Анти-фашисти отерали припаднике "Двери" и "Образа" са трибине на Филозофском

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!

Prilozi

• 270219.gif
    270219.gif
    5,1 KB · Pregleda: 12
Citajuci vesti poslednjih par dana, jedino ko se ponasa kao fasisti su upravo ti koji se deklarisu kao antifasisti...
Samo na brdovitom balkanu.

Баш тако. Ако се неко понаша као фашиста, онда су то ови антифа пацови.

Meni je Bilja Ćora baš do muda faca ,ko ženski Beni Hill ima stajling , baš su ****** što su je izjurili ko krpu .

Ко о чему, Банди о педерима.

Па зар стварно мораш на силу да намећеш своју сексуалну изопаченост свима на форуму?

Дојадио си бре више са тим педерима, на свакој теми их помињеш. Олади мало са тим.

Mislio sam karakterno , a ne po seksualnom opredeljenju , al me ne čudi da si se ti baš za tu reč od celog posta uhvatio i da si je tako protumačio. :cool:
Заправо Бандаш већ је неупотребљавање неке од речи које асоцирају на педерее у твојим постовима постало толико ретко да одмах тамо доле у Дубајиу удари гром.

Mislio sam karakterno , a ne po seksualnom opredeljenju , al me ne čudi da si se ti baš za tu reč od celog posta uhvatio i da si je tako protumačio. :cool:
Asociiraš ljude, teško je odlepiti tu etiketu, recimo da postaviš svoj vrući klip sa Rajelom, možda bi promenili mišljenje.

Nisu to oni antifašisti o kojima si učio u "narodnooslobodilačkoj" literaturi, ovi su novi, kolju u bulju.

Наравно, ова мангупарија нису било какви антифашисти а још мање студенти - а својом агресијом јасно показују и шта су и ко су: јадни ДБ-плаћеници и фолиранти.......

Citajuci vesti poslednjih par dana, jedino ko se ponasa kao fasisti su upravo ti koji se deklarisu kao antifasisti...
Samo na brdovitom balkanu.

Баш тако. Ако се неко понаша као фашиста, онда су то ови антифа пацови.

ponašaju se potpuno šizofreno
sve je to rezultat teških kompleksa, neipunjenih očekivanja i pogrešnog vaspitanja
i smešni su, ali i žalosni

Ко о чему, Банди о педерима.

Па зар стварно мораш на силу да намећеш своју сексуалну изопаченост свима на форуму?

Дојадио си бре више са тим педерима, на свакој теми их помињеш. Олади мало са тим.

Па такви су педери...... ако читаш литературу о тој сексуалној настраности видећеш да они у просеку промене дневно преко 10 партнера што значи да искључиво мисле о буљи и ни о чему другом. А ми смо овде дозволили читаве групације педера тј.настраних и болесних личности КОЈИ ПО ЗАНИМАЊУ И ПРОФЕСИЈИ НИСУ НИШТА, ПО ОБРАЗОВАЊУ СУ НИКО И НИШТА - ЈЕДИНО СУ БУЉАШИ........ али то је то.... то су "јЕВРОПСКЕ ВРЕДНОСТИ".......

Па такви су педери...... ако читаш литературу о тој сексуалној настраности видећеш да они у просеку промене дневно преко 10 партнера што значи да искључиво мисле о буљи и ни о чему другом. А ми смо овде дозволили читаве групације педера тј.настраних и болесних личности КОЈИ ПО ЗАНИМАЊУ И ПРОФЕСИЈИ НИСУ НИШТА, ПО ОБРАЗОВАЊУ СУ НИКО И НИШТА - ЈЕДИНО СУ БУЉАШИ........ али то је то.... то су "јЕВРОПСКЕ ВРЕДНОСТИ".......

Ма не занимају, нити читам било шта о њима, нити желим да се у Православној Србији да се то зло запати. Зато сам и написао овом Бандију да престане да смара са њима јер их буквално скоро на свакој теми помиње.

Врло је занимљиво, да баш они који се позивају на анти-фашизам имају изражен говор мржње и поступке које су у класи некадашњих нациста.
Пре свега, сам помпезни наслов, дело новинара Курира, нема много везе са истином, јер се побунила једна групица студената, а не сви студенти. Сами припадници Двери и Образа, повукли су се пред њима под паролом ’Паметнији попушта’, јер шта друго урадити... пред групом острашћених и на све спремних мржњом задојених људи.
А сама трибина... Од изузетне користи. Ја још нисам нигде чула да се комунисти боре против ГМО, они се боре само против србског народа...

Врло је занимљиво, да баш они који се позивају на анти-фашизам имају изражен говор мржње и поступке које су у класи некадашњих нациста.
Пре свега, сам помпезни наслов, дело новинара Курира, нема много везе са истином, јер се побунила једна групица студената, а не сви студенти. Сами припадници Двери и Образа, повукли су се пред њима под паролом ’Паметнији попушта’, јер шта друго урадити... пред групом острашћених и на све спремних мржњом задојених људи.
А сама трибина... Од изузетне користи. Ја још нисам нигде чула да се комунисти боре против ГМО, они се боре само против србског народа...

Следе директиве из Дрездена.
Но небитно, млади морају схватити да се пред комунистима не сме никад више одступити јер њихова будућност је у питању.
Нека само погледају сопствене родитеље, они су одступали пред комунистима, не треба им други пример да отклоне дилеме.

Back