+ ANTIHRIST *

Verujete li u ličnost/pojavu Antihirsta

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mecena

Zainteresovan član
Poruka
403
"...jer neće doći,* dok najprije ne dođe otpadništvo i ne pojavi se čovjek bezakonja, sin pogibli, koji se protivi i preuznosi iznad svega što se zove Bog ili svetinja tako da će sam sjesti u hram Božiji, kao Bog, tvrdeći za sebe da je Bog..." (2. Sol, 2:3-4) **

* - neće doći Hristos, drugi put, dok "..." .
** - Novi zavjet, prevod Sinodove komisije SPC

Antihrist. U širem smislu lažni učitelji i lažni "spasioci" ljudskog roda. U užem smislu, pod Antihristom se podrazumeva konkretna ličnost, koja će se pojaviti pred drugi Hristov dolazak; koristiće sredstva manipulacije, prevare i obmane, sa ciljem da detroniše Mesiju i uspostavi satanin poredak na zemlji.

Prema hrišćanskom predanju, njegov dolazak priprema sam satana i njegovi sledbenici na zemlji.

Dakle, Antihrist. Izvolite.

Ko se podrazumeva pod sledbenicima Satane? Deklarisani satanisti ili...?
Pa deklarisani samo pomazu celu pricu, inace oni koji uspostavljaju novi svetski poredak sve vreme pricaju da je to za dobrobit covecanstva (bombardovanja, ratovi, gmo, vakcine, chemtrailsi....) sto znaci u sirem smislu lazni spasioci ljudskog roda, a u stvari sve vreme rade na depopulaciji sirenjem konflikata, bolesti, droga....

Ne bih se slozio da ateisti veruju u antihrista, ako ne veruju da postoji Bog onda ne veruju da postoji i djavo - antihrist.
U sta oni veruju verovatno je individualno.

amen... :lol:

Nisi razumela. Deklarisanje je nebitno. Mogu da se deklarišu hrišćanima. Deklarisanje je nebitno.
Bitno je njihovo opredeljenje koje, jeli, manje-više nije stvar javnog deklarisanja.

meni je bitno da ateiste ne turaš u tu grupu... smeta.
u stvari ideja koju propagiraš nema logike. zašto je nebitno? odvlačiš temu na ovo pitanje bezveze... niko ko sprema povratak antihrista (:lol:) neće to raditi transparentno, to sam skontala... ali i dalje ne kontam šta hoćeš da kažeš u uvodnom postu.

Pa deklarisani samo pomazu celu pricu, inace oni koji uspostavljaju novi svetski poredak sve vreme pricaju da je to za dobrobit covecanstva (bombardovanja, ratovi, gmo, vakcine, chemtrailsi....) sto znaci u sirem smislu lazni spasioci ljudskog roda, a u stvari sve vreme rade na depopulaciji sirenjem konflikata, bolesti, droga....

није то нови поредак, рак се неконтролисано шири одувек.

meni je bitno da ateiste ne turaš u tu grupu... smeta.
u stvari ideja koju propagiraš nema logike. zašto je nebitno? odvlačiš temu na ovo pitanje bezveze... niko ko sprema povratak antihrista (:lol:) neće to raditi transparentno, to sam skontala... ali i dalje ne kontam šta hoćeš da kažeš u uvodnom postu.

Nije bitno kako se deklarises,bitno je kakav zivot vodis. Imas ljudi koji se deklarisu kao hriscani a zive kao najveci bezboznici.

svako ko ne doživljava istinsku Hristovu poruku i ne primenjuje je u životu možes e nazvati antihristom,jer negira poruke koje je on prenosio.:rtfm:...na stranu što sadašnji sistem života i vrednosti više odgovara ovom drugom:dontunderstand::dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back