gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Uz bok Ratka Mladića, Ljubiše Beare, Karadžića, Arkana, Legije.......
Čoveče, Pavelić i Barešić su nacisti. Žao mi je, ali razlika je ogromna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz bok Ratka Mladića, Ljubiše Beare, Karadžića, Arkana, Legije.......
Hahahaha, on nas poziva u našu državu, pardon, i u našu državu...Nakon prijetnji uhićenjem svih branitelja a posebno Gotovine i Markača, osnovom jednostranog zakona.
Nakon onemogućavanja normalne diskusije.
Nakon trpljenja silnih uvreda ovdje upućenih mome narodu i Domovini.
Ponovit ću:
120 000 Srba se vratilo u Hrvatsku
A ostalima ponavljam ono što im je poručio i Gotovina
Ako Hrvatsku smatraju domovinom -dobro došli -to je njihov koliko i naš dom
. . .
Hahahaha, on nas poziva u našu državu, pardon, i u našu državu...
da a 3 miseca borbe za okupaciju Vukovara kojeg su branili slabo naoružani braniteljiDa je bila fer borba bez pomoći NATO-a i EU, Srbi bi Hrvatsku i BIH pregazili za 10 dana.
U to sam siguran.
i stalo se brid Banja Lukom,opet mi pada na pamet 10 dana,koji si ti strateg,pa disi bio 91.kad je grmilo??Moračanin:Onda je NATO organizirao napad, uništio sve komunikacije i sisteme veze, bombardirao sve ključne ciljeve pa onda rekao Tuđmanu i Aliji e sad i vi malo krenite a mi ćemo vas kuražiti.
Pa kad su vidjeli da su otišli predaleko onda rekli - e sada je dosta i stanite pred Banja lukom..
Sve zajedno, sa ostalim delovima Hr, proterano jr vise od 250000!
da a 3 miseca borbe za okupaciju Vukovara kojeg su branili slabo naoružani braniteljii stalo se brid Banja Lukom,opet mi pada na pamet 10 dana,koji si ti strateg,pa disi bio 91.kad je grmilo??
Pouzdano znam da bi se tadasnja SRJ ukljucila u rat objavom mobilizacije. Milosevic sigurno ne bi dopustio pad RS, jer bi mu to dodatno ugrozilo polozaj. Krajina je vec bila kap u prepunoj casi. Kako bi se zavrsilo ne znam, ali bi to svakako bio rat velikih razmera.
Ne bi.
Hrvatska je tada imala 200 000 vojnika i bila u punoj ratnoj spremi. Tu je još i ABiH. Nema teoretske šanse da bi se Slobo usudio ići na takvo nešto, a da ne pričam u kakvom ste rasulu bili.
Do toga ne bi došlo jer su im Amerikanci ugradili kao ministra odbrane Gojka Suška prodavca pečenih pilića iz Amerike.Pouzdano znam da bi se tadasnja SRJ ukljucila u rat objavom mobilizacije. Milosevic sigurno ne bi dopustio pad RS, jer bi mu to dodatno ugrozilo polozaj. Krajina je vec bila kap u prepunoj casi. Kako bi se zavrsilo ne znam, ali bi to svakako bio rat velikih razmera.
Do toga ne bi došlo jer su im Amerikanci ugradili kao ministra odbrane Gojka Suška prodavca pečenih pilića iz Amerike.
Amerikanci su kod njih toliko involvirani da se kasnije Tuđman naprsno razboljeva od raka i zamenjuje ga čovek koji je zadatak obavio Stjepan Mesić, koji Hrvatsku približava evroatlanskim integracijama...
Bila je frka, to ne sporim,....sankcije, nedostatak benzina, inflacija. Medjutim SRJ je tada imala preko 8 miliona stanovnika. Vojni rok se i dalje redovno sluzio.... na 8 miliona se teoretski moze podici oko 10 posto rezerve. Dovoljno bi bilo i 5, cisto da iznivelise odnos snaga.....
Nije bitan broj stanovnika. Trebaš gledati vojno sposobno stanovništvo. Isto tako, trebaš gledati motivaciju tih vojnika. Nije isto kada braniš svoje i napadaš tuđe. Koji motiv bi bio nekom čovjeku iz Čačka, da ide ginuti u planine srednje Bosne?
Ma jeste to tačno da je Milošević rekao Gelbrajtu da će se VJ umešati ako hrvatska vojska krene na Banja Luku.Burazeru se u septembru 95-te(Dejton je potpisan u novembru) navrsio vojni rok. Zadrzan je radi dodatnih vojnih vezbi, a zapravo je u planu bila mobilizacija. Bulatovic je par puta susnuo nesto o tome....
Čovjek je i sam rekao da ne može nikoga zvati da se vrati u svoj dom. Sve je fino objasnio. No, ni to vam nije dobro.
I nije valjda da ti imaš ustaško državljanstvo? Ili ne daj Bože, putovnicu?
Koji čovek? Nemam ustaško državljanstvo, niti pasoš Nezavisne Hrvatske. Imam svoju kuću, od predaka. Ne može me neko tamo zvati u sopstvenu kuću. Šta je vama!?
Pouzdano znam da bi se tadasnja SRJ ukljucila u rat objavom mobilizacije. Milosevic sigurno ne bi dopustio pad RS, jer bi mu to dodatno ugrozilo polozaj. Krajina je vec bila kap u prepunoj casi. Kako bi se zavrsilo ne znam, ali bi to svakako bio rat velikih razmera.
Nije bitan broj stanovnika. Trebaš gledati vojno sposobno stanovništvo. Isto tako, trebaš gledati motivaciju tih vojnika. Nije isto kada braniš svoje i napadaš tuđe. Koji motiv bi bio nekom čovjeku iz Čačka, da ide ginuti u planine srednje Bosne?
Bila je frka, to ne sporim,....sankcije, nedostatak benzina, inflacija. Medjutim SRJ je tada imala preko 8 miliona stanovnika. Vojni rok se i dalje redovno sluzio.... na 8 miliona se teoretski moze podici oko 10 posto rezerve. Dovoljno bi bilo i 5, cisto da iznivelise odnos snaga.....
Nakon prijetnji uhićenjem svih branitelja a posebno Gotovine i Markača, osnovom jednostranog zakona.
Nakon onemogućavanja normalne diskusije.
Nakon trpljenja silnih uvreda ovdje upućenih mome narodu i Domovini.
Ponovit ću:
120 000 Srba se vratilo u Hrvatsku
A ostalima ponavljam ono što im je poručio i Gotovina
Ako Hrvatsku smatraju domovinom -dobro došli -to je njihov koliko i naš dom
. . .
.. који мотив је имао српски сељак да ослобађа пиздеке и аграм и спалато, од остро- хунгара, '918- е???
Pa sada, znaš li šta je zajedničko sa Krajinom i Kosovom? I na jednoj i na drugoj teritoriji su pre fašističke i komunističke pošasti Srbi bili većinsko stanovništvo.
Ako već praviš paralele, šta misliš da li bi trebalo srpska vojska da vrati deo svoje okupirane teritorije pod svoj ustavno-pravni poredak?
.. објасни игнорантима!!!
A ovo što hapse srpske žene i decu hrvatski vojnici jer i to montirano?Evo samo jednog od niza sramotnih pokušaja montaže istine -opet.
RTS u pokušaju dramatiziranja granatiranja Knina, montiraju dio snimke srpskog napada na Vukovar
49,50,51 sekunda.
Legitinmne vojne akcije??? Agresije na područje pod zaštitom UN?
I ako izuzmemo to, legitimna vojna akcija je akcija ubijanja, proterivanja stanovništva po etničkom osnovu uz paljenje i uništavanje njihove imovine????
To može biti legitimno samo za okorele šoviniste.