gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Nego sta si pitala?
tebe ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego sta si pitala?
tebe ništa.
to je tvoja percepcija i ti verujes (verovatno) u big bang, evoluciju i to je tvoja stvar, ali po meni to je fikcija koju nam namece zapadni sistem putem obrazovanja radi lakse manipulacije, iz cega proizilazi da su vernici neki bajkoviti ljudi, ali istina je drugacija i tu je, treba je znati videti.Ako je tako, onda ja (kao istinski nevernik) nema ništa posebno da dodam... sem da je sve to fikcija.![]()
to je tvoja percepcija i ti verujes (verovatno) u big bang, evoluciju i to je tvoja stvar, ali po meni to je fikcija koju nam namece zapadni sistem putem obrazovanja radi lakse manipulacije, iz cega proizilazi da su vernici neki bajkoviti ljudi, ali istina je drugacija i tu je, treba je znati videti.
Steta te su tako povodljivi.... Kada se NSP ne bi desavao planeta i ljudi bi ziveli kao u raju.Sto ce nam zapadni manipulatori,kad imamo nase?![]()
Ateisti ne vjeruju u gluposti , vec u logiku i pametne glavicepa zar su ateisti ti koji veruju u antihrista?
ne može da bude bilo ko.
pa zar su ateisti ti koji veruju u antihrista?
ne može da bude bilo ko.
Možda ih ima nešto malo u budizmu i hinduizmu koji veruju.
Pa ako je neko ateista, onda uopšte ne veruje... svako ko veruje u vešto, nije ateista, bez obzira što se tako možda izjašnjava.
Teško da ateisti u bilo šta veruju.
Osim materijalnog.
Možda ih ima nešto malo u budizmu i hinduizmu koji veruju.
U zapadnom svetu smatraju se nereligioznima.
Svi teisti veruju u neko božanstvo.
Ovaj mali broj ateista u hinduizmu i budizmu ne veruju u božanstva,
već u sektaške pojmove.
Ali,minoran je taj broj ateista.

A sta je po tebi logicno, big bang i Darvinova teorija?Ateisti ne vjeruju u gluposti , vec u logiku i pametne glavice
Pa vjernici očekuju materijalni raj nešto si ti pobrkao..
facepalm
Teško da ateisti u bilo šta veruju.
Osim materijalnog.

"...jer neće doći,* dok najprije ne dođe otpadništvo i ne pojavi se čovjek bezakonja, sin pogibli, koji se protivi i preuznosi iznad svega što se zove Bog ili svetinja tako da će sam sjesti u hram Božiji, kao Bog, tvrdeći za sebe da je Bog..." (2. Sol, 2:3-4) **
* - neće doći Hristos, drugi put, dok "..." .
** - Novi zavjet, prevod Sinodove komisije SPC
Antihrist. U širem smislu lažni učitelji i lažni "spasioci" ljudskog roda. U užem smislu, pod Antihristom se podrazumeva konkretna ličnost, koja će se pojaviti pred drugi Hristov dolazak; koristiće sredstva manipulacije, prevare i obmane, sa ciljem da detroniše Mesiju i uspostavi satanin poredak na zemlji.
Prema hrišćanskom predanju, njegov dolazak priprema sam satana i njegovi sledbenici na zemlji.
Daću ti ja po ....
Ne. Ti si ateista i antihrist za tebe ne postoji.
Ajd' ćao.
E? TO li je taj novi svecki poredak. Uvek sam se pitao, a sada znam šta je.Mislim da to nije osoba nego organizacija, skup osoba, pojava, najkrace oznacena u NSP-u (novom svetskom poretku, globalizaciji, ekonomskom potcinjavanju malih i siromasnih, ratovima protiv njih i sili).

Opet ti oćeš pažnju, jeli?
Daću ti ja po ....
Ne. Ti si ateista i antihrist za tebe ne postoji.
Ajd' ćao.