Apatrid

pa ja evo mislim da tebe treba vratiti u osnovnu da ponavljash par razreda
darvinova teorija evolucije se odnosi na ljudski vrstu u celini,prilagodjavanje je u odnosu na zivotnu sredinu a ne trenutne drushtveno-politichke okolnosti
po toj logici da su se jevreji prilagodili konc logorima ne bi ih bilo pobijeno 6 miliona,tako da...
neuspeo pokushaj da se kaze neshto inteligentno:(

Darwinovu teoriju evolucije danas priznaje 90% naucnog sveta.

Moze se primenuti i na drustvo.

Samo je talibani ne priznaju.

Gledam Noleta kako gubi pa se sekiram..

Pa se posle sekiram sto se sekiram....

Sta meni znaci da li ce Nole pobediti ili izgubiti?....Nije mi ni iz dzepa ni u dzep...Ali, njemu jeste...

Treba da se sekiramo i brinemo samo za ono od cega mi LICNO imamo ili nemamo neke koristi.

Sta mene briga da li je Kosovo u Srbiji ili nije?

Od Kosova nikada nikakvog dobra nisam video, samo sam morao izdvajati moje pare za njegov razvoj. I sada treba da me brine gde je Kosovo...malo morgen
.

Ko ima od njega koristi - neka se brine.

Ja nemam.

Cuvam se dobro da me ne uhvati psihologija ZAVEDENE GOMILE.

Samo ono sto mene tangira - za mene je u prvom planu...sve ostalo je muzika.

HEHE OCES DA BUDES SRBIN,A DA SE ODREKNES KOSOVA?:think: ONDA PREDJI U HRVATE,NJIMA JE SVEJEDNO:whistling:

Gledam Noleta kako gubi pa se sekiram..

Pa se posle sekiram sto se sekiram....

Sta meni znaci da li ce Nole pobediti ili izgubiti?....Nije mi ni iz dzepa ni u dzep...Ali, njemu jeste...

Treba da se sekiramo i brinemo samo za ono od cega mi LICNO imamo ili nemamo neke koristi.

Sta mene briga da li je Kosovo u Srbiji ili nije?

Od Kosova nikada nikakvog dobra nisam video, samo sam morao izdvajati moje pare za njegov razvoj. I sada treba da me brine gde je Kosovo...malo morgen.

Ko ima od njega koristi - neka se brine.

Ja nemam.

Cuvam se dobro da me ne uhvati psihologija ZAVEDENE GOMILE.

Samo ono sto mene tangira - za mene je u prvom planu...sve ostalo je muzika.

brate blago tebi...ti si u nirvani..koju travu koristis..mozda da preporucish?:mrgreen:
da li si probao frankenstajna kad to poduvas onda samo hodas sa rukama napred cak ni ne mislis:mrgreen: e to je zivot..a ti si nadomak toga:D

Darwin je govorio:

U surovoj borbi za opstanak nece preziveti ni najveci, ni najjaci, ni najinteligentniji...Prezivece oni koji se najbrze budu mogli prilagoditi promenama..!"

Mislioci, sta mislite o tome?

Jeste tu si u pravu, to pravilo se moze primeniti cak i u ekonomiji na preduzeca,a isto tako i na drustvo. Covek je drustveno bice i opstaje jedino u interakciji sa drugim ljudima. Tako da se celo drustvo mora prilagoditi promenama,a za top je potreban kolektiv,a ne sebichna individualnost.

To prijatelju nije tema, vec ravnodushnost i gledanje svoje zadnjice. I ne mislim da im ova politika chini dobro, a ne mislim ni da im je prethodna chinila dobro.

pa o tome ti pricam
to je gotova prica
samo ne sme niko da kaze
pogresna politika zadnih ne 20g vec 50g
i sad kad je doslo do kraja nasli smo se da se busamo
100000srba-2000000 siptara
pa ne ide da ovi prvi j e b u vecinu,mislim mozda bi mi to voleli,ali gde to moze...gde 2 mogu da istuku njih 20 ne moze,plus ceo relevantan svet je za njih...
ali nasa zemlja ce se boriti svim pravnim legitimnim sredstvima
koliko puta se ovo ponovi dnevno,da su i oni sami poceli da veruju u to...
nikome ne odgovara da se resi status jer sta ce onda da rade...ovako uvek imaju oko cega da loze ljude,
a oni jadni ljudi dole ce da ispastaju za hirove nase vlade koja god da je...
ovo je istina
dole vojskom ne mozes a oni nece da odu
i sta sad,rusija,kina
hehe
jadan taj koga rusija brani i jel to resenje...jel stvarno neko misli da je resenje problema dole da isteras 2 mil ljudi i zar neko stvarno veruje da to moze i da ce to da se desi...i to pored naseg imidza u svetu
e ko to misli glu p je kao dinja

pa na forumu da drzi predavanja:mrgreen:

ako je pametan valjace benzin i belu tehniku na prvim linijama fronta kao pravi patriota :D

E toga nece biti, to je dosta i doprinelo da dodjemo u ovu situaciju.
A ako damo Siptarima kojih pola dole nema drzavljanstvo Srbije pravo da imaju sopstvenu drzavu mi smo kao narod gotovi i bicemo kao Kurdi rasuti svuda po svetu.
Ne kaze se dzabe " Ili mi ili oni ".

E toga nece biti, to je dosta i doprinelo da dodjemo u ovu situaciju.
A ako damo Siptarima kojih pola dole nema drzavljanstvo Srbije pravo da imaju sopstvenu drzavu mi smo kao narod gotovi i bicemo kao Kurdi rasuti svuda po svetu.
Ne kaze se dzabe " Ili mi ili oni ".
pa koliko vidim Jeremic se bas zagrejao da im deli ta drzavljanstva i nasa dokumenta :think:

Back