Apotekarka

E vala svaka chast na izazivanju i drugih da se polako otvaraju...kamo lepe srece da svi misle o seksu i lepim stvarima u zivotu, gde bi nam bio kraj...ZIVELE LEPE STVARI I NESPUTANI LJUDI :lol: :lol: :lol: :lol:

...Apotekarko,od kad ti je ova slika?Od pre 15 godina?Ako se ja dobro secam,tvoj muz je jednom stavio na tvoj profil sliku na kojoj imas jedno 20kg vise nego na ovoj... :roll: Hajde sad,polako,vrati onu sliku sa plaze,da se ovim napaljencima spusti,da malo odmore rucice
223.gif

Armagedon:
...Apotekarko,od kad ti je ova slika?Od pre 15 godina?Ako se ja dobro secam,tvoj muz je jednom stavio na tvoj profil sliku na kojoj imas jedno 20kg vise nego na ovoj... :roll: Hajde sad,polako,vrati onu sliku sa plaze,da se ovim napaljencima spusti,da malo odmore rucice
223.gif
Pa sta onda?
Mozda je imala vise kilograma posle porodjaja, npr. ili iz bilo kog drugog razloga...pa je posle oslabila...
A i nije bilo bas 20, preter'o si.

Baby Kate:
Armagedon:
223.gif
Pa sta onda?
Mozda je imala vise kilograma posle porodjaja, npr. ili iz bilo kog drugog razloga...pa je posle oslabila...A i nije bilo bas 20, preter'o si.
Ok...Mozda je oslabila...A mozda je otisla i na liposukciju i podmladjivanje :lol: :lol:
Dobro,sto se tice kilograma,preterao sam...Nije 20 vec 19 :lol:

Armagedon:
Baby Kate:
Armagedon:
223.gif
Pa sta onda?
Mozda je imala vise kilograma posle porodjaja, npr. ili iz bilo kog drugog razloga...pa je posle oslabila...A i nije bilo bas 20, preter'o si.
Ok...Mozda je oslabila...A mozda je otisla i na liposukciju i podmladjivanje :lol: :lol:
Dobro,sto se tice kilograma,preterao sam...Nije 20 vec 19 :lol:

Ovo je deo filma koji smo snimili pre godinu dana.
Inače, najviše kg sam imala u 9.mesecu trudnoće, a to je bilo 12kg više nego sad.
Ne razumem potrebu da se sve lepo baca u blato.
Jesi li mi možda pisao na PP pa sam te ignorisala?
To radim svima koji su navalentni ili dosadni, ali pošto te sasvim sigurno nisam uvredila niti iznosila neistine o tebi, ajd nemoj ni ti o meni...

apotekarka:
Učiš tatu kako se prave deca,ali ne sumnjam da su ti dobre namere :wink:
Šta si mi preporučio, kadu ili... :D ?

Hahahahah, namere su dobre i iskrene :lol: Nema sta da te ucim, samo preporucujem... kadu - naravno, a posto sam vec izneo svoj stav o belim mantilima i uz duzno postovanje braka kao institucije, pozvao bih zubarku da mi se pridruzi :oops: :P

Zaista dobra slika u profil-u i sve si bolja,kada moze Seve moze i nasa apotekarka,pa nije ni ona naivna,zna da ce joj to doneti popularnost i slavu
hajde da svi sledimo njen primer,osim ako niste toliko grdni :lol: :lol:

apotekarka:
Jesi li mi možda pisao na PP pa sam te ignorisala?To radim svima koji su navalentni ili dosadni
Ti si bas is3povala da si neka opasna riba :shock: Naravno da ti nisam poslao privatnu poruku,nisam toliko ocajan :lol:
apotekarka:
pošto te sasvim sigurno nisam uvredila niti iznosila neistine o tebi, ajd nemoj ni ti o meni...
Samo sam izneo svoje misljenje,a ne neistinu :P

Back