Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni!

Kakva ce biti odluka zalbe hrvatskim generalima u Hagu ?

• Tuzba ce biti odbacena, a kazna potvrdjena.

• Tuzba ce biti uvazena, a kazna smanjena.

• Oslobadjajuca presuda.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vidim,spominju se nekakva etnicka ciscenja i zlocini na Balkanu.
Pa ja dajem neke prijedloge :ok:

Priznaj da je ideja dobra :ok:
Кемо колико је сати?
Ako smijem primijetiti, ispada da jedini Hrvat kojeg nisu pustili na slobodu je Voja Šeselj.
То је зато што он није злочинац.

Veći zločin je poćinila masa onih koji su se radovali pobedi! Čega!? Nacizma. Danas je Hag presudio u korist nacizma. Na Djurdjic. Ludilo.
Огромна већина хрватског живља су неоусташе које величају усташке злочине.
Да ли је ико видео оног што се појавио у црној мајици са шаховницом на којој пише "Блајбург" како круз сузе слави ослобађајућу пресуду Готовини и Маркачу?

Sudsko vijeće je sastavljeno od više sudaca. Odluka se ne donosi konsenzusom, već pojedinačnim nadglasavanjem. Naravno, da tu uvijek ima onih koji se ne slažu s većinskom odlukom. To je njihovo legitimno pravo. Međutim, presudni su glasovi koji presuđuju. Takvo je pravo, nisam ga ja skrojio da mi se žališ.

Takvo je pravilo, a ne pravo. Pravo je pogaženo. da nije ne bi neko napisao protest na preko 80 stranica. Baš bi ga boleo đon. Ali, očigledno je ovo nešto čime su ljudi koji nisu prodali čast preneraženi.

Огромна већина хрватског живља су неоусташе које величају усташке злочине.
Да ли је ико видео оног што се појавио у црној мајици са шаховницом на којој пише "Блајбург" како круз сузе слави ослобађајућу пресуду Готовини и Маркачу?

Samo smo u njega i gledali...nacisti...jasno.

kako to da se mišljenje te dvojice uopšte nije uzelo u obzir prilikom odlučivanja?

Presuda se tamo donosi nadglasavanjem. Takvo je pravilo. Ali, mišljenje te dvojice, ako je utemeljeno, a ne sumnjam da jeste, može da napravi ceo haos u Hagu. Naravno, ako ima ko to da pokrene. Oni u tih 80 strana objašnjavaju da je pristup suda, čiji su i sami članovi, inkvizitorski.

Back