AdonisVernalis
Početnik
- Poruka
- 34
Eto, ovaj jadniknije ni svestan da ponavlja istu misaonu shemu kao i lik koji se ovde predstavlja kao "Ako Sretneš Terzu". To je vrlo opaka šema za onog ko je u nju ulovljen od zlog duha. O čemu se radi?
Na ovom forumu sam izneo niz otkrića, znanja, praktičnih postupaka vezanih za TEMU. Svaki čovek i žena čiste savesti i uma bi se pozabavili tvrdnjama i savetima koje sam izneo i o tome diskutovali.
Međutim, oni koje istina pogađa i boli i ne žele da je prihvate, automatski i sinhrono kreću u napad na moj "lik i delo". Stalker je ovakav, onakav... Svima njima ću reći da sam ja najgori čovek. Još gori nego što vi kažete. Ja sam jadnik i siromah, jadan sam i siromašan jer nemam dovoljno LJUBAVI prema Bogu i bližnjima. To je situacija svih ljudi na ovoj planeti, nemaju potpunu ljubav, odvojeni su od Boga koji jeste ljubav i izvor ljubavi.
Ali ako nešto nemaš, traži od onoga ko ima i ko želi BESPLATNO da ti da. Samo čeka da potražiš, neće ti dati protiv tvoje volje. "Stojim na vratima vašeg srca i kucam. Ako mi neko otvori, ući ću..." - ISUS HRIST.
Ja sam otvorio svoja vrata. I SADA i OVDE me Hristova energija leči od rana koje su mi naneli neprijatelji. I doživeo sam ljubav.
Dakle, ako hoćeš da se baviš temom i idejama koje ovde ljudi iznose, odlično, to je svrha foruma.
Međutim ako hoćeš da se baviš objašnjavanjem kako je Stalker grozan, lažov itd. onda shvati da u stvari pričaš sam o sebi, o svom OGLEDALU. Ali to je samo tvoj problem a ne moj. Tako da se ni tebi više neću obraćati dok ne naučiš da diskusije služe za razmenu mišljenja a ne za pljuvanje po drugim učesnicima koji su rekli nešto što ti se ne sviđa.
1. To što Kastaneda u intervjuima kritikuje new age, ne znači da je protiv svega toga. Činjenica je da je on jedan od utemeljivača tog pokreta. Kritikujući sve to on laže, izvlači se kako bi pridobio i one koji su nezadovoljni new age sranjima. Vrlo podmuklo. Imamo puno slučajeva oko nas gde ljudi vatreno govore protiv nečega a u stvarnosti baš to čine protiv čega govore. To su opsene lukavog radi pridobijanja pažnje onih koji su naivni.
2. Kad bi ti bilo otvoreno duhovno oko koje se nalazi posred čela, video bi koji duh je u toj devojci. Ali pošto nije tako, ostavljam te u tvom slepilu.
P.S. Nemoj se briniti za mene, za mene se brine Hrist. Brini se za sebe jer spavaš u mračnoj iluziji koja vodi u večnost u kojoj će ti biti onako kako si verovao i um-išljao i gde ćeš dobiti upravo ono što si na ovom svetu davao.
Pošto primećujem da na ovoj temi nema učesnika koji bi vodili objektivnu raspravu već samo onih koji ne mogu ili ne žele izaći iz ego-sranja i psihoanalize drugih učesnika, svako moje dalje pisanje bi bilo besmisleno traćenje energije i vremena. "O nečemu lepom, pričao sam slepom, sve svoje istine pevao sam gluvom." Ostali su ovde samo oni kojima se ja nikada nisam u suštini ni obraćao. Nadobudni salonski duhovici. Njima želim sve najbolje i da im se Bog smiluje. Moliću se za vas.
Radi toga, odustao sam od namere da nastavim sa objavljivanjem praktičnih meditacija uključujući i onu koja se tiče čišćenja svetlosnog tela od tuđe i bolesne energije - hrišćansku rekapitulaciju. "Rekapitulacija" o kojoj govori Kastaneda je prilčno smešna i neuspešna u odnosu na to a plus ona povezuje čoveka sa izazivačima smrti kao što to čine i magijski pokreti i na taj način postajete njihovi robovi. Osim toga, krajnji cilj Kastanedine rekapitulacije je prekid svih energetskih kontakata i komunikacija sa drugima, a to je kako sam ranije napisao - gore od smrti jer smo mi živi samo ako smo povezani sa ostalima. Mi smo deo kolektivnog bića po svojoj prirodi. Nihova rekapitulacija nas vodi u totalnu samoću i izdvojenost. To je pakao.
Hrišćanskim misticima su dati postupci koji daleko nadmašuju bilo kakve šamane, naguale, magove i slične sluge mračnih sila. Isahastičke vežbe božijih monaha donose blagostanje o kome razni Tolteci, Jogini i njima slični ne mogu ni da sanjaju. Pomoću njih možemo doživeti i živeti "kraljevstvo nebesko" o kome govori Isus Hrist još dok smo ovde, u ovom svetu, na ovoj zemlji. Pa nije on slučajno rekao: "Carstvo nebesko je u vama."
Suprotno tome, crni kaluđeri tipa don Huana, raznih Gurua, Vedista, Joga majstora i ostalih nam "pomažu" da doživimo carstvo pakla, još dok smo ovde, u ovom svetu, na ovoj zemlji.
I pakao je, takođe, u nama.
Nenade, nemojte se niti šaliti sa tim...Nadam se da ćete se vratititi na forum
Poslednja izmena: