Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
girl in love:Jako mi je žao što moram da te obavestim da o što pričam JESTE ISTINA, ali to ne znači da ćemo svi pocrkati. Ima i odgovornih ljudi. Zamisli to. Čudo jedno. I to postoji. Odgovornost prema sebi i svom zdravlju. Uključujući forum (pretpostavljam i nadam se više od polovine)
inspirion:Ma ti si baš zaljubljena.vidi se po tvojim savetima po forumu da si u fazono da si pravo srce
sinnke:Malo mi je nelogicno. Pre opasna je prica. To ti je isto kad bi rekla da atomska bomba rokne i da ljudi u radijusu 200 metara se mogu zastiti. A mozda i uspeju navuku durex na sebe
girl in love:Gledaj:
Da bi se zarazio HIV-om moraš da dođeš u kontakt sa krvlju, spermom, vaginalnim sekretom ili majčinim mlekom i to samo svojom krvlju, spermom, vaginalnim sekretom (ok, ovo nemaš), znači npr. sluzokožom penisa na kome se u toku sexa stvaraju mikro povrede i postaju otvoreni minijaturni krvni sudovi.
Čekaj:
MEŠAŠ SVOJU KRV, SPERMU - SA KRVLJU, SPERMOM, SEKRETOM HIV+ OSOBE
- baš liči na pad atomske bombe i nešto čega se ne možeš da pobegneš, zar ne?
latica:Ma sta vam je HIV imaju samo ******,prostitutke,narkomani,neki tamo prljavi ljudi i to tamo negde na trulom zapadu.U Srbiji,ma sacuvaj Boze.
(...)
Btw cini mi se da si zaboravila da pomenes da promiskuitetno ponasanje povecava rizik dobijanja HIV.
Muskarci imaju dve glave, samo retko je da neki bar i jednu ponekad koristeKad_LupimLupim:
Dovoljno je za pocetak koristiti i glavu, koju fala bogu svi imaju, samo je malo ko upotrebljava![]()

Pravi raritetKad_LupimLupim:PoJenta je koristiti obe istovremeno, to je vec prava retkost![]()

Zabelezi se u listu cekanja, ali se u ovom zivotu ne nadaj da ces doci na red:-)girl in love:Joj, ako ima i takvih dajte ljudi javite mi na pp gde mogu da ih nadjem, dok mi se ne razgrabe! :-D![]()
Ejpril:Ne postoji samo Hiv.A kondilomi,sifilis,triper,hepatitic c,ureaplazma,hlamidija,kandida,mikoplazma,
bakterijska vaginoza,herpes.... Razmišljaj kondomom,pre nego što počneš da se raspadaš.

girl in love:Dobro, slažem se da je malo ali baš malo malčice bolje bez kondoma, ali ako želiš da rizikuješ život zbog te razlike - samo izvoli! uživaj!
P.S. Predlog rešenja: nađeš devojku, uđete u "ozbiljnu" vezu, testirate se 6 meseci nakon mogućnosti da ste se zarazili, onda ona ode kod ginekologa i ako joj kažu da može da koristi kontraceptivne pilule i koje, lepo možete da prestanete da koristite kondom. Zvuči komplikovano, ali je lečenje od HIV-a malčice komplikovanije, i za sada bezuspešno...

Ejpril:Ne postoji samo Hiv.A kondilomi,sifilis,triper,hepatitic c,ureaplazma,hlamidija,kandida,mikoplazma,
bakterijska vaginoza,herpes.... Razmišljaj kondomom,pre nego što počneš da se raspadaš.
Gde imaju da se kupe ti kurtoni;-)marlon:onda on navlaci trostruki kurton sa sigurnosnim ventilom, ona takodje isti al zenski, .
bejbica:Gde imaju da se kupe ti kurtoni;-)