Apple Logo Hidden Message!

Hoces da kazes da je Vejn, ogorcen sto je napravio tako glup potez i jos na pocetku napustio Apple, a time i sav plod poslovanja korporacije koja godisnje zaradi preko 50 milijardi dolara, sam izrezirao sve ovo? :):)

Ako nema on, da nema niko? :)

ma necu to da kazem bre :)
mislim da dva papirica na kome je apple logo ne dokazuju nista, a upravo si njih postavio u uvodnom postu.
sto se vejna tice, mislim da mi obicni smrtnici necemo uskoro saznati o cemu se radi.

Ne znam da li se vec pricalo o ovome, ali bi mi bilo cudno da nije :)

Da li je ovo slucajnost ili razlog zbog koga je Vejn napustio korporaciju i odrekao se milijardi i milijardi dolara?
Sta vi mislite? El nas malo e.u?

I ti se ovim odusevio?

Pa uberi dva lista sa nekog drveta na ulici spoji ih tako da lice na oči vanzemaljca i eto "dokaza"da iza postojanja drveca na zemlji stoje vanzemaljci. :)

A pazi samo muziku. Kao da gledamo horor film. :zima:
A ovo na kraju sto se cuje valjda je neka svinja ili sta? :lol:

I ti se ovim odusevio?

Pa uberi dva lista sa nekog drveta na ulici spoji ih tako da lice na oči vanzemaljca i eto "dokaza"da iza postojanja drveca na zemlji stoje vanzemaljci. :)

A pazi samo muziku. Kao da gledamo horor film. :zima:
A ovo na kraju sto se cuje valjda je neka svinja ili sta? :lol:

Njah... Klip je zahebancija...
Ali to o vanzemaljcima koji stoje iza postojanja drveca ima smisla...

P.S. Btw... ne pali se :):):)

Da udalje coveka od Boga.... a zasto oni to hoce? ko im je rekao to da rade?

Komplikovano je za objasniti,ali evo u kratkim crtama.Svi svetski moćnici zajedno služe đavolu ili sotoni.Njihov cilj je da na kraju dovedu antihrista koji će zavladati svetom.Neke stvari imaju za cilj da naviknu čoveka na procedure koje će antihrist korisititi,ali neki simboli su ne mogu reći bezveze,ali su postavljeni tek tako da bi bili protiv Boga,nemaju neku svrhu.Tako je i sa Apple,ali nije slučajno što se oni bave sa elektronikom i kompjuterima,jer će to navodno biti glavno oružje antihrista.
Vlasnik Apple je veoma bogat i sasvim sigurno radi sa ostalim moćnicima.Sve te ‚‚slučajnosti‚‚ su isplanirane.
Ovo je samo moja teorija izvedena iz nekih dokumentarnih filmova i knjiga,moj zaključak koji ja smatram logičnim posle svih traženja po netu,forumima,knjigama itd.

P.S.
Oov sa vanzemaljcem,mislim da to nisu isplanirali i da je to prava slučajnost,da ne kažem glupost.

Komplikovano je za objasniti,ali evo u kratkim crtama.Svi svetski moćnici zajedno služe đavolu ili sotoni.Njihov cilj je da na kraju dovedu antihrista koji će zavladati svetom.Neke stvari imaju za cilj da naviknu čoveka na procedure koje će antihrist korisititi,ali neki simboli su ne mogu reći bezveze,ali su postavljeni tek tako da bi bili protiv Boga,nemaju neku svrhu.Tako je i sa Apple,ali nije slučajno što se oni bave sa elektronikom i kompjuterima,jer će to navodno biti glavno oružje antihrista.
Vlasnik Apple je veoma bogat i sasvim sigurno radi sa ostalim moćnicima.Sve te ‚‚slučajnosti‚‚ su isplanirane.
Ovo je samo moja teorija izvedena iz nekih dokumentarnih filmova i knjiga,moj zaključak koji ja smatram logičnim posle svih traženja po netu,forumima,knjigama itd.

P.S.
Oov sa vanzemaljcem,mislim da to nisu isplanirali i da je to prava slučajnost,da ne kažem glupost.

Znaci on im je to naredio? javio se nekada davno,ili mozda se idalje javlja,i daje im instrukcije?
Ako je tako,zasto se Bog malo ne javi da nam kaze neku kontru za ovo? verujem da bi bilo dosta korisno..... i plus bi dosta ljudi pocelo da veruje. :)

Back