Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
imam utisak da se tu nishta ne pitamevo, slonce je moj broj... ozenicu ga cim se razvedem

sinan sakitj tovari rushku jakitj...josh zechija shapica falipricinjava mi se ruska jakic![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam utisak da se tu nishta ne pitamevo, slonce je moj broj... ozenicu ga cim se razvedem
sinan sakitj tovari rushku jakitj...josh zechija shapica falipricinjava mi se ruska jakic![]()
...
...
...
...
![]()
probaj vako......
....
mi mushki lako padnemo na zenske suze![]()
to slonce samo kad je emotivna veza, onda se hvata na suze![]()
Posvetiću njenom uzbujalom "cvetnom vrtu" (ma šta to značilo i koliko bezobrazno zvučalo van LjiS-a) jednu priču, kad budem zalečio alergiju na miris lavande (a ti dobro znaš zašta se ona najčešće koristiŠto ti se ne sviđa?
nemam ja problem s tim kako će da me zovu.
Životinja je mangup, kad bude raspoložen pisaće ti neku lepu priču o grickanju tvoje guze...
Kako te nije sramota? Bogatašice jedna! Skorojevićko!
Kako te nije sramota? Bogatašice jedna! Skorojevićko!
Znaš li da 95% čovečanstva nema 500 evra, ma nema ni 50!?!
pare kvare ljude![]()
Onda se desava nesto cudno, van ove logike: nema se para, a toliko pokvarenog sveta naokolo.![]()
Posvetiću njenom uzbujalom "cvetnom vrtu" (ma šta to značilo i koliko bezobrazno zvučalo van LjiS-a) jednu priču, kad budem zalečio alergiju na miris lavande (a ti dobro znaš zašta se ona najčešće koristi).
!
imam utisak da se tu nishta ne pitam
sinan sakitj tovari rushku jakitj...josh zechija shapica fali![]()
ja sam resila a ti vidi sta ces![]()
i svecano obecavam da cemo da gledamo i slusamo kvalitetniji kulturnoumetnicki program![]()
Oho, pa ti odlično poznaješ moj nik i delo, Seljo. Mislim da znam ko si nekada bio, pre no što si se poseljačio.Iskopaj neku stariju, iz vremena kad ona nije bila ovde, nešto posvećeno nekoj drugoj, pa malo prepravi da ne provali i optuži te da se ponavljaš, ili da joj se učini poznatim pa da te optiuži za plagijat
Naravno, to samo ako ti se čini da bi s njom mogao provesti čitav život, i ako imaš čvrstu nameru i dobru volju da je zaprosiš![]()
Meni su svi bili takvi.
Nikada se nikom nisam svidela a pogotovo imala neku vezu a da nije pominjan brak. Cak i sad kad sam skoro pa ostarela kroz svako udvaranje obavezno mi provuku pricu kako bi bilo lepo ziveti sa nekim kao ja. Valjda mi takva pojava da ih neodoljivo podsecam na one tete sto reklamiraju Bonux, Zacin C i sredstva za ciscenje drvenih podova.![]()
Ličiš na sve to, ali zaboravila si razlog numero uno: ti si čist objekat požudeИди у першун!![]()
Ово је и моја животна прича, вазда су хтели да се ожене мноме! Ваљда личим на домаћицусупругумаајку!!!
Nemam pojma kako Katarina izgleda, ali moja čudesna imaginacija već počinje da radi svoj posao: da joj dodaje u obimu, oduzima u struku, produžava, i još trista čudesa!
Dok sam koristio druge deterdžente, i moje su gaće bile sive kao tvoj brus. A pogledaj ih sad kako su beli i lepi ovako zajedno!Evo odgovora! Ja sam gospodja koja je sablaznjena sivilom grudnjaka.
![]()
Obavezao sam se da se ne obavezujem, tako da bismo ti i ja mogli da probamo nešto bez (oba)veze.nikada nisam zelela da se udam
mozda mi je u dva slucaja i palo na pamet da bismo mogli,ali u vezu nisam nikad ulazila s predumisljajem
Dok sam koristio druge deterdžente, i moje su gaće bile sive kao tvoj brus. A pogledaj ih sad kako su beli i lepi ovako zajedno!
![]()
ja sam resila a ti vidi sta ces![]()
i svecano obecavam da cemo da gledamo i slusamo kvalitetniji kulturnoumetnicki program![]()