apropo : sta samnom nije u redu?

Obavezo ga zivkaj josh vishe,on je samo malo zbunjen i ne shvata da je i on ludo zaljubljen u tebe.Znachi,zivkaj kukaj pravi mu scene pred drugarima i familijom vrishti i preti samoubistvom.Ljubav ce na kraju pobediti.:)

a sta mislis o tome da i njegove devojke zovem,malo da im pretim,kao one sto su prestrasivale zorkove devojke heheh....to bas zvuci zlocesto?svidja mi se ideja hahah

jel bre zorko a sta ako sam ja ta koja tebe proganja godinama hehehhe?jel bi imao samnom kres semu ?
Naravno da ne bi. :) :lol:

pa da jer nije on bi nesto narocito,
Ali ti nisi ta zbog ovoga sto ovde pise. :lol:

a sta mislis o tome da i njegove devojke zovem,malo da im pretim,kao one sto su prestrasivale zorkove devojke heheh....to bas zvuci zlocesto?svidja mi se ideja hahah
Vrlo zlocesto... definitivno! :lol:

evo googlice ja placem i suze ronim i celo jutro mi je kao da sam gledao spansku seriju koja je pokupila sve "gremije", "emije" i "oskare"...smrc
evo ja te ZALIM i gle cuda NE PREZIREM TE...st a vise iskreno te zalim!

p.s. glupe ribe nikad nisu svesne da su glupe (citaj NIKAD NE PRIZNAJU)
p.p.s. a ovde se svi lepo zabavljamo

hvala dragi drugaru sa foruma ,tvoja podrska mi puno znaci, u tome da postanem bolja osoba ,i da mislim samo dobro,a ne da budem zla glupa i pakosna.:rumenko:

drugari moram da vam kazem da je guglica po misljenju nekih forumasa usla u profile drugih osoba na ovom forumu.tj guglica je ona sto proganja zorka,guglica je bivsa devojka Tsutomu-a,koji joj je cak i temu postavio,guglica je malena proverite da i vi niste guglica nikad se ne zna hahahhaha

Provericemo za 4 godine. :lol: :rotf:

sta treba da se dogodi da ti vise ne pricas da te ta devojka proganja?procitaj ovu rekonstrukciju dogadjaja:
ti,kao sada- pricas svima da te ona proganja ,smetaju ti stvari koje radi,.....a onda je vidis u gradu quasi slucajno! i onda,ona nastavi i dalje da radi te iste radnje proganjanja ,ali ti vise to ne smatras za proganjanje,i vise ne pricas nikome o tome!!

sta se dogodilo?zasto si (bi) zacutao?hipoteticki primer i ocekujem odgovor

a.zato sto si shvatio da ti se ona ipak dopada
b.zato sto si video koliko je ruzna

Back