Aparat za brijanje

cvetni vrt

Domaćin
Poruka
4.658
Je li, muskarci...moze li neko da mi preporuci dobar aparat za brijanje, iz iskustva.
Ne mogu da se odlucim za marku i nije mi jasno zasto cene toliko variraju.
Evo recimo ovaj prvi (Filips) kosta duplo manje od drugog, a ne znam u cemu je razlika :neutral:
61MSIrmeDAL._SL1500_.jpg
41GN75kBL6L._AA160_.jpg

Je li, muskarci...moze li neko da mi preporuci dobar aparat za brijanje, iz iskustva.
Evo recimo ovaj prvi (Filips) kosta duplo manje od drugog, a ne znam u cemu je razlika :neutral:
Pogledajte prilog 287506 Pogledajte prilog 287507

Ovo pitanje se ne postavlja javno...
Naime sada da ti napišem model odmah će se naći neko da napiše da mu se taj model ne dopada
a onda će da se svadjamo zašto je koji brijač dobar, te ovaj ima dva nožića te ovaj ima tri
da ali ovaj ima zaštitnu mrežicu jeste kako da ne a sa ovim možeš da se briješ i bez svetla
jeste ali ovaj je skuplji i prestižniji a ti nemaš para onda bude kiselo groždje ako ne može da se nadje ispod žita

i ne kažem ja da se na kraju neće doći do TOP 3 fancy trendi modela za potrošačko društvo
glavni problem je - što će žene to da vide odnosno forumašice

i onda će da savetuju muža ili dečka da on to kupi sebi "jer su čule negde"
a onda će da neumorno koriste za svoje timarenje iako je Bog hteo da budu dlakave po noge, miške i dupe

Ko pita muškarca šta on voli, odnosno dal nama uopšte odgovara ćosava žena?
pa jel seljaci drže ovce za zadnje dlakave noge?
dakle uopšte ne smetaju dlake...

glupi i naivni po želji prirode, muškarci neće imati ništa protiv da njihova omiljena igračka za navlačenje
koristi njihov brijač posle par lukavih maznih reči na početku i bez reči posle dva tri korišćenja....

... ali ajd probaj da se muvaš oko njene šminke, tašne ili uložaka?
čik ako smeš

@tema
još od 1987 koristim ruski brijač na klasične žilete, odlična mašinica
i vrlo zaebana u odnosu na moderne fancy trendi
a ni jedna mi do sada nije tražila za svoje timarenje

prod-7729-250-250.jpg

9 stepeni podešavanja... neuništivo i ne rdja...
i nema ono - super mašinica ali se više ne proizvodi izašao najnoviji fancy trendi model za p. društvo.

Poslednja izmena:
Ja koristim samo klasične žilete
ali za bradu.

Za dole, manje bitan proizvodjač
gledaj sa tri sečiva.
Oni su uglavmom takvi da nemožeš da se posečeš.
I da Te ne boli prvo nasapunjaj.
Sapunom za brijanje.

ali za bradu.

gledaj sa tri sečiva.
Sapunom za brijanje.

dole se briju samo muslimani i jevreji
mi pravoslavci samo dilindare ili rundare po Bogu

p.s. samo se ti zajebavaj sa znojnim žlezdama, nadam se da si čuo šta je rekao čika doktor na jednoj TV emisiji
a i pedofilski instinkt postoji kod takvih po teoriji drugog čika doktora

ima ja od vas ovde da napravim muškarčine svesnih sebe i volje Božije
a ne da mi se tu pederišete sa pederskim plastičnim mašinicama
i da nam posle svako uzima teritorije koliko mu treba na našu štetu

svi mašinice na pregled, one pederske koje uništavaju mušku hrabrost uništavamo
i o državnom trošku menjamo ZA RUSKE!
odlične su za mirnodopsko i ratno stanje

Car Lazar se sa onom bradom rotira...
i Dule Silni... I brkati Marko Kraljević se rotira zbog vas
o popovima da ne pričamo...

ranije svi bili dlakavi i rutavi pa smo do Egejskog mora stigli
danas se svi briju gde treba i ne treba sa nežnim mašinicama a niko se ne uzima
plaše se od žena i od odbrane države

to da baciš odmah...
... u ovu kuću ući neće!

Poslednja izmena:
ali za bradu.

gledaj sa tri sečiva.
Sapunom za brijanje.

:pop:

Ne mislite valjda da meni treba, kao da do sada nisam naucila sta je depilacija....ccccc

Ovo treba da bude poklon jednom lepom decaku za punoljetsvo :)

Ja sam se ranije brijao možda godinu-dve sa električnim brijačem i moram samo jedno da kažem: sečivo je sečivo :super: Em se obriješ, em kod izbrijavanja doteruješ, a i kod zulufa ne možeš promašiti. A ovo električno čudo - to koriste samo u vojsci kada se povazdan samo nešto brickaju i lickaju i onda još namaknu afteršejv odmah da se ne bi lice utačkalo - al oćeš... bolje je žilet i pena, pa kako god da okreneš.

- - - - - - - - - -

Stvarno?
Pa on misli da sa ovim ide brze, ne mora da stavlja penu, da struze po licu, da se umiva posle i tako to...

Vid vako - umivanje isto kao i pranje ruku - pola zdravlja :deda:

Ja sam se ranije brijao možda godinu-dve sa električnim brijačem i moram samo jedno da kažem: sečivo je sečivo :super: Em se obriješ, em kod izbrijavanja doteruješ, a i kod zulufa ne možeš promašiti. A ovo električno čudo - to koriste samo u vojsci kada se povazdan samo nešto brickaju i lickaju i onda još namaknu afteršejv odmah da se ne bi lice utačkalo - al oćeš... bolje je žilet i pena, pa kako god da okreneš.

- - - - - - - - - -

Vid vako - umivanje isto kao i pranje ruku - pola zdravlja :deda:

Vidi...ja isto mislim da se najlepse moze obrijati klasicnim ziletom, samo je to procedura za koju treba odvojiti vreme, a ova danasnja mladez bi sve na struju. Ja cak mislim da ce se nakon aparata vratiti na zilet..kad stekne neko iskustvo.
Sa materijalne strane...koliko kostaju umetci za Gilette npr. pa puta meseci u godini dana, moze da se kupi solidan aparat.
A onda je tu i problem sta kupiti mladicu za punoletstvo?

Vidi...ja isto mislim da se najlepse moze obrijati klasicnim ziletom, samo je to procedura za koju treba odvojiti vreme, a ova danasnja mladez bi sve na struju. Ja cak mislim da ce se nakon aparata vratiti na zilet..kad stekne neko iskustvo.
Sa materijalne strane...koliko kostaju umetci za Gilette npr. pa puta meseci u godini dana, moze da se kupi solidan aparat.
A onda je tu i problem sta kupiti mladicu za punoletstvo?

Ma jasno je meni šta je cilj, ali kupi ti njemu krišom i pravi brojač, komplete žileta, penu i afteršejv, pa stavi u neki ormar, pa mu pokloni za 19. rođendan, ako do nove godine ne bude već trebalo ;)

Ja jedan brijač realno koristim 6-10meseci, jer se brijem jednom u nedelju-dve, a češće, samo ako su neki ozbiljniji sastanci, put ili nešto tome slično, a brijač, kao što sam i rekao - i dalje je operativan, ali mi ne pada na pamet da ga koristim, a i realno - jedno brijanje žiletom je za utrenuranog muškarca, vremenski kao i sa električnim. Uostalom, ko se još svakog jutra brije?

Stvarno?
Pa on misli da sa ovim ide brze, ne mora da stavlja penu, da struze po licu, da se umiva posle i tako to...

Ne može aparat da zameni klasične brijače ako je potrebno glatko izbrijavanje.Za trimovanje verovatno mogu da posluže. Još ako ima jaču bradu tek su onda bačene pare. Da ne pominjem urastanje i upale.
Bolje neka sam proba prvo,uzmi mu neki jeftiniji model,mislim da će sam odustati kao i većina muškaraca.

P.S. Imaju neki od 400-500€šta ti rade za te pare stvarno ne znam :D

prosledi specifikacije pa da vidimo,imam 1 philipsov kupljen ko zna pre koliko mozda 10ak god i nisam menjao nozice,u kojima moze biti razlika i u ceni,da li ide gel u njega,da li se pere,da li ila trimer itd,braun se ne moze porediti s njim

Увек гласам за класичан бријач, и веруј ми да се доказало да је класика што је величанствени оставио слику у првом посту једноставнији не може бити, а бољи је од свих данашњих, јер данас ништа није направљено да буде добро и да траје, већ да обави једнократан посао и да отме паре.

Pogledajte prilog 287506 Pogledajte prilog 287507

ono sto se ne vidi a bitno je za cenu je da prvi koristis uz pomoc kabla a drugi je na baterije.
prvi ne smes da peres vodom "glavu" drugom smes.

ja imam filipsov model koji je kostao cca 5000din a "glave" za njega su 2950din i menjaju se na svake dve godine.

godinama sam koristio gillete MACH 3 i uvek bio zadovoljan ali nekda mi se desi da se i posecem sa elektricnim NIKAD za ovih 6 meseci koliko ga koristim.
razlika u ceni naspram obicnog zileta je skoro zanemarljiva jedino je frka ako nestane struje.

ja ti iskreno preporucujem bilo koji filipsov model sa tri glave jer je jako dobar za svakodnevno brijanje

p.s. ako se obrijes ujutru mozes i popodne! cik to da uradis ako se obrijes ziletom...nema sanse

srecna kupovina :pivce:

Auuu ja pre neki dan kupio Filips aparat za brijanje, sa tri rotirajuće glave... Al sam se zajebo neda loše brije nego katastrofa. Negde skine dobro a negde ostane na dodir dlaku osetiš. Imao sam pre onaj sa mrežicom, kao braun ali neka divča i perfektno je brijao a ovaj kuku.

Šta mi se desilo, imam jedan mladež na vratu koji je kao zrno čiode. Kad ga je filips uhvatio i raskomadao u sekundi, kad je prsnula krvo po košulji katastrofa. Baš sam se razočarao, baš su jadni kada proizvode tako nešto a nigde ne piše da pazimo. Mislim nisam ni razmišljao o tome da treba paziti jer nisam imao nikakvih problema pre.

Back