7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
BAČ Koalicija protiv Srbije ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

То, он је наш. Ја реко невиног човека на списак.![]()

BAČ Koalicija protiv Srbije !![]()
A crvena zvezda je simbol cetnika ?Џош је Дверјанин и навија за Црвену Звезду. Дакле Србин пар-екселанс.
Није он неки Југословен из Комунистичке Партије који навија за Партизан.

A crvena zvezda je simbol cetnika ?![]()
Не може Банди. Ни ти не навијаш за звезду и ниси хришћанин – брате – православац.Sad ne znam gde je mene svrstao na tom spisku ,vidim da me ima .![]()
![]()
Ja bre stalno pišem o Masonu,Bilderbergu i Trilaterali , ja sam takoreći gvozdena pesnica za razotkrivanje i razbijanje raznih vrsti antisrpskih zavera na ovom forumu mnogo pre od ovih novokomponovanih !!
Trebalo bi da dobijem beneficirani radni staž i spomenicu za otkrivanje raznih Soroša,jezuita i ostalih antisrpskih aždaja !

Питали смо цигане, неће да нам кажуA crvena zvezda je simbol cetnika ?![]()

Само што су цигањаши турбо-ултра-мега-гига националисти.
Sad ne znam gde je mene svrstao na tom spisku ,vidim da me ima .![]()
![]()
Ja bre stalno pišem o Masonu,Bilderbergu i Trilaterali , ja sam takoreći gvozdena pesnica za razotkrivanje i razbijanje raznih vrsti antisrpskih zavera na ovom forumu mnogo pre od ovih novokomponovanih !!
Trebalo bi da dobijem beneficirani radni staž i spomenicu za otkrivanje raznih Soroša,jezuita i ostalih antisrpskih aždaja !

Jesam ,slavim(žderem za ) Božić,Uskrs i svetog Simeona ,onog prvog , ne Nemanju !Не може Банди. Ни ти не навијаш за звезду и ниси хришћанин – брате – православац.
Питали смо цигане, неће да нам кажу
Где је њихов председник усмртио Дражу
А симптични су и једни други...Само што су цигањаши турбо-ултра-мега-гига националисти.
Гробари имају неку своју причу. Њима је мерак само да подјебавају цигањаше.![]()