Antidepresivi

nema na chemu @Ivana888.
samo produzhi kako si pochela u saradnji sa tvojim mentorom psihijatrom
samo jedan mali savet i podrška
_ takoreći uvek sebe stavljaj na prvo mesto, ti si naj važnija sama sebi i oslonac
_veruj u sebe , to je od veoma važnih odluka
_ budi hrabra i beskompromisna u ochuvanju tvoga zdravlja
_ budi svoja i TI na prvo mesto , pa sve ostalo
_probaj da se shto vishe aktivno ukljuchish u zbivanjima oko tebe , ne mora odjedanput , polako, korak po korak
@Ivana888. samo hrabro :vzagrljaj: :ortaci2:

Ovde se radi o Opsesivno Kompulzivnom Poremećaju, koji se kako Ivana tvrdi ne može izlečiti, navraća se kako reče.

Zašto sam uzburkao strasti ovde, izrazivši čuđenje i nevericu zbog toga?

Ako OKP ne može da se reši u hajde da kažem deset seansi kod psihologa, o čemu mi pričamo ovde?

Moja rođaka sa istim problemom, išlaje nekih dva meseca ( ne znam tačno koliko seansi) kod psihologa i evo već godinama nema nikakvih recidiva.

Šta je sad ovde u pitanju ?

Neki psihoterapijski rezistentan OKP ?

Ovde se radi o Opsesivno Kompulzivnom Poremećaju, koji se kako Ivana tvrdi ne može izlečiti, navraća se kako reče.

Ako OKP ne može da se reši u hajde da kažem deset seansi kod psihologa, o čemu mi pričamo ovde?

Moja rođaka sa istim problemom, išlaje nekih dva meseca ( ne znam tačno koliko seansi) kod psihologa i evo već godinama nema nikakvih recidiva.

,,,ne bi ovo komentirao,,,tresesh dijagnozu iz rukava,,,i shto je najgore naturash chlanici neke tvoje nebuloze,,,

U pitanju je to što ja nisam vaša rodjaka i što je svaki organizam kao i psiha individualan. To što je njoj znacilo 10 seansi i nije joj se vratilo ,ne znači da i meni isto pomogne. Zavisi i od psihoterapeuta i još dosta faktora. Svakako hvala 🙏🤗

Back