Apatrid

jaaa
hm
pa bilo gde
verovatno cu da skijam negde ako je zima
ili da budem na moru ako je leto
a ako je nesto izmedju
zezacu se po eu
ili bgd
znaci
uzivati

Nece moci.
Ili svi ili niko Srbija je zemlja svih nas i ako niko ne bude odgovorio na poziv svoje zemlje uzece je neko drugi koji je vaspitavan i obrazovan na nekim drugim vrednostima, e tada se neces moci zezati jer te neko moze prebiti u Beogradu samo sto je tvoj, to se desilo Srbima u Kninu,Drvaru,Pristini.

Valjda još uvek važe stara dobra pravila da se defetizam u ratu kaznjava streljanjem :think:

koji bre rat
o cemu ti pricas
jesi li ti normalan...nemas ti poima sta je rat
na kraju krajeva...ako ti se ratuje idi pa ratuj nemoj ljude koji ne zele da ratuju da guras u ta sra nja...imao si 10g ratova i ako nista nisi shvatio e onda si plitak kao potok

Nece moci.
Ili svi ili niko Srbija je zemlja svih nas i ako niko ne bude odgovorio na poziv svoje zemlje uzece je neko drugi koji je vaspitavan i obrazovan na nekim drugim vrednostima, e tada se neces moci zezati jer te neko moze prebiti u Beogradu samo sto je tvoj, to se desilo Srbima u Kninu,Drvaru,Pristini.

aha
koji si ti magara c
pa jel ti mislis da ce
tadicevo,dinkicevo,nikolicevo,karicevo,miskovicevo itd itd
dete ici u rat...nece ici ce u london ili pariz...a budale kao ti ce ostati bez ruke noge oka...e onda ce oni da se dogovore i pomire i nadju resenje a ti ces do kraja zivota da pisas u kesu posto nece s imati bubrege
neka hvala ali ovaj put bez mene

pa o tome ti pricam
to je gotova prica
samo ne sme niko da kaze
pogresna politika zadnih ne 20g vec 50g
i sad kad je doslo do kraja nasli smo se da se busamo
100000srba-2000000 siptara
pa ne ide da ovi prvi j e b u vecinu,mislim mozda bi mi to voleli,ali gde to moze...gde 2 mogu da istuku njih 20 ne moze,plus ceo relevantan svet je za njih...
ali nasa zemlja ce se boriti svim pravnim legitimnim sredstvima
koliko puta se ovo ponovi dnevno,da su i oni sami poceli da veruju u to...
nikome ne odgovara da se resi status jer sta ce onda da rade...ovako uvek imaju oko cega da loze ljude,
a oni jadni ljudi dole ce da ispastaju za hirove nase vlade koja god da je...
ovo je istina
dole vojskom ne mozes a oni nece da odu
i sta sad,rusija,kina
hehe
jadan taj koga rusija brani i jel to resenje...jel stvarno neko misli da je resenje problema dole da isteras 2 mil ljudi i zar neko stvarno veruje da to moze i da ce to da se desi...i to pored naseg imidza u svetu
e ko to misli glu p je kao dinja

U principu se slazem sa svime shto si rekao ovde i zaista jeste tako TRENUTNO. Medjutim nikad ne znas shta nosi sutra. Poznavajuci Balkan, onda znash da ce se ovde josh reshavati neke stvari,a onda ce mozda sve relevantne sile biti na nasoj strani. Narod,prijatelju, koji sam sebe ne poshtuje nece ga ni drugi poshtovati. Pa pogledaj samo najgluplji primer izmedju Hrvatske i Slovenije oko 100 litara mora mislim.... Morash da imash dostojanstva,a ne da svoju zemlju delish sakom i kapom. Kao i planetu, ni svoju drzavu nisi nasledio od predaka nego si je pozajmio od svoje dece.

aha
koji si ti magara c
pa jel ti mislis da ce
dete ici u rat...nece ici ce u london ili pariz...a budale kao ti ce ostati bez ruke noge oka...e onda ce oni da se dogovore i pomire i nadju resenje a ti ces do kraja zivota da pisas u kesu posto nece s imati bubrege

I ovo je sve apsolutno tacno i u pravu si. Za ovakvu Srbiju se zaista ne vredi boriti,ali za neku normalnu drzavu......Cucu te onda ako Bog da;) A i ako se ikada desi da je negde budesh branio, znaces da je to zbog one dece iza bodljikave zice i njihovog normalnog zivota. Mislim ako ti je stalo....A ove pajsere ko hebe za shta... Naravno za drzavu ovakvih vrednosti se zaista ne vredi boriti.

aha
koji si ti magara c
pa jel ti mislis da ce

Da li su tako razmisljali Siptari kad su poceli sa terorizmom u juznoj pokrajini Srbije, sta ti mislis kako su se proveli Siptari koji su bili za SRJ ?
Te politicare koje si naveo i sam znas nisu za vodjenje Srbije, ma koliko se sami gurali ili ih neko nametao sa strane s'njima nema boljitka Srbiji.

Da li su tako razmisljali Siptari kad su poceli sa terorizmom u juznoj pokrajini Srbije, sta ti mislis kako su se proveli Siptari koji su bili za SRJ ?
Te politicare koje si naveo i sam znas nisu za vodjenje Srbije, ma koliko se sami gurali ili ih neko nametao sa strane s'njima nema boljitka Srbiji.

nema to veze samo sa politicarima
svako mudo u ovoj zemlji nece poslati svoje dete na front,e to je poenta
tako je bilo i u hrvatskoj,i u bosni
i sad su se svi lepo dogovorili
evo krenulo se i na more...
a sta je sa ljudima koji su ratovali
ni dnevnice nisu dobili
rat-neka hvala

ne decko
nema bolitka srbiji dok god bude htela da ratuje

nema to veze samo sa politicarima
svako mudo u ovoj zemlji nece poslati svoje dete na front,e to je poenta
tako je bilo i u hrvatskoj,i u bosni
i sad su se svi lepo dogovorili
evo krenulo se i na more...
a sta je sa ljudima koji su ratovali
ni dnevnice nisu dobili
rat-neka hvala

Mirom i diplomatijom suverenitet na svojoj teritoriji ne mozes da povratis jer same potpisnice rezolucije 1244 je zanemaruju zato sto im nije u interesu.
Ni jedan dokument koji je zapad potisao sa Srbima nije isti taj zapad postovao, od pocetka rata u Sloveniji do Kosova i Metohije. A ma bas ni jedan.
A jos ako vide da Srbi nisu zainteresovani da brane svoju zemlju, samo ce se osiliti i nanovo vrsiti provokacije i destabilizovati i ovo sto je ostalo od Srbije.

Mirom i diplomatijom suverenitet na svojoj teritoriji ne mozes da povratis jer same potpisnice rezolucije 1244 je zanemaruju zato sto im nije u interesu.
Ni jedan dokument koji je zapad potisao sa Srbima nije isti taj zapad postovao, od pocetka rata u Sloveniji do Kosova i Metohije. A ma bas ni jedan.
A jos ako vide da Srbi nisu zainteresovani da brane svoju zemlju, samo ce se osiliti i nanovo vrsiti provokacije i destabilizovati i ovo sto je ostalo od Srbije.

ma daj
niko ni ne znas sta je potpisano...a i mislis da njh boli uvo za to
ej bre
pa samo nek nam opet uvedu sankcije
i najebali smo
koga moras da molis nemoj da srdis
idi pitaj bilo kog srbina iz hr da se odrekne pasosa
oterace te u pm
eno ih i sta im fali nista

koji bre rat
o cemu ti pricas
jesi li ti normalan...nemas ti poima sta je rat
na kraju krajeva...ako ti se ratuje idi pa ratuj nemoj ljude koji ne zele da ratuju da guras u ta sra nja...imao si 10g ratova i ako nista nisi shvatio e onda si plitak kao potok

Ti si se negde pronašao u mom postu? :mrgreen:
Ne sekiraj se, znam ja dobro šta je rat ali se ne zanosim da je rat 99 završen i da će Kosmet biti vraćen diplomatijom.

ma daj
ej bre
i najebali smo
oterace te u pm

Sad je XXI vek NATO vise nije glavni faktor u svetu , Rusija je glavna energetska sila , a Kina od ove godine glavna finansijaka sila u svetu, ne plasi se nece nam uvesti sankcije zato sto hocemo da povratimo svoju zemlju to nam garantuje rezolucija 1244. A rezolucija je obavezujuca za NATO i Siptare i sto su je potpisivali ako im nije odgovarala ?

ma daj
ej bre
i najebali smo
oterace te u pm

ma razumem ja tebe,ali vecina u srbiji nece pristati na priznanje kosova...nikad:rtfm:

Neki ovde kazu "nase Kosovo"...

Kada je nesto NASE, to znaci moje, tvoje, njegovo...

Da li bi meni dali tamo jutro zemlje kada vec kazu da je nase (i moje) ?

NIKADA mi ne bi dali NISTA, sve da je i srpsko.

Ni flasu kisele vode, ako ne platim.

A traze od vas (mene) da poklinimo za Kosovo ono sto je najvrednije - zivot!

Pa ko je tu sad LUD???

Poslednja izmena:
Sad je XXI vek NATO vise nije glavni faktor u svetu , Rusija je glavna energetska sila , a Kina od ove godine glavna finansijaka sila u svetu, ne plasi se nece nam uvesti sankcije zato sto hocemo da povratimo svoju zemlju to nam garantuje rezolucija 1244. A rezolucija je obavezujuca za NATO i Siptare i sto su je potpisivali ako im nije odgovarala ?

Amerika ima ogromne rezerve gasa i nafte, ali postoji i moratorij na njihovo koristenje. Amrika će još dugo biti najveća sila na svetu, a Rusiju iskreno baš zabole za Srbiju. Uvek su nas prodali kad bi neko ponudio dobru cenu.

Amerika ima ogromne rezerve gasa i nafte, ali postoji i moratorij na njihovo koristenje. Amrika će još dugo biti najveća sila na svetu, a Rusiju iskreno baš zabole za Srbiju. Uvek su nas prodali kad bi neko ponudio dobru cenu.

Ničija nije gorela dovjeka.Neće ni amerima.Mi smo stare čekalice.Doći će i naših pet minuta.

Back