"Aplaudiraj ako mrziš kraljevsku porodicu"

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
Navijači Seltika su još jednom iskoristili priliku da demnostriraju koliko ne vole pokojnu kraljicu Elizabetu i čitavu kraljevsku porodicu.

Nakon što su nedavno u Poljskoj u okviru meča Lige šampiona kačili pogrdne transparente na račun krlajice Elizabete, oni su to još jednom uradili na uttakmici domaćeg prvenstva.
Utakmica sedmog kola škotskog prvenstva između St. Mirena i Seltika je trebalo da počnu aplauzom u čast kraljice, ali već na prvi aplauz koji se probio kroz do poslednjeg mesta ispunjen stadion čuli su se glasni zvižduci i urlanje nakon čega je okačen novi transparent.
„Tapšite ako mrzite kraljevsku porodicu“, pisalo je, a potom su navijači počeli glasno da skandiraju natpis sa transparenta.
https://nova.rs/sport/fudbal/seltik-navijaci-kraljica-elizabeta/
А били смо убеђења да само Председнике Република не воле и псују их!?

1000 х сам питао хиперадминистраторе, зашто се постављају аполитичне и антиполитичне теме.

Управа крстарице нема појма и не зна зашто не постоји ПФ Политикологија?

Питаш се за оно шта теби смета .. ал' се не питаш јел' ти сметаш ....

Пвдиш .. а смета ти подвигивање

Питаш се за оно шта теби смета .. ал' се не питаш јел' ти сметаш ....

Пвдиш .. а смета ти подвигибвање

Заболе ме, за твоје политикантско мишљење, :lol:али ради других....

, док се не отвори ПФ Политикологија (јер сви моји текстови, књиге и публикације су политиколошке, социолошке и из друштвених теорија), нећу поставити ни једну своју ТЕМУ, због таквих ваших нестручних блебетања... :cool:

, док се не отвори ПФ Политикологија (јер сви моји текстови, књиге и публикације су политиколошке, социолошке и из друштвених теорија), нећу поставити ни једну своју ТЕМУ, због таквих ваших нестручних блебетања... :cool:

Где ван форума можемо да читамо поменута дела?

, док се не отвори ПФ Политикологија јер сви моји текстови, књиге и публикације су политиколошке, социолошке и из друштвених теорија(), нећу поставити ни једну своју ТЕМУ, због таквих ваших нестручних блебетања... :cool:
Хајде да будемо искрени и признамо да ако се човек бави пословима као ти ( ,,јер сви моји текстови, књиге и публикације су политиколошке, социолошке и из друштвених теорија''), нема шта да тражи на Форуму и то још Пдф Политика. Јер тај посао који ти наводно радиш је ,,Висока школа јахања'' а ми смо ,,приземни пешаци'' и пишемо све и свашта. Наравно, ,,нестручно''!

Обрати пажњу на бол.

Краљицу је болело па није се лечила и оде у цвету младости.

Деликатна је монархистичка конституција.

што се пре лекару јавиш већа је вероватноћа да сметаш по овом месту својим дебилиотулуцима у уверењу да си геније.

Priča se da je u Kraljevini Jugoslaviji, i SHS pre nje, i kraljevini Srbiji pre, mleka bilo u svakoj kući!

Struje do duše nije, ni tada nije radila Kolubara, baš kao ni danas.

У будућности неће бити ни струје ни млека...

ГМО пацови су српска олош елита, штеточина и воде нас на афричко дно

Back