- Poruka
- 38.576
Ni jedan Hrvat se ne stidi doceka fasista u Zagrebu 1941, bas naprotiv, taj trenutak i dan danas vide kao oslobodjenje
Fantaziraš.
Čak je i Tuđman za NDH rekao da je kvislinška tvorevina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni jedan Hrvat se ne stidi doceka fasista u Zagrebu 1941, bas naprotiv, taj trenutak i dan danas vide kao oslobodjenje
Fantaziraš.
Čak je i Tuđman za NDH rekao da je kvislinška tvorevina.
Znači po bosanskoj matematici Hrvata je 40ih godina prošlog stoljeća bilo 1000. Bosanac bosanac![]()
.. doveo ustaskog emigranta na mesto ministra odbrane, srusio spomenike NOB-a, dobio milione od ustaske emigracije, naredio ubistvo hiljada srpskih civila i etnicko ciscenje preostalih, dakle praksa pokazuje da je ustasa nista manje od Pavelica
Jasno je jedino da ti ne ide matematika, bosanac.Dokazao sam da ima 1 Hrvat koji nije (bio) ustasa
Za vas ostale je jasno![]()
Jasno je jedino da ti ne ide matematika, bosanac.
Ajde opusti se uz jednu južnjačku...znaš šta kazu, nevalja ljut poc spavat
Okej.
Onda Tito, e, za njega mislim da nije bio ustaša.
Jel može?
Hvala, tek tako da znam sa kakvim ljudima imam posla. Sa srećomEvo u znak solidarnosti sa vama, znam da ste osetljivi na spomen Ovcara
Hvala, tek tako da znam sa kakvim ljudima imam posla. Sa srećom![]()
Hvala, tek tako da znam sa kakvim ljudima imam posla. Sa srećom![]()
evo i šiptare oslobodiše
evo i šiptare oslobodiše
Pa nije snimak bajka!
Vama je jedino istina sta vam ocevi nacija pricaju: Starcevic, Pavelic, Tudjman....
Sto caca kilava deca.
USA je hrvate i bracu im shiptare pustila da idu zajedno u paketu!
A cega su se imali bojati kada im je "garantirana" sigurnost sa najviseg drzavnickog mjesta u Hrvatskoj?
Nas je pobedio NATO pakt, vi niste njihov član. Vodili smo nerazumnu, ali neizbežnu bitku protiv celog sveta. Morali smo je izgubiti. Kad pobedite, ili izgubite u takvom ratu, možete da se smatrate vojnicima. Ovo je bio vaš prvi rat. Sa vama smo se tukli u pauzama izmedju raznih kriza.
Молим цењене дискутанте да ми кажу када су Хрвати икада у својој историји водили иједан рат САМОСТАЛНО и против кога ?
Ja ne znam koliko si ti bio tada star pa možda tako razmišljaš, mada smatram, da si samo djelimično u pravu.
Ja sam u to vrijeme sve snimao ko je i kako govorio pa ponekad sada to pustim kad imam vremena i gledam.
Ako govoriš o zapaljivim govorima, počelo je u Srbiji miting-uličnom revolucijom(Slobo, Šešelj,Šolović,Bojić,Arkan,.......)
Nastavilo se u Dalmaciji (Tuđman, Đapić i još nekolicina iz stranke Prava iz Splita..............)
Nije se više moglo živjeti od Slobovih slika po Srbiji i Franjovih po Hrvatskoj, koje su bile svuda i na svakom mjestu zalijepljene. U Srbiji su počeli slaviti Dražu a u Hrvatskoj Antu i oživjele su ranjene zvijeri četništvo i ustaštvo.
. Niđe nisi mogao kročiti od ulice, zgrade, hotela, hodnika, kuće, štale, wc, da nije bilo nacrtano OVO JE SRBIJA i krst sa 4C a po Dalmaciji, Hercegovini i poneđe po Zagrebu i ono slovo U.
Ruglo jedno neopisivo.
Jedino toga nije bilo u BIH i Makedoniji mada je i tamo vladalo neko stanje zabrinutosti i straha šta se ovo sprema?
Narod je masovno počeo da ide svak u svoju crkvu i džamiju, mada su prije toga bile prazne ili poluprazne.
Tamo se išlo ne da se moli, već zbog okupljanja ljudi, da se čuje šta ko misli i priča šta se ovo sprema.
Iz svega toga se dalo jasno i nedvosmisleno zaključiti, da Slobo stvara novu Srbiju đe će svi Srbi, tamo đe su u većini živjeti u jednoj državi.
Za tu ideju je oduševljenje srpskog naroda i simpatizera bilo na vrhuncu.
Slovenci su to jasno shvatili i odma zakazali referendum za ocepljenje i dobili 95%.
Hrvati su u svemu slijedili Slovence i uskoro napravili isto.
I inda je PUKLO u Hrvatskoj i BIH.
Tada se dešava ono ubistvo porodice Zac u Zagrebu, odpuštanje Srba sa posla, i razna provociranja.
Prije toga nije bilo ništa od toga,
Eto to vam je prava istina a danas svak o tome piše različito i po svojim željama.
Evo malo hronologoje o dešavanjima u Krajini
http://webcache.googleusercontent.c...progla+ena&cd=1&hl=sl&ct=clnk&gl=si&inlang=pl
Sloba je kriv zato što su počeli da ubijaju Srbe po Hrvatskoj, da ih otpuštaju sa posla, proteruju....???
Alo!!!
Za to što pišeš je kriva isključivo ustaška vlast u Zagrebu. I normalno je bilo da se pobune ljudi kojima je ispred nosa mahano ustaškim simbolima, pa je uz to krenulo sa otpuštanjima, ubijanjima, pretnjama....
A Sloba što je pravio Veliku Srbiju, ubilo se... Ko ga je ikada čuo da priča o tome? Ko ga je ikada čuo da pozitivno priča o četnicima?
Nego, kako bi bilo da malko kreneš sa činjenicama? Sa onim što se zaista dešavalo?
I da, ubistva porodice Zec i pokolj u Gospiću desili su se pre nego što je Slovenija objavila nezavisnost.
Gotovina ce verovatno da se kandiduje za predsednika, a tada ce da oduva Josipovica sa bar 80 % glasaca na svojoj strani.
Hrvatska korak po korak prestaje da glumi i sve vise i svetu pokazuje svoje pravo lice - ono iz 1941.
Hrvatsku i njen narod i treba da predstavlja covek koji je etnicki ocistio svoju drzavu, pod cijom komandom je ubijeno hiljade civila, a stotine hiljada opljackano i za sva vremena oterano.
Pravi predstavnik svoje nacije, dostojan naslednik Pavelica, cije zapoceto delo je zavrsio.
![]()
Ronald Regan o Drazi.
Citaj sta o drazi kaze predsednik Nikson:
![]()
Drazi Mihajlovicu je predsednik Truman dodelio odlikovanje "Order of merrit". Ovo je izuzetno visoko odlikovanje americke nacije.
Zelis da kazes da su trojica americkih predsednika... u krivu?
Pardon, cetvorica.
Novine stampane u vreme Predsednika Ruzvelta su ga nazivale velikim borcem za slobodu i "Hitlerovom najvecom nocnom morom".