проливено у социјалним, политичким, псеудоверским ратовима на
олтару демона „слободе”....."

Hvala. Cini mi se dobri dokumentarci. Jedan sam gledao.
Od mene preporuka nesto od Wake Up project-a:
The Arrivals (sada postoji i Reloaded (TV verzija) koji je nesto komplikovaniji)
Phase 3 *(ovo je nesto fenomenalno!)
Solomon's Temple (izrada je u toku. Nije lose.)
The Divine Book (koga interesuje religija. Prilicno dobro objasnjeno sve.)

Svi su na YouTubu sa prevodom.

Mozda svi ti prilozeni dokumentarci sluze Maitreyi

А можда је то Мејбели-и-и-н?
:hahaha:
Море људи,маните се Маитреја и којекаквих ликова што медитирају...
Шта имам ја од тога што неки јоги у Индији не пије и не једе?
А и то није доказ наводног "божанског" (намјерно мало "б" ) поријекла.
Па људи прогласише до сада једно 7 ликова за Антихриста.
Између осталог и принца Вилијама из Британије.
Са све наводном причом да је био већ рањен у главу и није умро...
:hahaha:
Е џеби га сад...
А то да ће ДОЋИ доба Луцифера...
:confused:
Доћи? Вот д фак? Па шта се бре дешава од почетка цивилизације?
Због чега једни друге мучимо, понижавамо и убијамо?
Да нисмо до сада били за примјер?
:think:

re[ ]De;16439798:
Da ne bude zabune, pod spasitelje mislim na revolicionare koji misle da je oruzanom snagom moguce izmeniti svet. Npr uspostavljanje komunizma, fasisticka Nemacka pod vodjstvom Hitlera, terorizam .. Sve su se te ideje smenjivale kako bi ljudi danas demokratiju videli kao spas. Ocekuje se novo doba koje ce doneti jos lepsu sarenu lazu, dok ce jos jedan rat najverovatnije biti u ulozi vuka. Njegov zadatak da sto bolje potera ovce, tako da udju skoro pa sve. Ostatak tek na kraju eliminisati, posto se ne pokore nakon svih poteskoca na koje budu stavljeni.

Prica je starija. Ocigledno je da se ceka na pravi trenutak. Do tada ce raditi na poplocavanju puta dobro poznatim metodama. Period oko 2012 mislim da nece propustiti. Jedan deo svetske populacije, na razlicite nacine, ocekuje tkz promenu svesti u novom dobu posle 2012.

Лаврентије Черниговски о томе говори овако: „У последње време у аду више неће бити демона. Сви ће бити на земљи и у људима. Биће страшне невоље на земљи, чак ни воде неће бити. Затим ће избити светски рат. Биће тако снажних бомби да ће гвожђе горети, камење ће се топити. Огањ и дим ће се дизати до неба. И земља ће изгорети. Остаће врло мало људи, и тада ће почети да вичу: ‘Доле рат!’ И ‘Хоћемо једног цара!’“

Maitreyu!

Back