gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
10 kuna 2 somuna.
A, kruhek je tri.....
U svom se buš dreku zdušil,
ujo jebbeni !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10 kuna 2 somuna.
A, kruhek je tri.....
U svom se buš dreku zdušil,
ujo jebbeni !
Ako pogledamo 1914. i 1941. godinu prvi put da manje stradamo od neprijatelja.
Teritorija jeste izgubljena ali ne znači da je zauvek izgubljena.
Možda je trebao da uđe u skuob sa NATO 1995. godine ali kolika bi to cena bila i šta bi sve izgubili ne mogu ni da zamislim.
Tada jedna Rusija nije htela da se konfrontira sa NATO paktom povukli su se iz Čečenije, sačekali povoljan trenutak i vratili se.
Realno mali smo i slabi za tako nešto ali u savezu sa nekom silom poput Rusije možemo mnogo.
Govorimo o našima po Amerikama...Pa, zar ti misliš da bi Amerikanci mogli u Evropi da voide rat deset i više godina, i da pobiju par miliona ljudi, a da bi to ceo svet, a pogotovo Evropa mirno posmatrali sve vreme?
Ne može biti legitiman napad na UN zonu, a da se iz nje nisu vršili napadi.
Nije vredniji, samo je još uvek glavni grad u kome se nalaze sve institucije.Cela Srbija je izbombardovana. Ko to meri, taj je stvarno...ne znam.Lud?
Upao u jamu koju je sam sebi iskopao. I tek tada, u toj jami, spoznao koliko se zayebao, i tek tamo je postao pravi Srbin. Ali, kasno Janko...
Znaš kako to može da funkcioniše onako kako funkcioniše u Izraelu.Ma ja, u pravu si, vi ste pametni, svi oni su glupi.
Ja sam u Kanadi bas zato sto mi je na mestu nekadasnje kuce danas lep parkic sa klupicama i fontanom.
Kad bi bio zlonameran pozelio bi svima koji tako misle da zavrse u Kanadi, Australiji, NZ itd.
i tu gresis kolega
ovde sam uvjek napisao da je kosovo srpsko kako isto smatram da je krajina hrvatski teritorij..tu nema dvojbe ..jer bi bilo licemjerno
nadavno sam se natezao u hr sa mojim patriotima oko toga i onda je dosla jedna srpkinja sa krste koja me je napala kao i moji ..covek da ne veruje..no zivot je cudna stvar
isto tako sam napao danas moderaciju na hr forumu da li ima moderacije ili nema o posle su poceli da moderiraju kako pise u pravilima
![]()
Е, само да видим тог мода да опет лупи бан што славим Блајбург !
ТО ЈЕ МОЈЕ ПРАВО
Pa, ne treba radi očuvanja Beograda žrtvovati ceo ostatak srpske teritorije. Ako neće opstati drugi delovi srpske zemlje, ne treba nam ni Beograd. Ili ćemo se odbraniti ili nas neće biti. Nema tu mnogo razmišljanja. Da je tako razmišljao čika Pera, mi bismo danas bili u sastavu A-U monarhije.
Znaš kako to može da funkcioniše onako kako funkcioniše u Izraelu.
Muškarci su obavezni da služe 3 godine vojni rok, a žene 2 godine, to što si u dijaspori nije problem dođu dvojica iz ambasade daju ti avionsku karti i ti si 3 godine vojni obveznik.
I tada '95. nisi mogao u Srbiji da nađeš političara koji bi se usudio da uđe u sukob sa NATO paktom.
Znači jednostavno takva opcija ni pod razno nije bila izvodljiva jer nije imao ko da je realizuje.
Govorimo o našima po Amerikama...
Pa, zar ti misliš da bi Amerikanci mogli u Evropi da voide rat deset i više godina, i da pobiju par miliona ljudi, a da bi to ceo svet, a pogotovo Evropa mirno posmatrali sve vreme?
Nikad nisam bila za njega, ali i on je žrtva rata o kome još ne znamo istinu
Ja sa Presretačem govorim o opciji da je VJ ušla u rat sa Hrvatskom u odbranu svoga naroda u Krajini, i eventualnom ulasku NATO u toj rat.
On je žrtva svoje gluposti, i ideologije svoje veštice.
Beograd je bombardovan kao i svi ostali, pretrpeo je štetu i u ljudima i materijalnu...ti bi da ga sravne!?Čemu tolika netrpeljivost? Koji će mi Austro-Ugarska, da se gložim sa Hrvatima!?
Ne može biti legitiman napad na UN zonu, a da se iz nje nisu vršili napadi.
Njima to nije problem.
Kada je Šešelj bio podpresednik Vlade izašao je u javnost da su se vlade evropskih država dogovorile ako bi kojim slučajem Amerika zapretila da interveniše u njihovim zemljama one bi se povinovale zahtevima Amerike.
Povod sastanka je bila predstojeća intervencija NATO u SR Jugoslaviji.
Svi sekretari NATO pa i tadašnji Havijer Solana su isto i članovi Bildelberg grupe.
Budimo realni mislim da je samo istočna Slavonija bila pod protektoratom ujedinjenih nacija, što ne znači da se nije dogodio genocid, te priče i dvostruki standardi suda,navodno samovoljni odlazak ili legitimitet akcije su smešne. Nemoj da mi neko kaže da UN ili hrvatska strana nije znala da civili neće ostati kod kuće, jer niko nije mogao u tom trenutku da da neku garanciju za bezbednost. Da se ne zaboravi da su zbog izmišljenog Račka i frizirane humanitarne katastrofe NATO bombardovao Srbiju, istorijski gledano u XX veku Hrvati su, što maljem, ili progonom, rešavali pitanje Srba u Hrvatskoj zahvaljujući činjenici da su u tim momentima bili na strani jačeg.
Posle drugog svetskog rata zahvaljujući očuvanju "bratstva i jedinstva" prilično mali broj ustaša procesuiran, za zločine Oluju i druge CIA vetrove do sada nije procesuiran ni jedan pripadnih hrvatske vojske, što jasno govori o konceptu hrvatske države što se tiče pomirenja ili povratka prognanih...
Ja sa Presretačem govorim o opciji da je VJ ušla u rat sa Hrvatskom u odbranu svoga naroda u Krajini, i eventualnom ulasku NATO u toj rat.