Антидржавно деловање

Ала смо школовани и начитани, па то ти је:lol:
Где видиш да им ја забрањујем право на другачије мишљење. Односно да ВАМА забрањујем, део си ти те скупине, не би се толико цимао.;-)
Значи, поднесите иницијативу за измену Устава. Тражите од Скупштине да поништи своје усвајање Дејтонског споразума. Ето, тако легално можете да кажете шта имате. Да ли кажеш да би Чеда кршио Устав, ако га којим случајем изаберу за предесдника? Чујем, кандидује се...

Ако не браниш права Срба на Космету, лицемеран си ако браиш права Срба (а ви сте шатро Срби?!?:roll: ) у овом делу Србије.
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА (КАД НЕКО СТРАДА ЈА НЕ ОКРЕЋЕМ ГЛАВУ)
Значи страдања Срба на Космету јесу страдања Срба у Србији.
E,koje si ti govedo!Stalno spominješ BAMA,pa onda MI i ONI,NAŠI i NJIHOVI!
Šta ti je čoveče?Da li si ti utuivio u toj tvojoj glavi,da je građanski rat ovde završen i da ga
NIKADA više neće biti!Niko ovde na staje na ničiju stranu!Ovde se samo radi o tome
da svako ima pravo na svoje mišljenje i da nikom ne me da fali dlaka sa glava!Je li to
ušlo u tu tvoju supstancu u glavi,koju zoveš mozak?
Te tvoje opaske,"vi ste šatro Srbi",možeš da okačiš mačku o rep!Zar ti nije dosta podela
u ovom napaćenom narodu,nego bi još da deliš,da rovariš....Možda TI nisi Srbin,
nego te neko platio da urušavaš ovaj narod,a?

E,koje si ti govedo!Stalno spominješ BAMA,pa onda MI i ONI,NAŠI i NJIHOVI!
Šta ti je čoveče?Da li si ti utuivio u toj tvojoj glavi,da je građanski rat ovde završen i da ga
NIKADA više neće biti!Niko ovde na staje na ničiju stranu!Ovde se samo radi o tome
da svako ima pravo na svoje mišljenje i da nikom ne me da fali dlaka sa glava!Je li to
ušlo u tu tvoju supstancu u glavi,koju zoveš mozak?
Te tvoje opaske,"vi ste šatro Srbi",možeš da okačiš mačku o rep!Zar ti nije dosta podela
u ovom napaćenom narodu,nego bi još da deliš,da rovariš....Možda TI nisi Srbin,
nego te neko platio da urušavaš ovaj narod,a?

Вређаш и трабуњаш, а не одговараш ми на болдовано питање.
Да се ниси изнервирао?!?

Ево ја мислим да треба укинути право гласа онима који су гласали за ЛДП и да се то спроведе испитивањем на терену. И нисам да се мења устав за то, него оно имамо већ просту већину у Скупштини, па ајде! Да ли подржаваш моје право да другачије мислим?
Како бре само кад је у питању територијална целовитост и национални интерес сме да се релативизује колико је воља, а ништа друго не сме?

Неко ме плаћа?
Можда, можда
twilight_zone.jpg

Вређаш и трабуњаш, а не одговараш ми на болдовано питање.
Да се ниси изнервирао?!?

Ево ја мислим да треба укинути право гласа онима који су гласали за ЛДП и да се то спроведе испитивањем на терену. И нисам да се мења устав за то, него оно имамо већ просту већину у Скупштини, па ајде! Да ли подржаваш моје право да другачије мислим?
Како бре само кад је у питању територијална целовитост и национални интерес сме да се релативизује колико је воља, а ништа друго не сме?

Неко ме плаћа?
Можда, можда
twilight_zone.jpg

Ako većina naroda hoće Čedu za predsednika,onda neka i bude!
Ili bi ti,možda i tada tvrdio:da većina naroda su idijoti,samo sam ja u pravu i moja manjina!
Mišljenje manjine mora da se poštuje,a kamo li većina!
Pa,ko dobije na izborima,neka taj vlada!Ali to ne znači da treba,kao po tebi,satreti manjinu!

Postoje odredbe koje regulišu krivična dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije
Između ostalih, tu je i krivično delo priznavanje kapitulacije ili okupacije i za to je zaprećena minimalna kazna od 10 godina.
A što neko smatra da je bolje priznati Ahtisarijev plan nije samo po sebi izdaja iz razloga što problem Kosmeta više odavno nije unutrašnji probem i nije problem o kojem mi odlučujemo. To je politička procena i mišljenje jer je Ahtisarijev plan jedan od predloga, a svako može da nešto prihvati ili odbije, sutra će moža ponuda Hong Kong biti izdaja, Oland prekosutra i tako redom.....
Ako se donese nova rezolucija u kojoj se Kosmetu podari državnost mi sa tom preambulom iz Ustava možemo samo dupe da obrišemo.

Ako većina naroda hoće Čedu za predsednika,onda neka i bude!
Ili bi ti,možda i tada tvrdio:da većina naroda su idijoti,samo sam ja u pravu i moja manjina!
Mišljenje manjine mora da se poštuje,a kamo li većina!
Pa,ko dobije na izborima,neka taj vlada!Ali to ne znači da treba,kao po tebi,satreti manjinu!

А да ли Чеда поштује већину која хоће да очува Косово у Србији?
Ја ћу "прихватити реалност" ако промени устав на легалан начин, рекао сам на почетку теме који је то начин.
То не значи да и даље морам да Србију сматрам својом земљом, но то је већ моја лична ствар.

Како мислиш да ме спречиш?
Ајде крени, можда те Ујка Сам позове:lol::lol::lol::lol:

Prvo ste Vuka hteli da roknete,ali vam nije uspelo jer ste ograničeni tupsoni!
Onda ste se nameračili na novinare,ali pošto ste toliko glupi zadrti,mislili ste da je
jedan novinar pretnja za vas.Tu ste uspeli na žalost,ali sve vam je to bilo uzaludno!
Pošto ste obuzeti mržnjom,a najviše prema onima koji su bili sa vama,onda ste
BIVŠEG PREDSEDNIKA bacili u jamu,ali pošto i to nije dovoljna osveta,morali ste jamu
da napunite krečom,da mu kosti uništite!I sve to na nagovor jednog ludaka i njegove još
luđe žene!Sve je to bilo uzalud,jer ste 5 oktobra pukli!
Pošto niste mogli da izgubite vlast na izborima,onda ste na kraju,kao ranjeni lav,morali
da ubijete PREMIJERA i to vam nije dovoljno,još bi da hapsite svakog ko drugačije misli od vas skotova!
E,pa neće moći!Možda ste uspeli ovu zemlju da usporite,ka svetlijoj budućnosti,da bi je
vratili u mračnu prošlost,ali kurs niste uspeli da okrenete,niti da vratite Srbiju u prošlost!
Vi ste PROŠLOST!Ovo su samo poslednji trzaji!

Nisam umislio nego gledam kako druge drzave reaguju kada im se desava isto sto ili slicno sto i nama,nisam ni rekao da sam bog ili sudija ili tako nesto.

Po pravilu svaki covek koji se bavi politikom radi to iz intresa i idelizma u vecoj ili manjoj meri i proporciji, sto ce reci da je svaki politicar u neku ruku patriota jer zeli dobro sebi i ljudima oko sebe,zeli da doprinese da se poboljsa zivot u zemlji ciji je drzavljnin, kroz naravno svoju politicku filozofiju i idologiju.E sad sve politicke partije u Srbiju i leve i desne orijentacije su se javno izjasnile protiv bilo kakve secesije juzne srbije, jedini LDP se zalaze javno za otceplljenje,reci mi kako to moze da pomogne srbiji sta tu srbija dobija, zar deo rada te partije nije cista veleizdaja?

Veleizdaja je bila 1999 godine!Tada su ovi tvoji kapitulirali i još ste nas sve pravili volovima,
kako smo pobedili NATO!Ovo je smešno u odnosu na to!Tada je trebalo da se ide u zatvor,
a ne sad,kada je cela priča gotova!Sada ste se setili da hapsite,nekog ko nema nikakve veze!Nego vas boli đoka za istinu,
vi bi samo da punite zatvore!Eto ti odgovora!

Veleizdaja je bila 1999 godine!Tada su ovi tvoji kapitulirali i još ste nas sve pravili volovima,
kako smo pobedili NATO!Ovo je smešno u odnosu na to!Tada je trebalo da se ide u zatvor,
a ne sad,kada je cela priča gotova!Sada ste se setili da hapsite,nekog ko nema nikakve veze!Nego vas boli đoka za istinu,
vi bi samo da punite zatvore!Eto ti odgovora!

Ako sam te ja,to pitao?
Kada sam spomenuo zatvor osim u slucaju krsanja zakona?
Govorim o sadasnjosti i trenutnoj politickoj situaciji...
Izbegavas odgovor.
Da li je LDP i negov politicki vrh odgovoran za delo veleizdaje i podrivanje stabilnosti Srbije?

Ako sam te ja,to pitao?
Kada sam spomenuo zatvor osim u slucaju krsanja zakona?
Govorim o sadasnjosti i trenutnoj politickoj situaciji...
Izbegavas odgovor.
Da li je LDP i negov politicki vrh odgovoran za delo veleizdaje i podrivanje stabilnosti Srbije?

Naravno da nije!Možda je LDP odgovoran samo u tvom mozgu!:lol:
Za veleizdaju,može da odgovara samo Slobodan Milošević i to posthumno!
LDP ne može da bude odgovoran za izdaju nečega što je već izdato!;-)
LDP može da odgovara samo za svoju politiku i cenu će platiti na izborima,a krivično
NE MOŽE da odgovara!!

Naravno da nije!Možda je LDP odgovoran samo u tvom mozgu!:lol:
Za veleizdaju,može da odgovara samo Slobodan Milošević i to posthumno!
LDP ne može da bude odgovoran za izdaju nečega što je već izdato!;-)
LDP može da odgovara samo za svoju politiku i cenu će platiti na izborima,a krivično
NE MOŽE da odgovara!!

Ne moze politika jedne patije koja se zalaze za napredak srbije da sadrzi u sebi politicki kurs secesije dela teritorije svoje zemlje, ne kazem da nisi u pravu za Milosevica zejebao nas je ko nikoga drugog i treba da gori u paklu,ali to je bilo tada i bilo ne ponovilo se, sada trenutno kada se koplja lome oko kosova i kada partije srbije treba da postignu koncenzus oko kosova,da pokusaju da spasu sto se spasti moze, LDP kao jedina srpska partija javno se zalaze za secesiju.U svakoj normalnoj zemlji a ne u mome mozgu to je veleizdaja...

Ovde sa svaki zakon pa i ustav prvo krsi "pomalo" , daleko od ociju javnosti.
Zatim se to krsenje zakona pretvara u obicajno pravo, uz precutnu saglasnost svih relevantnih cinilaca i onih koji zakon treba da sprovode da bi na kraju to postalo "normalno".
Saobracaj, gradjevina, izbori, koji god navedete ima svojih "prekrsilaca".
Put do pakla poplocan je dobrim namerama a kada svi imamo svoje vidjenje dobrih namera, eto nama anarhije.

Ne moze politika jedne patije koja se zalaze za napredak srbije da sadrzi u sebi politicki kurs secesije dela teritorije svoje zemlje, ne kazem da nisi u pravu za Milosevica zejebao nas je ko nikoga drugog i treba da gori u paklu,ali to je bilo tada i bilo ne ponovilo se, sada trenutno kada se koplja lome oko kosova i kada partije srbije treba da postignu koncenzus oko kosova,da pokusaju da spasu sto se spasti moze, LDP kao jedina srpska partija javno se zalaze za secesiju.U svakoj normalnoj zemlji a ne u mome mozgu to je veleizdaja...

Filatelista ti je lepo sve objasnio!Ja isto jedno 5 puta i ne mogu da se sa tobom više smaram!
Ti si tvrdoglav i ja o klin,a ti o plot!

Back