ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 11.975
Eto juče sam odjurio malo na more i to nekih 300 km južno od Slovenije.
Imam neku kintu što mi već dugo stoji i gubi vrednost bezveze.
Razmišljao sam da kupim neki stan u Novom Sadu koji bih iznajmljivao i tako to.
Medjutim juče mi se svidi tamo dole na moru.
Odem na net,pogledam malo i nadjem neki apartman sa pogledom na more.
Zovem tu agenciju,dama fenomenalnog izgleda i manira mi se javi i odemo da vidimo dva komada.
Jedan je 100 metara od plaže,balkon sa pogledom na more i Velebit,a drugi je prvi red do mora,ali bez balkona.
Sad razmišljam,što to ne bih kupio,cene će ići svakako gore,sve je poskupelo i biće sve skuplje.
Takav stan uvek mogu prodati lako,i vratiti uložene pare,u EU je znači vredeće samo više u nekom budućem periodu.
Sad sam u pregovorima sa tom damom iz agencije.
Nemam baš puno iskustva,ali sam gledao neke filmove.
U cenu provizije mislim da po zakonu spada i snošaj sa agenticom,tako je bar bilo u tim filmovima.
Pravićemo naverovatnije ugovor ovih dana,da li taj deo treba da stavim kao aneks ili se to podrazumeva?
Imam neku kintu što mi već dugo stoji i gubi vrednost bezveze.
Razmišljao sam da kupim neki stan u Novom Sadu koji bih iznajmljivao i tako to.
Medjutim juče mi se svidi tamo dole na moru.
Odem na net,pogledam malo i nadjem neki apartman sa pogledom na more.
Zovem tu agenciju,dama fenomenalnog izgleda i manira mi se javi i odemo da vidimo dva komada.
Jedan je 100 metara od plaže,balkon sa pogledom na more i Velebit,a drugi je prvi red do mora,ali bez balkona.
Sad razmišljam,što to ne bih kupio,cene će ići svakako gore,sve je poskupelo i biće sve skuplje.
Takav stan uvek mogu prodati lako,i vratiti uložene pare,u EU je znači vredeće samo više u nekom budućem periodu.
Sad sam u pregovorima sa tom damom iz agencije.
Nemam baš puno iskustva,ali sam gledao neke filmove.
U cenu provizije mislim da po zakonu spada i snošaj sa agenticom,tako je bar bilo u tim filmovima.
Pravićemo naverovatnije ugovor ovih dana,da li taj deo treba da stavim kao aneks ili se to podrazumeva?