Apsolutno moj si broj

Što ti se ne sviđa?
nemam ja problem s tim kako će da me zovu.

Životinja je mangup, kad bude raspoložen pisaće ti neku lepu priču o grickanju tvoje guze...
Posvetiću njenom uzbujalom "cvetnom vrtu" (ma šta to značilo i koliko bezobrazno zvučalo van LjiS-a) jednu priču, kad budem zalečio alergiju na miris lavande (a ti dobro znaš zašta se ona najčešće koristi :) ).
Kako te nije sramota? Bogatašice jedna! Skorojevićko!

Znaš li da 95% čovečanstva nema 500 evra, ma nema ni 50!?!

Posvetiću njenom uzbujalom "cvetnom vrtu" (ma šta to značilo i koliko bezobrazno zvučalo van LjiS-a) jednu priču, kad budem zalečio alergiju na miris lavande (a ti dobro znaš zašta se ona najčešće koristi :) ).

!

Iskopaj neku stariju, iz vremena kad ona nije bila ovde, nešto posvećeno nekoj drugoj, pa malo prepravi da ne provali i optuži te da se ponavljaš, ili da joj se učini poznatim pa da te optiuži za plagijat :lol:
Naravno, to samo ako ti se čini da bi s njom mogao provesti čitav život, i ako imaš čvrstu nameru i dobru volju da je zaprosiš :aha:

Iskopaj neku stariju, iz vremena kad ona nije bila ovde, nešto posvećeno nekoj drugoj, pa malo prepravi da ne provali i optuži te da se ponavljaš, ili da joj se učini poznatim pa da te optiuži za plagijat :lol:
Naravno, to samo ako ti se čini da bi s njom mogao provesti čitav život, i ako imaš čvrstu nameru i dobru volju da je zaprosiš :aha:
Oho, pa ti odlično poznaješ moj nik i delo, Seljo. Mislim da znam ko si nekada bio, pre no što si se poseljačio. :)
Ali to je manje važno od činjenice da si i tada bio jako, jako ljubomoran na moje nadahnuće i njegovu, kako da kažem, dubinu. :lol:
Naravno, neko može da kaže da sam "strašan i jak" kritizer, i da se rugam bez ikakvog prava. Ali kao vrstan ekonomista, pre svega, reći ću ti, sad veoma ozbiljan, da se sve može napraviti, pa i priča po narudžbini, tako da bude maksimalno zgodna za upotrebu, da ne stvara probleme i komplikacije ni tebi, još manje men i i njenom "cvetnom vrtu".

Međutim, iz bogatog predatorskog iskustva znam da je raditi "nešto" za "nekog" taktika koju moramo skupo da platimo. To "nešto" mi radimo u nadi da ćemo ostvariti profit (u konkretnom slučaju ne samo emotivno-erotskog tipa), a profit znači dohodak minus troškovi. Naravno, može da se štedi na troškovima. Ali, dohodak će zbog toga samo opadati, i na kraju će naš profit ispasti simboličan, par desetina evra cirka, ili ga uopšte neće biti. Ne zaboravi da poručuješ priču za nekog ko ima 500 evra kapitala, hej, što u današnje vreme predstavlja pravo malo bogatstvo, kome ćemo pak na crtu izaći, sa čime? Pa, sa ovom našom sićom!: malav:

Iz tvoje završne rečenice izbijaju prilična konfuzija i bezrazložan strah, te je neću dalje komentartisati. Kao utehu, reći ću ti da Cvetni vrh neću prositi, ali će joj u Kojatkinovom krojačkom salonu uraditi "haljinu" po njegovom, originalnom kroju, a ne po nekakvim tvojim merama. :) Osim toga, tako će iskombinovati materijale za samu stvar, čak i postavu, da će se jedan obavezno skupiti, a drugi će se naprotiv raširiti, a sve će se nakon prvog pranja pretvoriti u... :lol: Neću ti otkriti kako će sve to izgledati, ali ću kao pomoć navesti bilo koje pakovanje za sok od, recimo, jabuke, koje je tako "skrojeno" da željeni produkt može da se otvori samo testericom za OTO ili mesarskom sekirom.

Epilog: Mi u šnajderskoj radionici Kojatkin radimo tako da osnovni cilj biznisa nije kako napraviti broj, nego napraviti pare, tačnije 503 evra. U suštini, "praviti pare" je samo nusprodukt kvalitetne usluge klijenata i brige o ženskim guzama... pardon, o ženskim ljudima. :heart:

Poslednja izmena:
Meni su svi bili takvi.
Nikada se nikom nisam svidela a pogotovo imala neku vezu a da nije pominjan brak. Cak i sad kad sam skoro pa ostarela kroz svako udvaranje obavezno mi provuku pricu kako bi bilo lepo ziveti sa nekim kao ja. Valjda mi takva pojava da ih neodoljivo podsecam na one tete sto reklamiraju Bonux, Zacin C i sredstva za ciscenje drvenih podova. :(

Иди у першун! :)
Ово је и моја животна прича, вазда су хтели да се ожене мноме! Ваљда личим на домаћицусупругумаајку!!!

Иди у першун! :)
Ово је и моја животна прича, вазда су хтели да се ожене мноме! Ваљда личим на домаћицусупругумаајку!!!
Ličiš na sve to, ali zaboravila si razlog numero uno: ti si čist objekat požude :heart: , šećeru, a držati takav objekat svake noći pored sebe, na sebi, ispod sebe i da ne nabrajam više, nije malecka stvar.

Nemam pojma kako Katarina izgleda, ali moja čudesna imaginacija već počinje da radi svoj posao: da joj dodaje u obimu, oduzima u struku, produžava, i još trista čudesa!

Poslednja izmena:
Evo odgovora! Ja sam gospodja koja je sablaznjena sivilom grudnjaka. :)

:babamrazica:
Dok sam koristio druge deterdžente, i moje su gaće bile sive kao tvoj brus. A pogledaj ih sad kako su beli i lepi ovako zajedno!
:brus::gace:

nikada nisam zelela da se udam
mozda mi je u dva slucaja i palo na pamet da bismo mogli,ali u vezu nisam nikad ulazila s predumisljajem
Obavezao sam se da se ne obavezujem, tako da bismo ti i ja mogli da probamo nešto bez (oba)veze.

:cool:

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/347610/Danas-je-svetski-dan-bez-grudnjaka

280113_brus-01_ff.jpg

Back