Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni!

Kakva ce biti odluka zalbe hrvatskim generalima u Hagu ?

• Tuzba ce biti odbacena, a kazna potvrdjena.

• Tuzba ce biti uvazena, a kazna smanjena.

• Oslobadjajuca presuda.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
406951_516154451736431_1348680620_n.jpg

Jeste. Malo, malo pa krenete da nas uništavate, a onda nas par godina kasnije kritikujete u stilu: "Dokle vi mislite da to pominjete? Pa to je prošlost.".

Neka je 100 puta prošlost, ako ne budemo oprezni sa vama lako može da bude budućnost.

Sloba je kriv zato što su počeli da ubijaju Srbe po Hrvatskoj, da ih otpuštaju sa posla, proteruju....???

Alo!!!
Za to što pišeš je kriva isključivo ustaška vlast u Zagrebu. I normalno je bilo da se pobune ljudi kojima je ispred nosa mahano ustaškim simbolima, pa je uz to krenulo sa otpuštanjima, ubijanjima, pretnjama....

A Sloba što je pravio Veliku Srbiju, ubilo se... Ko ga je ikada čuo da priča o tome? Ko ga je ikada čuo da pozitivno priča o četnicima?

Nego, kako bi bilo da malko kreneš sa činjenicama? Sa onim što se zaista dešavalo?

I da, ubistva porodice Zec i pokolj u Gospiću desili su se pre nego što je Slovenija objavila nezavisnost.

Gotovina ce verovatno da se kandiduje za predsednika, a tada ce da oduva Josipovica sa bar 80 % glasaca na svojoj strani.

Hrvatska korak po korak prestaje da glumi i sve vise i svetu pokazuje svoje pravo lice - ono iz 1941.

Hrvatsku i njen narod i treba da predstavlja covek koji je etnicki ocistio svoju drzavu, pod cijom komandom je ubijeno hiljade civila, a stotine hiljada opljackano i za sva vremena oterano.

Pravi predstavnik svoje nacije, dostojan naslednik Pavelica, cije zapoceto delo je zavrsio.

Sve mu verujemo. Nedostaje vam klanje jel da? Pa pokušavate da ne glumite ustaše.

Klao bi ti, ali nemaš koga. To vam je u vašim nacističkim genima. Tako i nosata spodoba iz Haga, dugo nije klao pa se uželeo.

Ne, nema potrebe meni bilo ko da priča o vama. Svi znamo ko je do poslednjeg dana bio najverniji Hitlerov saveznik i ko je jedini imao logore za decu.

jel ikome nakon ovakvih 170 strana i dalje u glavi pitanje zašto se juga raspala?
nebitno, bili vi hrvati ili srbi..
ja kad ovo čitam, stvarno sam sretan šta sa vama ne djelim zemlju, šta mi nisi vozač u busu, šta mi nećeš porodit dijete.. što dalje to bolje.
znam, osjećaji su obostrani

jel ikome nakon ovakvih 170 strana i dalje u glavi pitanje zašto se juga raspala?
nebitno, bili vi hrvati ili srbi..
ja kad ovo čitam, stvarno sam sretan šta sa vama ne djelim zemlju, šta mi nisi vozač u busu, šta mi nećeš porodit dijete.. što dalje to bolje.
znam, osjećaji su obostrani

Raspala se krivicom Hrvata, Muslija i ostalih. Proradio im nacistički gen pa su hteli malo da ponove 1941. godinu. Ali malo su se prešli, Srbi pružili otpor. Osećanje je kao što kažeš obostrano. Ne treba da delim zemlju sa nekim ko je bio najverniji Hitlerov saveznik, neko ko se ponosi ustašama, jamama i logorima. Ne trebaju mi ljudi koji se diče nacizmom. Što dalje to bolje, i najsrećniji bih bio kada bi se digao zid na granici. I to veličine preko 100 metara.

Raspala se krivicom Hrvata, Muslija i ostalih. Proradio im nacistički gen pa su hteli malo da ponove 1941. godinu. Ali malo su se prešli, Srbi pružili otpor. Osećanje je kao što kažeš obostrano. Ne treba da delim zemlju sa nekim ko je bio najverniji Hitlerov saveznik, neko ko se ponosi ustašama, jamama i logorima. Ne trebaju mi ljudi koji se diče nacizmom. Što dalje to bolje, i najsrećniji bih bio kada bi se digao zid na granici. I to veličine preko 100 metara.

A da ti podastreš koji argument za svoje bajkovite tvrdnje? :rtfm: "Najvjerniji Hitlerovi saveznici" činili su zajedno jedva 50.000 ljudi. Uvijek ima maloumnika koji se diče neim čega bi se trebalo sramiti. Takvih ima i u Hrvatskoj, i u Mađarskoj, i u Njemačkoj, i u Izraelu, i u SRBIJI. A tebi, ako ti zid paše, izvoli pa ga zidaj!

A da ti podastreš koji argument za svoje bajkovite tvrdnje? :rtfm: "Najvjerniji Hitlerovi saveznici" činili su zajedno jedva 50.000 ljudi. Uvijek ima maloumnika koji se diče neim čega bi se trebalo sramiti. Takvih ima i u Hrvatskoj, i u Mađarskoj, i u Njemačkoj, i u Izraelu, i u SRBIJI. A tebi, ako ti zid paše, izvoli pa ga zidaj!

Hoćeš argument? Logori za decu, Jasenovac, Stara Gradiška, Jadovno, jame po Hercegovini, Hrvatskoj, klanja na Božić 1942. , doček Hitlerovih vojnika na trgu u Zagrebu. I sami Nemci su tvrdili da ni u jednom gradu nije palo toliko cveća na nemačke tenkove kao u Zagrebu. Mene bi bilo sramota, ja bih u zemlju propao. Najverniji Hitlerovi saveznici su bili alfa i omega tvoje zemlje, Pavelić je bio glavni za sve. Tako da, nemoj mi o 50.000 ustaša. Kad ih je podržavalo 95% Muslimana i 99,9% Hrvata.

ustase nisu bili ni fasisti, ni nacisti. ( iako se ti termini popularno koriste okolo)
njihov "fasizam i nacizam" se sastojao jedino od mrznje prema SRBIMA.

poznato je da su imali prilican broj cigana u svojim redovima. sto u jasenovcu, sto u "akcijama"

ustasizam=antisrbizam.

i sramno je uporedjivati iskomplexirane uje sa nemcima.

Hoćeš argument? Logori za decu, Jasenovac, Stara Gradiška, Jadovno, jame po Hercegovini, Hrvatskoj, klanja na Božić 1942. , doček Hitlerovih vojnika na trgu u Zagrebu. I sami Nemci su tvrdili da ni u jednom gradu nije palo toliko cveća na nemačke tenkove kao u Zagrebu. Mene bi bilo sramota, ja bih u zemlju propao. Najverniji Hitlerovi saveznici su bili alfa i omega tvoje zemlje, Pavelić je bio glavni za sve. Tako da, nemoj mi o 50.000 ustaša. Kad ih je podržavalo 95% Muslimana i 99,9% Hrvata.

Ja te pitam za argumente, a ti meni opet pričaš bajke. :hej: zanimaju me argumenti, a ne propagandno-ekonomski program i sipanje brojaka bez imalo dokaza. Daj, sredi se malo. :mrgreen:

Back