Strela
Elita
- Poruka
- 17.244

Каса Мила, по лепшем дану :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
parka:Moj davnašnji san je da odem u Barselonu i vidim Gaudija...Usudiću se da kažem da ne mogu da se setim ni jednog umetnika koji je toliko "svoj" i poseban, naročito ni jednog arhitekte. Hvala na ovoj divnoj temi!
Jedna mala zanimljvost. Gaudi je dosta vremena provodio u parku Guelj i strašno su ga ljutili mladi parovi koji su njegovu "beskrajnu klupu" koristili za, po njgovom mišljenju, neprilične radnje.
parka:Moj davnašnji san je da odem u Barselonu i vidim Gaudija...Usudiću se da kažem da ne mogu da se setim ni jednog umetnika koji je toliko "svoj" i poseban, naročito ni jednog arhitekte. Hvala na ovoj divnoj temi!
Jedna mala zanimljvost. Gaudi je dosta vremena provodio u parku Guelj i strašno su ga ljutili mladi parovi koji su njegovu "beskrajnu klupu" koristili za, po njgovom mišljenju, neprilične radnje.
parka:Još jedna mala zanimljivost, vezana za keramiku, kad si je već pomenula:
Gaudi je neke od "mozaika" prepustio samim radnicima, znači jednom prostom sloju ljudi. Baš je zanimljivo (opet, dosadna sam) u parku Guelj, posmatrati te radove i kako su različiti. Dok su se jedni trudili da npr nađu sve komade i slože čitav tanjir, drugi su stvarali "autorska dela", treći samo ređali, bez ikakve ideje.....