SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
Sva sreća pa im na semaforu bilo crveno,ko onomad Holanđanima ,jel?Sve skontala .. i kazala da za Blajburg nedostaju Englezi .. kontaš, ba ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva sreća pa im na semaforu bilo crveno,ko onomad Holanđanima ,jel?Sve skontala .. i kazala da za Blajburg nedostaju Englezi .. kontaš, ba ..
Nije savjest, nego pamet.
U Hagu se preko generala sudilo Hrvatskoj i to se nije smjelo izgubiti.
Nije bilo uputno mutiti vodu dok traje sudski proces u Hagu.
Sad je situacija drugačija i vjerujem da će Hrvatska nastaviti procese za Oluju, kao što je već krenula sa procesom Varivode.
А како ли си ти, свега ти, из Загреба могао знати о томе како Сарајево било подељено?
Баш ме живо интересује.
Jedini monstrum je Slobodan Milošević koji je zaslužio čitavo poglavlje u knjizi prikladna naziva "Čudovišta - zlo i zločinci u svjetskoj povijesti".
Није њих срамота ни горих ствари попут Јасеновца или злочина над српским цивилима у вуковарској болници, а камоли за ово.Nikako. Čudi me da niko od Hrvata ne komentariše eksplicitno ovu presudu. U čemu je problem? Sramota ih je?
Pa, njemu spomenik da podignete, a ne da ga nazivate monstrumom. Mi Srbi treba da ga tako nazivamo. Pa, da je te '95, bio neki pravi Srbin na čelu Srbije, pa ne da biste pokusali tu Oluju, nego biste celu Hrvatsku danas mogli sagledati sa Sljemena. Slobinim senima da se klanjate. On vam je stvorio državu izdajom svoga naroda.
Od vas dobra očekivati mogu samo lud i zbunjen !!!
Hoćete procesuirati kao što ste npr procesuirali odgovorne za žrtve iz Paulinoga Dvora ?!
A prethodno od samoga državnoga i bezbedonosnoga vrha ste organizovali premeštanje i sakrivanje
posmrtnih ostataka žrtva koji su nađeni stotinama kilometara udaljeni od mesta zločina,
čak u Lici !!!
posto su ustasama placali penzije i staracki dom, ovima ide i veca nagrada
Dinara, Glamoč, Grahovo, Kupres, Šipovo....
posto su ustasama placali penzije i staracki dom, ovima ide i veca nagrada
A шта ћемо са НАТО пактом, кад његови експоненти почну да губе он се умеша, као што је било у случају ОВК-а на Косову и Метохији 1999. године?
НАТО ратни бродови и подморнице су били у Јадрану од 1991. године.
Хрватски националшовинисти никада не би кренули у разбијање Југославије да нису имали обезбеђену залеђену, тако је било 1941. када су им леђа чувале Силе Осовине, тако је било и 1991. године када их је штитио НАТО пакт.
За нас нико тад није марио ни Русија ни Кина, њима је у неку руку и одговарало то стање на Балкану да се Звер оличена у НАТО пакту не би у том моменту усмерила на њих.
A neko je platio i lečničku negu dinke šakića.
Nikako. Čudi me da niko od Hrvata ne komentariše eksplicitno ovu presudu. U čemu je problem? Sramota ih je?
A neko je platio i lečničku negu dinke šakića,
kao i nekom "uzoritom" građaninu pa još i hrvatskom domoljubnom vitezu.
Nikako. Čudi me da niko od Hrvata ne komentariše eksplicitno ovu presudu. U čemu je problem? Sramota ih je?
Šališ se ?
Hrvate sramota ?
To ne ide jedno s' drugim !
kakva sramota- ponosni svi !!!
pa im nije jasno zasto su se srbi uzbudili
dala baba veliki doprinos, mora se mali znak paznje
Ajde da pitamo nase komsije iz "lijepe nase"...
!
Lečen i negovan iz regularnoga fonda zdravstvene zaštite.
Samo dovuci, ako misliš da možeš.![]()
u cemu je problem ne razumijem sto treba komentirati ..ako se ovdje do sada nije nista rekla smisleno sumnjamNe znam, teško mi je da poverujem...traži se jedan, samo jedan...