iggymag
Zainteresovan član
- Poruka
- 415
E vala svaka chast na izazivanju i drugih da se polako otvaraju...kamo lepe srece da svi misle o seksu i lepim stvarima u zivotu, gde bi nam bio kraj...ZIVELE LEPE STVARI I NESPUTANI LJUDI

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sta onda?Armagedon:...Apotekarko,od kad ti je ova slika?Od pre 15 godina?Ako se ja dobro secam,tvoj muz je jednom stavio na tvoj profil sliku na kojoj imas jedno 20kg vise nego na ovoj...Hajde sad,polako,vrati onu sliku sa plaze,da se ovim napaljencima spusti,da malo odmore rucice
![]()
Ok...Mozda je oslabila...A mozda je otisla i na liposukciju i podmladjivanjeBaby Kate:Pa sta onda?Armagedon:...Apotekarko,od kad ti je ova slika?Od pre 15 godina?Ako se ja dobro secam,tvoj muz je jednom stavio na tvoj profil sliku na kojoj imas jedno 20kg vise nego na ovoj...Hajde sad,polako,vrati onu sliku sa plaze,da se ovim napaljencima spusti,da malo odmore rucice
![]()
Mozda je imala vise kilograma posle porodjaja, npr. ili iz bilo kog drugog razloga...pa je posle oslabila...A i nije bilo bas 20, preter'o si.

radijator:da ti dadnem email, pa da mi saljnes koju fotku, jao sto si dobra, ni performa ne pomaze, ali ti bi mi pomogla!apotekarka:A kako si to zamislio?
Armagedon:Ok...Mozda je oslabila...A mozda je otisla i na liposukciju i podmladjivanjeBaby Kate:Pa sta onda?Armagedon:...Apotekarko,od kad ti je ova slika?Od pre 15 godina?Ako se ja dobro secam,tvoj muz je jednom stavio na tvoj profil sliku na kojoj imas jedno 20kg vise nego na ovoj...Hajde sad,polako,vrati onu sliku sa plaze,da se ovim napaljencima spusti,da malo odmore rucice
![]()
Mozda je imala vise kilograma posle porodjaja, npr. ili iz bilo kog drugog razloga...pa je posle oslabila...A i nije bilo bas 20, preter'o si.![]()
![]()
Dobro,sto se tice kilograma,preterao sam...Nije 20 vec 19![]()

ops: 

apotekarka:Učiš tatu kako se prave deca,ali ne sumnjam da su ti dobre namere :wink:
Šta si mi preporučio, kadu ili...?
Nema sta da te ucim, samo preporucujem... kadu - naravno, a posto sam vec izneo svoj stav o belim mantilima i uz duzno postovanje braka kao institucije, pozvao bih zubarku da mi se pridruzi
ops: 
Tema je?Betmen:Veliki pozdrav za Apotekarku :wink:
Jedina je koja u profilu menja fotke, a jos ako je to ona, onda SVAKA CAST! Mnogo mi lici na jednu Pekarku....![]()
![]()
A sada bez zezanja, stvarno je super!
apotekarka:I kako sad da ne prilepim neku još lepšu sličicu? :wink:

Ti si bas is3povala da si neka opasna riba :shock: Naravno da ti nisam poslao privatnu poruku,nisam toliko ocajanapotekarka:Jesi li mi možda pisao na PP pa sam te ignorisala?To radim svima koji su navalentni ili dosadni
Samo sam izneo svoje misljenje,a ne neistinuapotekarka:pošto te sasvim sigurno nisam uvredila niti iznosila neistine o tebi, ajd nemoj ni ti o meni...