Je li, muskarci...moze li neko da mi preporuci dobar aparat za brijanje, iz iskustva.
Ne mogu da se odlucim za marku i nije mi jasno zasto cene toliko variraju.
Evo recimo ovaj prvi (Filips) kosta duplo manje od drugog, a ne znam u cemu je razlika
Pogledajte prilog 287506 Pogledajte prilog 287507
Ovo pitanje se ne postavlja javno...
Naime sada da ti napišem model odmah će se naći neko da napiše da mu se taj model ne dopada
a onda će da se svadjamo zašto je koji brijač dobar, te ovaj ima dva nožića te ovaj ima tri
da ali ovaj ima zaštitnu mrežicu jeste kako da ne a sa ovim možeš da se briješ i bez svetla
jeste ali ovaj je skuplji i prestižniji a ti nemaš para onda bude kiselo groždje ako ne može da se nadje ispod žita
i ne kažem ja da se na kraju neće doći do TOP 3 fancy trendi modela za potrošačko društvo
glavni problem je - što će žene to da vide odnosno forumašice
i onda će da savetuju muža ili dečka da on to kupi sebi "jer su čule negde"
a onda će da neumorno koriste za svoje timarenje iako je Bog hteo da budu dlakave po noge, miške i dupe
Ko pita muškarca šta on voli, odnosno dal nama uopšte odgovara ćosava žena?
pa jel seljaci drže ovce za zadnje dlakave noge?
dakle uopšte ne smetaju dlake...
glupi i naivni po želji prirode, muškarci neće imati ništa protiv da njihova omiljena igračka za navlačenje
koristi njihov brijač posle par lukavih maznih reči na početku i bez reči posle dva tri korišćenja....
... ali ajd probaj da se muvaš oko njene šminke, tašne ili uložaka?
čik ako smeš
@tema
još od 1987 koristim ruski brijač na klasične žilete, odlična mašinica
i vrlo zaebana u odnosu na moderne fancy trendi
a ni jedna mi do sada nije tražila za svoje timarenje
9 stepeni podešavanja... neuništivo i ne rdja...
i nema ono - super mašinica ali se više ne proizvodi izašao najnoviji fancy trendi model za p. društvo.