- Poruka
- 8.061
A đe to piše?
Njegovi podređeni su za njega govorili da je Hrvat. Njima imam razloga da verujem na reč...
Kojeg ti njegovog podredjenog znas,.....sigurno neku gubu koja bi u nesvjest pala da je bio dje i Franko, SRBIN!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A đe to piše?
Njegovi podređeni su za njega govorili da je Hrvat. Njima imam razloga da verujem na reč...
Šta hoćeš da kažeš svim svojim postovima!? Da su Gotovina i Markač nevini?
dabogda gorio u paklu
Što?
Radio je isto što i vaši, samo na našoj strani...
Nije politički korektno biti tako neobjektivan, o sUsjede...![]()
Ma sta je to on odradio besprekorno?????
Granatirao napustena mjesta????
Dje su te borbe vodjene, sem klanja ostalih baba, te paleza i pljacki?????
Sami cete sebe ubjediti da se se za nesto vojno izboriji????
"Srbija nema drugi put nego da nastavi politiku pomirenja i borbu za uspostavljanje prava i pravde, uprkos cenama i svim teškoćama na tom putu", rekao je Tadić.
On je istakao da bilo kakav trijumfalizam u Hrvatskoj, koji je ovog trenutka evidentan, ne doprinosi politici pomirenja i boljim odnosima Hrvatske i Srbije.
"Zbog toga apelujem na moje kolege, na građane Hrvatske na uzdržanost i u ovom danu", rekao je Tadić.
O dziudzica nindzica... opet neke tvoje zahebane fore?
Boris Tadic je izjavio sledece...
***** ti sunce da ti *****, pa se onda neko cudi sto danas nema ni Srba ni Srbije.![]()
Eh, da nije bilo izdaje, da je odbrana organizovana, videli bismo mi tu njihovu briljantnost. Opet bi dobili po pičci kao i svaki prethodni put.
Kojeg ti njegovog podredjenog znas,.....sigurno neku gubu koja bi u nesvjest pala da je bio dje i Franko, SRBIN!!!!!!
Jel imaš ili nemaš hrvatsku putovnicu?Imas moj posljednji post, na koji nisi dao odgovor??????
Izvoli!!
Šojiću , bolje da ne počinješ .. znaš da usljed nemoći obično potoneš u muški šovinizam ..
Evo njega sa svojim seksualnim frustracijama..Sad su na redu tvoje analne egzibicije..
Ustaske strukture ostavljene u JNA obavestajnim strukturama...
Eh, da nije bilo izdaje, da je odbrana organizovana, videli bismo mi tu njihovu briljantnost. Opet bi dobili po pičci kao i svaki prethodni put.
On je nevin u oba oka.Dioptrija beskonačna,samo se ne zna da li je plus ili minus.Šta hoćeš da kažeš svim svojim postovima!? Da su Gotovina i Markač nevini?
Niko te nije ovlastio da izjednačavaš bilo šta, a kamoli posledice rata.
A šta ako je Crnogorac???
A zamisli, još mu i sestra (Frankova) udata u Rijeci, za nekog srbina Horvata...![]()
Vrlo verovatno.. Ili možda ljudi stranih službi u redovima JNA, koje su to isforsirale u kreiranju svetske slike te vojske, kako bi se mogla povesti hajka na Srbe.
Шта се оно на Динари сјаји?Dinara, Glamoč, Grahovo, Kupres, Šipovo....