obicno,svratim na krstaricu,da pogledam ovu temu......mozda jos nekog uhvati namera...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obicno,svratim na krstaricu,da pogledam ovu temu...
.
Kastaneda kao i njegov 'kolega' Kueljo , mislim po tiraznoj aktuelnosti , uhvatio je voz uspjeha i ne-pusta temu koja 'vuce'...Kastaneda bi morao se malo dublje hvatati M.Elijade_a , da bi antropolosko-etnoloski imao ozbiljan izraz....
ma da....neukusna uporedba...potvrda da si samo koelja citao...
ispuštio je on odavno i kašiku a kamo li ne "temu"
za ovo poređenje koelja sa kastanedom, mogao bih da se naljutim

Kakav li sam ja to sretnik, jedva naucim da se da se na forum javim i to na temu kojoj sam, da kako nameran, a ono ne samo da meni niko ne odgovara nego niko nikom vise ne odgovara! I stalkeru1 sam poslao postu na davno nazncenu adresu pa nista, ja mora da smrdim.Da se nisam zasrao?![]()

Kakav li sam ja to sretnik, jedva naucim da se da se na forum javim i to na temu kojoj sam, da kako nameran, a ono ne samo da meni niko ne odgovara nego niko nikom vise ne odgovara! I stalkeru1 sam poslao postu na davno nazncenu adresu pa nista![]()
i zato se suzdrzavam 
im se desava da se probude a da ne mogu da pomeraju telo pa shvate da jos sanjaju i tako neke divote :-) ko tu poklekne cao zdravo ratnice,nikad vise ne nastavlja.ali ostaju mu izuzetno zivi snovi i ono malo moci sto je sakupio do tad.
Imao sam 14 godova i probudio sam se sa osećajem da moje telo leži pod uglom na krevet i sobu. A centar ugla je bilo teme, što nije bilo moguće, jer bi mi i noge i zadnjica bili na podu. Nisam osećao strah iako nisam mogao vratiti telo u položaj u kojem bi po "logici stvari" trebalo da leži. Smireno sam rešio problem tako što sam ,suprotno, pomerio telo u polžaj za koji mi je moje osćanje govorilo da je pravi. Narvno, probudio sam se jer sam se strovalio sa kreveta.Jel to stvarno znači: "ćao zdravo ratniče"?
Od onda nikad više nisam imao lucidne snove, a za tematiku sam se zainteresovao mnogo kasnije.
ćao zdravo ratniče u kontekstu onoga što sam pisao znači da je ratnik pobedjen od prvog neprijatelja ratnika a to je strah.ne vidim iz ovoga što si napisao da je to za tebe bilo zastrašujuće iskustvo..govorio sam o noćnim morama , ali ne radi se samo o tome.pre je to strah od nepoznatog , kada osetiš da se sve oko tebe ruši .. sve u šta si verovao, što ti je bilo važno.ako na to dodaš i noćne more+ možda i raznorazne more na javi onda je jasno zašto mnogi tu pokleknu.. u stvari odustanu , pomisle da je život mnogo lakši bez svega toga po principu :" o kakooo je leeepo biti glup" 

Ja svoju glupost, i lepotu iste, treniram opijatima. I u takvim stanjima nema snage za snove barem ne za mene. Kad odustanem od opijanja onda moji snovi poprime vrlo žive boje i neverovatne obrte, svaki me san obraduje. Nameran sam da prestanem sa tim glupostima i sad krpim svoje svetlosno biće jer sam ga dobro načeo. Voleo bih "Magiju pokreta" praktikovati ali mi je vrlo teško jer mi nedostaje poznavanje engleskog jezika pa ono do čega sam došao na internetu malo mi znači. Voleo bih i knjige Kastanedine od "Orlovog dara". Disciplina je moj trenutni imperativ.
) opasno je uzimati opijate jer tada čovek postane ranjiviji kada su u pitanju udarci "kotrljajuće sile". Kotrljajuća sila je nešto što nas udara celog života i na kraju i ubije..da skratim priču pre nego što o tome sam pročitaš, ako nemaš nekog ko "vidi", tj. nekog kalibra Don Huana pored sebe , onda batali opijate.
) tako su netalentovani za neke druge stvari za koje su tragaci zahvaljujuci svojoj "lako pokretljivoj" skupnoj tacki talentovani.
ili bi možda opet trebalo da se stidim?Napasniče, iskreno, uveren sam da sam tragač. Sposoban da ulovi i svoje mane, i rekapitulira situacije u koje me dovedu. ne mogu da potvrdim da mi stanje snevanja u tome pomaže ali ostavljam mogućnost da grešim.
Čitajući Kastanedino delo, u sebi često stvaram paralele sa pročitanim, doživljenim inače u životu. Ne na intelektualnom, mislenom planu nego osetom, intuicijom možda. Za mene je to vrhunski doživljaj literature jer osetim svetlost istine da me greje, ma kako mala bila. Možeš li se, i ti i bilo ko na ovom forumu odrediti prema ovoj tvrdnji?
Našao si me sa ovim pitanjima. Mogao bi biti priličan spisak zanata i poslova koje sam prestajao raditi kad sam shvatio da "znam". Naravno da sam daleko od majstora bilo kojeg od njih. O svakm poslu sam tražio literaturu ispitivao ljude koji imaju iskustva i postizao rezultate, nekad više nekad manje ali kad god bi došao u priliku da nešto zaradim ja sve ostavim. Ne bih to ni shvatio da mi moji bližnji nisu skretali pažnju na to. I još nešto, poslove koji su manuelni i tiču se ponavljanja jednog istog pokreta ne mogu ni raditi ako u glavi ne vrtim nekakvo mislenije koje,uglavnom, nema veze sa konkretnim poslom, o povredama na radu ćemo kad se budemo hteli smejati. Shvatio sam da je vrlo bitno odrediti da li si sanjač ili tragač i zahvalan sam ti na instistiranju.Postoje još neka pitanja koja bi možda mogla da ti kažu da li si sanjač ili tragač .npr. da li ti je lako da zadržiš pažnju na nečemu što radiš?Pri tom ne mislim na stvari koje voliš da radiš tj. koje te zanimaju jer je svakom čoveku lako da se fokusira na ono što voli.
Mislim na stvari koje ne voliš da radiš npr. trebaš da učiš nešto što te apsolutno ne zanima, da uradiš nešto što ti je dosadno..Da li ti je lako da se skoncentrišeš i odradiš to i misliš pretežno samo na to što radiš iako bi radio nešto drugo, ili ti dok radiš to što ne voliš misli lutaju, pažnja ti luta...?
.
Našao si me sa ovim pitanjima. Mogao bi biti priličan spisak zanata i poslova koje sam prestajao raditi kad sam shvatio da "znam". Naravno da sam daleko od majstora bilo kojeg od njih. O svakm poslu sam tražio literaturu ispitivao ljude koji imaju iskustva i postizao rezultate, nekad više nekad manje ali kad god bi došao u priliku da nešto zaradim ja sve ostavim. Ne bih to ni shvatio da mi moji bližnji nisu skretali pažnju na to. I još nešto, poslove koji su manuelni i tiču se ponavljanja jednog istog pokreta ne mogu ni raditi ako u glavi ne vrtim nekakvo mislenije koje,uglavnom, nema veze sa konkretnim poslom, o povredama na radu ćemo kad se budemo hteli smejati. Shvatio sam da je vrlo bitno odrediti da li si sanjač ili tragač i zahvalan sam ti na instistiranju.