gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
I jame svuda okolo i u njima žene,deca i starci.Sline jedne.Dinara, Glamoč, Grahovo, Kupres, Šipovo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jame svuda okolo i u njima žene,deca i starci.Sline jedne.Dinara, Glamoč, Grahovo, Kupres, Šipovo....
Dinara, Glamoč, Grahovo, Kupres, Šipovo....
Znam znam, imate vi onog kralja Tomislava kako se vec zove, samo njega i spominjete posto druge kraljeve niti nemate
Znam i onu vasu povijest kada ste srpskoj vojsci 1918. organizovali svecane doceke u Splitu i Rijeci
Eh, da nije bilo izdaje, da je odbrana organizovana, videli bismo mi tu njihovu briljantnost. Opet bi dobili po pičci kao i svaki prethodni put.
Hoće da kaže da se ponosi jamama koje su ostavili za sobom kao svaki normalan ustaša.Šta to ne smeš da kažeš tim nabrajanjem!? Valjda se ponosiš što si učesnik Domovinskog rata.
Zgodna formulacija...![]()
Šta to ne smeš da kažeš tim nabrajanjem!? Valjda se ponosiš što si učesnik Domovinskog rata.
Kako nije?Čistio je pušku svim fratrima iz kraja i ponekom biskupu u prolazu....nije žgebe tada ni prohodalo a kamoli nosilo puške....
u hebote.. pa plasim se od 'takijeh' hanuma-boooom![]()
Jel imaš ili nemaš hrvatsku putovnicu?
Ako imaš i ti je priznaješ za državu.
Ja nikada u tu mračnu tvorevinu koja odiše terorom neću da kročim osim naravno službeno.
Ma daj, molim te, vazdan tvituje iz Njujorka u pauzi izmedju opijanja i sopinga. Ebe se njemu posteno za Srbiju i Srbe, taj samozaljubljeni bolid gleda samo svoje dupe, pamti sta ti kazem ako se nekada vrati ovamo i nastavi da se bavi politikom.
UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT!!Sta je tema - pise vam gore. Ostalo nestaje.![]()
e heb ga prika
a šta je sa onom HVO šestorkom?
UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT!!
Bio i ostaće!!
He.beš Hag![]()
да ли је могуће да са ГОТОВИНОМ може да се заборави ЈАСЕНОВАЦ.
Sta je tema - pise vam gore. Ostalo nestaje.![]()
Nema veze. Imaš pravo na tvoje mišljenje. Bitno je samo da tvoje mišljenje nema nikakvu javnu težinu.![]()
Jasenovac je Tito prekrio cvećem. Gotovina i svi ostali oslobođeni će možda jednog dana odgovoriti na pitanje gde nestade preko dvesta hiljada Srba...i zašto....
Gdje je nestalo 200000 Srba , koliko je od njih sada u Vojvodini ?