A od svega baš te ovo muči
Fino si ti to prostudirao jedino nisi uočio hronologiju i da je svako ko je hteo da se bode na taj način bio
predhodno upozoren da to nije moj stil i da ja nisam za takvu ehm ..."raspravu" al ako bude insistirao da će dobiti šta je i tražio. A bilo je onih koji su se i saglasili sa takvom "pogodbom", to tu nisu bile moje akcije već ogledalaste reakcije sagovornikovih neprimerenih akcija. Konačno i sam si kazao baš to " Ko se mača NELJUBAZNOSTI lati, od neljubaznosti i pogine ..." Čudo kako to primećuješ u beskrajno blažem obliku u vezi svoje, dal je neljubazno ako kažem "sujete", a propuštaš da primetiš u kud i kamo grubljem, takoreći brutalnom obliku kad je u pitanju moj sagovornik u vezi koga citate navodiš?! Čudo neviđeno
Ja ni jedan razgovor nisam započeo na taj način, tako da takvi razgovori spadaju u ogledanja sagvornikovog lika, a Kartiikeya - je samo ogledalo, nikako lik onoga koji se ogleda u tom ogledalu, odraz koji vidi u tom ogledalu samo je veran odraz njegovog vlastitog lika - i predhodno upozoren i opomenut, da će mu vibra biti kao u ogledalu vraćena pa nek se on bakće sa svojim smećem, budući da nisam entuzijastičan da budem tuđa kanta za smeće

Tako da to nije moja ni ljubaznost ni neljubaznost, to je odraz vlastitog sagovornikovog lika u ogledalu. Kako kom volja, može tako a može i bez toga. Ja sam za razgovor bez takvih stvari, al koji vraga traže, dobiće ga, čisto u vaspitne svhre.
Kako nisi izneo i kontekst i hronologiju tih razgovora već samo citate istrgnute iz tog konteksta? Još je Rišalje davno rekao: „Dajte mi jedan pasus iz svakog teksta i naći ću dovoljno osnova da njegovog autora pošaljem na giljotinu“ Nije valjda da ti ne odgovara da se vidi cela slika, već samo jednostrani deo u izvrnutom kontesktu koji bi da prikažeš i iz koga bi htreo da izvedeš zaključak kao tobož zaključak celine? Posve to drugi smisao ima od toga koji bi ti da spekulacijom i podmetanjem prikažeš, sve je crno na belo pa je lako videti svakom ko hoće da vidi kakvo jeste
Konačno, kakve veze imaju ovi citati, pa još istrgnuti iz konteksta, sa konkretnim primerom australijanca za koga si pitao? Šta si ti to našao konkretno uvredljivo u vezi australijanca? Pa ja sam ti već prigovorio za praznoslovlje i predhodno, i pri tome stojim i sada, to što pričaš jeste praznoslovlje, spekulacija koja ti u trenutku smrti niodkakve pomoći biti neće.
Zadovoljan sa pojašnjenjem?