nikada slozni nismo bili, upravo zvog ovakvih kao dragosh i kami83 .
ali moram reci da nikada nismo bili slozniji nego sada i 1999 - upravo kad nam nanesu zlo i kada nas napadaju i ubijaju nasi neprijatelji - mi se jedino tada slozimo.
cak su i demokrate koje su verovale da ce americki sud doneti pravdu srpskim nevinim zrtvama - videle da je to iluzija otuda i toliko razocarenje kod naseg naroda.
Nas najveci srpski problem je nasa naivnost, i sto sami sebe lazemo, i hocem oda uverimo u ono sto bi voleli da bude kako mi zelimo, a ne kako jeste.
Tako su mnogi Srbi verovali da nisu svi hrvati ustase, i da ih ne bi svi klali , da ne podrzavaju svi zlocine u oluji- i svakako da nisu svi ali na zalost , 90% jeste i to se moglo videti juce i prekjuce sirom hrvatske.
sve politicke stranke podrzavaju u hrvatskoj gotovinu i zlocine kao i katolicka crkva.
to je na zalost preko 90% hrvatskog naroda.
Zato je , jedino dobro od svega ovoga, sto ce i naivni Srbi, ukapirati da su Hrvati veciti srpski neprijatelji i da sa njima nikada dobre odnose ne mozemo imati.
Ne zato sto mi tako zelimo - vec zato sto oni nas tako vide , kao njihove vecite arhineprijatelje koje treba zaklati i unistiti gde god je to moguce.