Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni!

Kakva ce biti odluka zalbe hrvatskim generalima u Hagu ?

• Tuzba ce biti odbacena, a kazna potvrdjena.

• Tuzba ce biti uvazena, a kazna smanjena.

• Oslobadjajuca presuda.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
558914_126896177465025_1361917955_n.jpg

platili su da ih oslobode i sad se raduju budale a mi stvarno nemamo razloga da se nerviramo kao da ne znamo sta je hag

Naravno da nema razloga, budala se ne moze iznervirati, njemu je sve svejedno.

Onaj ko ima i malo mozga, njega ne nervira sto je Hag pustio Gotovinu, vec sto je Beograd Hagu isporucio Lazarevica i slicne da im oni potvrde 30g.

Evo kako su proslavili dolazak na trg..skandalozno :neutral:

Ovako ćemo i mi slaviti kad dobijemo Uslovni Datum Za Početak Pregovora. Tada će Evropski Put biti definitivno zacementiran, na trgove ima da se sjati staro i mlado i svi će aplaudirati i vikati "bravo". Svako slavi ono što ga raduje. Oni su na primitivnom nivou pa se vesele nekim generalima i ratovima, a za ulazak u Evropsku Uniju niko se nije čestito obradovao.

Ovako ćemo i mi slaviti kad dobijemo Uslovni Datum Za Početak Pregovora. Tada će Evropski Put biti definitivno zacementiran, na trgove ima da se sjati staro i mlado i svi će aplaudirati i vikati "bravo". Svako slavi ono što ga raduje. Oni su na primitvnom nivou pa se veseli nekim generalima i ratovima, a za ulazak u Evropsku Uniju niko se nije čestito obradovao.

tako je, i pevat cemo Cavoglave

Ma preterano brate preterano, ne bi on hteo doci tu, a i sta ce mi, uzivat cu u ritmu u svojoj kuci kontas, bas dobro dodje pre nabrijavanja na sex

Hehe ... samo se ti nadaj . Kada porastes , osvanes samo u nekoj vukoebini , al za interes npr., amera , a interesa ima ohajjj ... lepo ste se veselili , a
sutra je budjenje :hahaha: jbg., mora se nesto i platiti ....

A-ha, a-ha .... pa kazu

" CUJTE SRPSKI DOBROVOLJCI BANDO CETNICI, STICI CE VAS NASA RUKA I U SRBIJI !! "

Ovo RTS treba da pusta 33 puta dnevno sledece 3 godine ....

Upalih, stavih na 2 i kusur minuta, čisto bzv da premotam i odmah me dočeka ustaška zastava. Izvadili je, spremnu za ovaj veličanstveni ustaški praznik.

Hrvat je ustaša. To je jednostavno tako.

Mada imamo mi dosta ovih što to nikada neće shvatiti.

Back