Antisrpska zavera

То, он је наш. Ја реко невиног човека на списак. :lol:

Sad ne znam gde je mene svrstao na tom spisku ,vidim da me ima . :think: :mrgreen:
Ja bre stalno pišem o Masonu,Bilderbergu i Trilaterali , ja sam takoreći gvozdena pesnica za razotkrivanje i razbijanje raznih vrsti antisrpskih zavera na ovom forumu mnogo pre od ovih novokomponovanih !!:rtfm:
Trebalo bi da dobijem beneficirani radni staž i spomenicu za otkrivanje raznih Soroša,jezuita i ostalih antisrpskih aždaja !

Sad ne znam gde je mene svrstao na tom spisku ,vidim da me ima . :think: :mrgreen:
Ja bre stalno pišem o Masonu,Bilderbergu i Trilaterali , ja sam takoreći gvozdena pesnica za razotkrivanje i razbijanje raznih vrsti antisrpskih zavera na ovom forumu mnogo pre od ovih novokomponovanih !!:rtfm:
Trebalo bi da dobijem beneficirani radni staž i spomenicu za otkrivanje raznih Soroša,jezuita i ostalih antisrpskih aždaja !
Не може Банди. Ни ти не навијаш за звезду и ниси хришћанин – брате – православац. :aha:
A crvena zvezda je simbol cetnika ?:rotf:
Питали смо цигане, неће да нам кажу
Где је њихов председник усмртио Дражу

:lol:

А симптични су и једни други... :lol: Само што су цигањаши турбо-ултра-мега-гига националисти.
Гробари имају неку своју причу. Њима је мерак само да подјебавају цигањаше. :lol:

Ja sam izdajnik i ustasa, moje pravo ime je Shjor Mikula, ja sam tajni agent i ratnik Ustaske Emigracije.

Moja tajna baza operacija je ispod naselja Sveti Rok, instrukcije mi daju duh Alojzija Stepinca, Gusteri, Masoni, Iluminati, Ktulu, Sivi vanzemaljci, Kraljica Borga, Imperator Palpatin, Dart Vejder, Hal, Lejdi Gaga, kancelar Satler iz V kao Vendeta, Fredi Kruger i Pusac iz Dosijea X.

Moj cilj je da destabilizujem krstu.

Реко ја Миланчету да ту има правих људи. :lol:

Не може Банди. Ни ти не навијаш за звезду и ниси хришћанин – брате – православац. :aha:

Питали смо цигане, неће да нам кажу
Где је њихов председник усмртио Дражу

:lol:

А симптични су и једни други... :lol: Само што су цигањаши турбо-ултра-мега-гига националисти.
Гробари имају неку своју причу. Њима је мерак само да подјебавају цигањаше. :lol:
Jesam ,slavim(žderem za ) Božić,Uskrs i svetog Simeona ,onog prvog , ne Nemanju !

Back