apel

girl in love:
Jako mi je žao što moram da te obavestim da o što pričam JESTE ISTINA, ali to ne znači da ćemo svi pocrkati. Ima i odgovornih ljudi. Zamisli to. Čudo jedno. I to postoji. Odgovornost prema sebi i svom zdravlju. Uključujući forum (pretpostavljam i nadam se više od polovine)

Malo mi je nelogicno. Pre opasna je prica. To ti je isto kad bi rekla da atomska bomba rokne i da ljudi u radijusu 200 metara se mogu zastiti. A mozda i uspeju navuku durex na sebe

Nazalost,cak bi se zacudili koliko ljudi ustvari nema pojma uprkos tolikom informisanju.Ma sta vam je HIV imaju samo ******,prostitutke,narkomani,neki tamo prljavi ljudi i to tamo negde na trulom zapadu.U Srbiji,ma sacuvaj Boze.I to ona slatka fina devojcica,ma kakvi pa ona je nepogresiva nikad joj se ne bi desilo da "zaboravi"zastitu.A sta cete enormno velik broj stanovnistva je nepismen,ko jos ocekuje da shvate ovako nesto.Pa mislim ti sidasi,njima to na celu pise bre girl in love,kako ne kontas.
I propaganda se lose radi.Prvo cemu laganje ljudi da je sex isti sa kondomom kad nije,drasticno se razlikuje i bolji je bez.Al kad to fino objasnis krenes da objasnjavas sta je sida,ako treba pokazes snimke,slike,sta god da treba i objasnis kako umiranje bolesnima od side moze biti zeljno iscekivan spas.AIDS je sindrom stecenog gubitka imuniteta,pa iole obrazovana osoba moze da nasluti kakav je zivot kad tvoj organizam ne moze da se brani,te za tebe je uzas obican grip.Onda fino doneses statistiku(mozda je potrazim kasnije pa stavim ovde) i objasnis kolike su im sanse da dobiju istu.I kazes eto budalo ti odluci da li je neodgovorno kresanje vredno tvog zivota,pa ako odluci da ipak jeste e onda i zasluzuje da je dobije.
Btw cini mi se da si zaboravila da pomenes da promiskuitetno ponasanje povecava rizik dobijanja HIV.

inspirion:
Ma ti si baš zaljubljena.vidi se po tvojim savetima po forumu da si u fazono da si pravo srce

Pa baš i nisam zaljubljena... Šmrc...
Ali mi se ne menja nick... A to da sam srce - ni to nisam baš... Samo ovde je nekad malo nezgodno prepoznati stilske figure misli, nisam sigurna da li si ironičan ili ne...

sinnke:
Malo mi je nelogicno. Pre opasna je prica. To ti je isto kad bi rekla da atomska bomba rokne i da ljudi u radijusu 200 metara se mogu zastiti. A mozda i uspeju navuku durex na sebe

Gledaj:
Da bi se zarazio HIV-om moraš da dođeš u kontakt sa krvlju, spermom, vaginalnim sekretom ili majčinim mlekom i to samo svojom krvlju, spermom, vaginalnim sekretom (ok, ovo nemaš), znači npr. sluzokožom penisa na kome se u toku sexa stvaraju mikro povrede i postaju otvoreni minijaturni krvni sudovi.
Čekaj:
MEŠAŠ SVOJU KRV, SPERMU - SA KRVLJU, SPERMOM, SEKRETOM HIV+ OSOBE
- baš liči na pad atomske bombe i nešto čega se ne možeš da pobegneš, zar ne?

girl in love:
Gledaj:
Da bi se zarazio HIV-om moraš da dođeš u kontakt sa krvlju, spermom, vaginalnim sekretom ili majčinim mlekom i to samo svojom krvlju, spermom, vaginalnim sekretom (ok, ovo nemaš), znači npr. sluzokožom penisa na kome se u toku sexa stvaraju mikro povrede i postaju otvoreni minijaturni krvni sudovi.
Čekaj:
MEŠAŠ SVOJU KRV, SPERMU - SA KRVLJU, SPERMOM, SEKRETOM HIV+ OSOBE
- baš liči na pad atomske bombe i nešto čega se ne možeš da pobegneš, zar ne?

Odlicno baltazar ima resenje, alatku u ruke i vitlaj.

latica:
Ma sta vam je HIV imaju samo ******,prostitutke,narkomani,neki tamo prljavi ljudi i to tamo negde na trulom zapadu.U Srbiji,ma sacuvaj Boze.
(...)
Btw cini mi se da si zaboravila da pomenes da promiskuitetno ponasanje povecava rizik dobijanja HIV.

U pravu si za onu prvu rečenicu, rizične grupe više ne postoje, već samo rizično ponašanje.

Ali opet kad pogledaš, jedini siguran način da se zaštitiš jeste da apstiniraš, pošto jeli kondom pruža zaštitu 99%... Ali - ma daj!... Pa onda lepo koristi ga uvek, i rizično ponašanje je u tom slučaju manje ako si promiskuitetna osoba i uvek koristiš kondom, nego ako si spavala sa dve osobe u celom životu bez kondoma... (ne mislim konkretno ti, latice, samo objašnjavam)
Sinnke, to znači da ima i drugačije rešenje...

girl in love:
Dobro, slažem se da je malo ali baš malo malčice bolje bez kondoma, ali ako želiš da rizikuješ život zbog te razlike - samo izvoli! uživaj!

P.S. Predlog rešenja: nađeš devojku, uđete u "ozbiljnu" vezu, testirate se 6 meseci nakon mogućnosti da ste se zarazili, onda ona ode kod ginekologa i ako joj kažu da može da koristi kontraceptivne pilule i koje, lepo možete da prestanete da koristite kondom. Zvuči komplikovano, ali je lečenje od HIV-a malčice komplikovanije, i za sada bezuspešno...

Samo jedna mala ispravka, ne mora proci 6 meseci, dovoljno je mesec ipo :)

Blah,...
Sto ste se vi raspisali.
Ubi boga!
Elem,mrzi me da listam unazad ko je sem srecice u nekoj organizaciji,..pa ono
KO JE JAZASOV CLAN ILI PAK CLAN CENTRA E8,DA BUDE TOLIKO LJUBAZAN I POSALJE MI PP,CISTO DA POSTAVIM NEKA PITANJCA VEZANA ZA UCLANJENJE.Thanx.

Ejpril:
Ne postoji samo Hiv.A kondilomi,sifilis,triper,hepatitic c,ureaplazma,hlamidija,kandida,mikoplazma,
bakterijska vaginoza,herpes.... Razmišljaj kondomom,pre nego što počneš da se raspadaš.

E do *****. Upoznas ribu, svidite se jedno drugom dodje do kresanja i sad ona vadi potvrdu da je HIV negativna, ti takodje, onda oboje vadite prirucne apoteke za analizu krvi, pljuvacke, sperme i slicnih sranja, taman mislis gotovo, onda on navlaci trostruki kurton sa sigurnosnim ventilom, ona takodje isti al zenski, puste radio za stimung a tamo reklame za prezervative i anti aids i taman kad krenes da kreses, ono ***** ne moze. E onda odes na onaj topic sto je onaj jadnik Luciferko postavio o problemu te vrste i masturbiras dok te ne zakljucaju.

Back