Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
...са жртвама рата. Да.Sprdačina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...са жртвама рата. Да.Sprdačina...
Заслужила је још кад је правила државу са говнима. Пита од гована не иде.Sve je to Srbija zasluzila pre 15 godina kad je slusala Pink i svirala qurcu dok su ostali "igrali utakmicu" za svoj tim.
Da je toj fukari advokatskoj gurnuto neko milionce,.....taj bi i pokojnu mater proda!!!!
Nemaju Srbi toliko para da gurnu svojim advokatima, koliko im mogu gurnuti Hrvati, a advokatska fukara na tom principu funkcionise, zato je bolje tom supku da suti!!!![]()
Pa, listom svi odgovorni za zločine da budu osuđeni. Od nekog redova do generala. Predsednika su vam odavno pojeli crvi, ali i njega treba posthumno osuditi, i izjednačiti sa Hitlerom i sličnim monstrumima, pa da ne možete da mu dižete spomenike i pevate hvalospeve.
Kada???
Nešto si pomiješala???
Jedini monstrum je Slobodan Milošević koji je zaslužio čitavo poglavlje u knjizi prikladna naziva "Čudovišta - zlo i zločinci u svjetskoj povijesti".
Jedini monstrum je Slobodan Milošević koji je zaslužio čitavo poglavlje u knjizi prikladna naziva "Čudovišta - zlo i zločinci u svjetskoj povijesti".
Ako nemaš izvor, ćuti. Ja sam čula da je Crnogorac, ali nemam nikakav link za to.
imaju Mišković,Kole i slični izrodi koji imaju srpsko iem i prezime ali dušu djavolju ,koji pljačkaju ovaj naord ,što bi još spašavali naše heroje kad nisu iz iste priče...
Да ли имаш хрватски пасош?
Ja vas stvarno ne razumijem,....sto se tek sad nakon 17 godina palite?????
Taj udarac sa centra izveo je Ante Pavelic u sred Beograda,...onog dana kad je Srbija priznala Hrvatsku!!!!!!!!
Zabole me za pokrštenjake.
Da mu se ćaća izjašnjavao kao Eskim, ja bi rekao da je Franko Eskim.
Ovako, ćaća mu se zvao Hrvatom, i on se deklarisao kao Hrvat...znači, Hrvat je...
A zamislite sada kada Vatikan prisapne sudijama da zveknu Mladicu jedno 30 godina?![]()
Presuda generalima , prvo optužujuća , a potom oslobađajuća , je dokaz da je pravo rastegljivo ..
S jedne strane Hrvatska je imala pravo da se brani , s druge Tuđman je imao san da se otarasi Srba iz Hrvatske , a i partner mu Milošević je za njih imao planove koji nisu do kraja realizovani jer je Kosovo postalo nezavisna država .. tako da je presudno šta se od to dvoje više uzima u obzir ..
Шетај ханџарка.Presuda generalima , prvo optužujuća , a potom oslobađajuća , je dokaz da je pravo rastegljivo ..
S jedne strane Hrvatska je imala pravo da se brani , s druge Tuđman je imao san da se otarasi Srba iz Hrvatske , a i partner mu Milošević je za njih imao planove koji nisu do kraja realizovani jer je Kosovo postalo nezavisna država .. tako da je presudno šta se od to dvoje više uzima u obzir ..
Presuda generalima , prvo optužujuća , a potom oslobađajuća , je dokaz da je pravo rastegljivo ..
Да ли имаш хрватски пасош?
Koji si sad pa ti!? Provokator.
Evo vidis, samo si za ovo boldovano SLAGA,....iuzjasnjavao se i izjasnjava se KAO SRBIN!!!!!]
Ako nemaš izvor, ćuti. Ja sam čula da je Crnogorac, ali nemam nikakav link za to.
Iskusno oko je primijetilo poznata krvna zrnca kod nekih forumaša..
Čovek, drug, starešina, šaman..
Vladar svih boja naročito sive..
Сви хрвати нису усташе, али јесу неоусташе.
Lako za to, važno je da si ti čula.![]()