Ovakvom odlukom je tribunal, za mene, negirao sve odluke koje je doneo, i proglasio se nevažećim, lažnim sudom, što u suštini i jeste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još jedan članak Jasne Babić--
Trebaš samo pročitati članak u Nacionalu koji sam ti postao..
Миланка Вукашин, из Дрниша, из збега спаса према Србији, у ”Олуји” 1995. године. Три пута смо бомбардовани – у Српцу, Мартин Броду и на Петровачкој цести. Немам где да се вратим – све су ми отели, уништили: имовину, душу, сећање – кроз јецај нам се исповеда из Крајине прогнана Српкиња.Потресно сведочење: Убијте ме, да се не сећам „Олује“
Taj njen članak što si postavio samo potvrđuje slične njene tvrdnje povodom saradnje gotovine i IRA-inih terorista,
i zašto je on zapravo Londonu interesantan, zašto su ga lovili i da on zapravo jeste bio teroristički saradnik...
Očito je da je ta vaša herojčina bio mutan lik upetljan u razne mutne i prljave poslove terorista i narko mafijaša...
I prema tome ko zna šta je sve presudilo da pojedine haške sudije donesu oslobađajuću odluku,
verovatno ponajmanje njegova prava odgovornost u UZP-u oluja...!?
Konačno se zna tko je skrivao generala Antu Gotovinu, odbjeglog haaškog optuženika, koji je četiri godine bio u bijegu nakon što je protiv njega haaški Međunarodni kazneni sud za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije 2001. godine podigao optužnica.
Bila je to francuska vojna tajna služba DGSE. To su otkrila dva francuska internetska portala Mediapart i Le Courrier des Balkans objavivši neke dokumente jednog od najvažnijih francuskih obavještajaca koji to dokazuju.
Taj obavještajac je general Philippe Rondot, kojeg se posljednjih godina u Francuskoj dosta u medijima spominjalo u raznim velikim aferama.
Njegovi dokumenti dokazuju da je Gotovina skrivan uz znanje tadašnjeg francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca, te tadašnje francuske ministrice obrane Michèle Alliot-Marie, da je skrivanje koordinirala francuska vojna tajna služba DGSE, te da je Rondot bio ključan čovjek u svemu tome, jer je održavao veze između francuskog državnog vrha i Gotovine posredstvom ljudi koji su znali za konkretne lokalne aranžmane skrivanja Ante Gotovine.
![]()
"Опростите живи, што смо ми одавно мртви,
нико вас не криви, овђе се само суди жртви...
Кољачима нашим с крвавих руку, још се није крв жртава спрала,
а они нас мртве пљују и туку, с бијесном пјеном њихових жвала.
Нечасни суде, опрости нам гријехе, нијесмо хтјели да кривимо кривца,
зар да њихове подле осмјехе, скинемо сада с крвничког лица!?
Ал` свануће зора кроз облаке тамне, доћи ће часи нашег васкрсења,
па ћемо кривце и судије срамне, казнити вољом нашег хтијења...
И само тада, у томе часу, наше ће кости пронаћи мира,
тешко крвнику на самртном часу, када му жртва гробницу бира!"
Гуслар Сава Зоранов Станишић
Gotovinu skrivala francuska vojna tajna služba.
http://www.nacional.hr/clanak/103458...na-sluzba-dgse
Ne zmaraj me više sa svojim glupostima..Kakvi Englezi, kakvi bakrači..
Sve ti lijepo piše.
Zbroji 2+2 ili neka ti netko pomogne u tome.
Jesi li ti zbrojao 220 000 - 2000 pobijenih SrbaGotovinu skrivala francuska vojna tajna služba
http://www.nacional.hr/clanak/103458...na-sluzba-dgse
Ne zmaraj me više sa svojim glupostima..Kakvi Englezi, kakvi bakrači..
Sve ti lijepo piše.
Zbroji 2+2 ili neka ti netko pomogne u tome.
Jesi li ti zbrojao 220 000 - 2000 pobijenih Srba
?
I dođeš ti ovde na ranu so da stavljaš?
Čemu se u budućnosti nadaš?
Čemu?
To je vrhunac farse za koju nisam vjerovao da ce biti odigrana do kraja. Nisam mislio da ce postojati toliko drskosti iskreno. Ali cinjenice stoje. Zlocini nad Srbima nisu sankcionisani i to je civilizacijska sramota. Svak normalan sa malo mozga i osjecaja za pravdu je toga svjestan.
Znao sam da UDZ nece poci, ali da generale oslobode SVIH optuzbi..... to nisam ocekivao. Sve u svemu SRAMOTA I PORAZ MEDJUNARODNOG PRAVA.
već sam nekoliko puta napisao svoj stav o tome mrzi me više kačit ovde, ako ti je stalo poslaću ti na pp
Znao sam da im UDZ zbog EU nece napakovati, ali da generale oslobode SVIH optuzbi..... to nisam ocekivao. Sve u svemu SRAMOTA I PORAZ MEDJUNARODNOG PRAVA. Ovakva presuda fakticki legalizuje etnicko ciscenje i teske zlocine. SVOJEVRSNI PRESEDAN!
EUropski kerovi pripremaju teren.
To je najgora fasisticka i nacisticka bagra na ovoj planeti.
Juce su pustili Hrvate da ociste Srbe, sutra ce kad to bude odgovaralo pustiti Srbe da se osvete Hrvatima i tako u krug.
Maloumni balkanci se kolju medjusobno vekovima za zapadnoevropske interese prolivajuci svoju krv i krv svoje dece.
Da je pameti kao sto je nema potamanili bi svoje kolonizatore.
O tome ti pricam, salju pogresnu poruku DA SE ZLOCINI I ETNICKO CISCENJE ISPLATE! Jedini plus koji u svemu ovome vidim, je jacanje euroskepticizma kod srpskog naroda. Nadam se da sada imamo proveranih 60 posto, koji ce reci NE na potencijalnom referendumu za pristup EU.