Mogu li se u apotekama u Srbiji kupiti antidepresivi i anksiolitici bez recepta, a da nisu na biljnoj bazi? Koji su i koliko koštaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ksalol me je par puta izdao kad je bila frka, preporučujem samo Xanax
Ksalol i ksanaks su zapravo ALPRAZOLAM te je to jedna te ista stvar. To je kratkotrajni anksiolitik iz benzodiazepinske klase psihoaktivnih lekova.
Tako da, ne razumem, kako te je to ksalol izdao kada je bila frka a ksanaks nije.![]()
Ustvari znam - placebo i nocebo efekat.![]()
Mogu li se u apotekama u Srbiji kupiti antidepresivi i anksiolitici bez recepta, a da nisu na biljnoj bazi? Koji su i koliko koštaju?
Nisi u pravu...
Ksalol je domaći proizvod a xanax kod nas dolazi iz Švajcarske u skuplji je jedno triput.
Kod lekara i nek ti prepise sta ti treba.Normalno razgovaraj i reci koji je problem.takve stvari i ako moze ne bi trebalo uzimati bez nadzora lekara.
Znam ja da je to" ista" stvar, ali mene zanima da li bi ti pre kupio Nike koje se proizvode u Surčinu ili original iz Amerike ?
Da li ti znaš kako posluje Galenika ?
Znam o čemu pričam i slažem se sa Mocom.
Ma sve se moze, kupujem ja u Srbiji lekove ( ove o kojima je ovde rec , a Galenika je proizvodjacNe mogu bez recepta ili izvestaja lekara.
I ne znam kako sam mozes da odredis svoju terapiju, ti lekovi nisu za zezanje.
Verujem da negde moze ali ja iskreno nisam mogla da kupim ni antibiotik kada mi je zbog zubobolje otekao taj deo lica.
Anksiolitike takodje nema sanse bez recepta ili izvestaja,
a opet govorim o apoteci gde godinama kupujem.
Ok, mogu mi dati nekad lek ako znaju da ga duze koristim ali inace - nema sanse.
Rayela, iz perpektive Nemacke ovde je mnogo toga dzabe pa i cigarete ali ja bih rekla (kao pusac) da i nisu bas dzabe - govorim
u odnosu na standard. Ali dobro, to je sad neka druga tema.
mogu ako poznajes apotekare, ali nemoj na svoju ruku uzimati, idi kod lekara!Mogu li se u apotekama u Srbiji kupiti antidepresivi i anksiolitici bez recepta, a da nisu na biljnoj bazi? Koji su i koliko koštaju?
Tako je, ja sam za svoju majku uzimala ( ne cesto, ali tu i tamo) lekove bez da sam imala recept, ali to je i neka procena savesnogIzvini, ali sigurno nije nemoguce dobiti recept za lek ako nemas vezu, ako ti je zaista potreban.