freedomseeker
Zainteresovan član
- Poruka
- 280
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, htela si reći "Svi mi možemo postati psihopate ako zastranimo."![]()

Pokušah da nadjem film po youtubetu ali ne uspeh. Film je B produkcije, kao što su i tvoja shvatanja.
A pogrešio si... ti pripadaš drugoj grupi... Ti si isprdak...
koja frustriranost! Samo se ti izjadaj i ispovedi ne mom ramenu, isplači se biće ti lakše 

Ne, htedoh reći da nam je ‚‚zastranjenost‚‚ trenutno stanje...još uvek. Nekom manje, nekom više. Ko toga nije svestan treško da korača u dobrom pravcu...
![]()
Amor i Psihe![]()
koja frustriranost! Samo se ti izjadaj i ispovedi ne mom ramenu, isplači se biće ti lakše
Znači po tebi je moj lažni ja isti kao i kod Huana i Karlosa,
Što bi reko Laki u maratoncima:
"Pa ljudi, ovo i nije tako loše"![]()
A kojoj ti grupi pripadaš Freedomseeker? To je bio domaći zadatak.![]()
Aj, kad je "domaći"... Ispravi me ako grešim... treća...
Umalo da utekne!
to je bilo previše, nepodnošljivo tako reći, prava noćna mora, košmar 
Najgore je jadikovati. Jadikovanje je tamas (neznanje), gnev je rajas (strast), a samilost je satva (vrlina).Ne, htedoh reći da nam je ‚‚zastranjenost‚‚ trenutno stanje...još uvek. Nekom manje, nekom više. Ko toga nije svestan treško da korača u dobrom pravcu...
![]()
Amor i Psihe![]()
Iskupio se onim postom? Hekate, Hekate...
Evo ti ga, Hekate, tvoj Kartiikeya koji se iskupio onim postom... Vidiš li? Ili ne vidiš?
- "Zahtevam najstrožu kaznu !!!"
Ne sviđaju mi se tvoji izmišljeni zaključci izvedeni vađenjem citata iz konteksta.
A ti, naravno, znaš koja je bila nečija namera?
Nemam ja lično s tim ništa, sagovornik je unapred upozoren, da to nije dobar pravac razgovara (takav razgovor, nikuda ne vodi), ponuđen mu je normalan način razgovor - sam pao, sam se udario. Kako nisam nikom, ko je bio pristojan u govoru uzvraćao ogledalom, na takav način? Jasno, to ne potiče iz mene, to nije moj unutarnji osećaj, al ako neko neće da se okane i uporan je u miniranju normalnog razgovora...
Što će mene biti sramota od australijančevog i tvog praznoslovlja?
možda
bilo bi dobro da te bisere ljubaznosti ipak
sagledaš još jedared pod lupom trezvene samokritike i tako
konačno izvučeš pouke o tome kako
NE
TREBA kazivati ni ovde ni bilo gde BEZ OBZIRA NA POVOD
svaki dijalog u najdubljoj
suštini monolog je
onog šaptača jave i sna koji progovara kroz
sve i svakog i koji pritajeno stražari i bdi
u svakom
sagovorniku iako trenutno još nisi poptuno svestan
da je šaptač sna i jave u tebi meni svakom
zato što ti zasad još nije šanuo
da svako vidi čuje oseća izgovara samo
ono što mu on javlja i u mozak oči uši misli jezik stavlja i da
svako vidi čuje oseća priča samo
onako kako
mora tj kako mu se šapće bez obzira dal mu
šaptač šapuće na oči uši direktno il preko kakvog
posrednog letećeg sedećeg il čučećeg
šaptača kojem šapuće šta će šaptat onom kome šapuće i zato se ne
možeš opravdano ljutit na bilo kog glumca koji samo
izgovara tekst koji hvata al ne shvata da nije njegov izvorno tragam (spekulišem) naravno ...

Ti si jak.
Kartiikeya nas uči How to make friends and influence people.
Kartiikeya, pitaću te po peti put možda i odgovoriš:
Šta jedan hrišćanin kao ti traži na ovom forumu i petlja se sa Kastanedom?
P.S. Da ti ovo nije neka krstaška misija? Preobraćuješ nevernike?![]()

Opravdavaš li upotrebu sile kako bi branio stavove koji stoje u svetim spisima? Ako bi neko , bilo ko svojim učenjem narušavao ili osporavao sveta predanja zavredjuje li batine u svom neznanju ili zloj nameri?
Jašta, izmešao je Boga, Budu, Krišnu i Kastanedu i doneo neke svoje zaključke. Ajde ovi prvi se i mogu povezati, ali Kastaneda s njima nikako ne može.
A ako mu protivrečiš vredja se, nervira, 'oće da se bije. Čak je i govna pominjao. Priča o ljubavi a u stalnom je strahu.
Znam ja takve dobro, na rečima su jaki, a kad je stani-pani nema ih nigde.
A ne odgovara na moje pitanje zašto je na ovoj temi, zato što ne zna. Njega ego vodi.
Ma provalio sam ga kad je prvi post na ovoj temi napisao i rekao šta je i ko je, samo što je bilo nekih koji su se palili na njegovu rečitost pa su mu stali u odbranu.
Džabe rečitost kad čovek nije u skladu sa svetom. I Hitler je bio rečit...
Srž njegove gluposti i pogrešnih zaključaka u vezi šamanskog znanja je njegova vera u Boga. On pokušava to da uklopi a to je nemoguće.
Ko god hoće da ide "šamanskim" putem za njega nema Boga. Ima duha tj. namere tj. svrhe.
Mene on ne interesuje, ali me iz nekog razloga, koji ću otkriti, pogadja kad vidim da se neko od vas, dobrih ljudi, na neki način mojih prijatelja, upeca u njegove priče bez svrhe.
A ko god hoće da ZNA šta je i kako je neka prizove duha da sidje na njega i sazna sam.
Kad god duh sidje na čoveka pomera mu skupnu tačku na mesto nemilosrdnosti gde su stvari mnogo prostije i jednostavnije. Ovde nas ima nekolicina koji smo imali više postova napisanih sa tog mesta.
Iako sam ja mišljenja da prvi put nije lako prizvati duha, jer to mora da bude poziv iz srca, ali i poziv iz muke. Nakon prvog puta je lakše.
Ako ima dovoljno informacija svačiji post se može osetiti sa kog mesta (skupne tačke) je pisan.
Kome ovaj post izaziva odbojnost možda ne treba ni da ga čita ni da se bavi ovom temom.
Strpao sam u ovaj post sve što sam hteo reći i sad a i u budućnosti pa je malo zakukuljeno. Došao sam na ovu temu da bih razmenio iskustva i "oglasio" se da postojim kao neko ko ide "šamanskim" putem. Nisam došao da bih teoretisao o Bogu, smislu, apsolutu, nagualu itd. Takve priče nemaju svrhu. Izvukao sam neke pouke, i tragao malo po sebi, a i po svima vama. Moja početna namera sa ovom temom je ostvarena.
Što reče jedan: "Ne bih vas više zadržav'o!"
Neću više postovati na ovoj temi, ali sam dostupan svima za dopisivanje privatnim porukama, pogotovo prijateljima. Takodje možda i nekima ja pošaljem pp s vremena na vreme.
Zdravi bili!![]()
Konstatacija ili pitanje? Sudeći po tački na kraju rečenice, konstatacija, budući da nema znaka pitanja, no ne verujem da bi rekao da sam jak, čak i da to misliš.
Ne veruješ? Onda gledaj lafčino
. Ti jesi jak i to nije ironija
, ali gde to da namažem
? Mislim da je nagualizam pre svega praktična stvar. Sa tvojom snagom uglavnom su negativne energije. Ne veruješ? Onda gledaj lafčino
, ali gde to da namažem
? Mislim da je nagualizam pre svega praktična stvar. Sa tvojom snagom uglavnom su negativne energije.
![]()
Još je jasnije da ti se tu nešto ne sviđa, pa ga nazivaš negativnim tj bojiš tamnom bojom, a to je tačno ono što ja govorim, samo ono nema tu boju - boja je tvoja!
To me podseća na priču o jednom popu i jednoj "frajlici". E, pa nemoj da spekulišeš, spekulacija je gora od smrti
Nemam ja šta ponovo da razmatram, a kad već savetuješ i ja ću biti slobodan da tebe posaveujem da razmotriš bolje princip ljubaznosti (a i "nemilosrdnosti") i nezamenjuješ je sa jeftinim društvenim konvencijonalnostima bon-tona.![]()

tragam spekulišem naravnoŠta je kriterijum "nagativnoga"

Ne veruješ? Onda gledaj lafčino
, ali gde to da namažem
? Mislim da je nagualizam pre svega praktična stvar. Sa tvojom snagom uglavnom su negativne energije.
![]()

Lavirint.
Ne daj se freedomseeker, nema ničeg blagog u vezi istine o materijalnom svetu. A i kako bi ono što se završava smrću, starošću i bolešću, moglo biti nego pesimistično u svojoj suštini? - prolazno i puno bede! Nek ti se to malo slegne pa se vrni, sa mnom je bilo slično
Sreća je samo da materijalna stvarnost ima alternativu u duhovnosti.